Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Једноставан ручак за СВАЧИЈИ ЏЕП - Царски батаци пуњени качкаваљем и шунком, освајају УКУСОМ и изгледом

13.11.2023. 09:20
Пише:
Србија Данас
bakina kuhinja
бакина кухиња / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Са овим јелом, ваша трпеза биће заиста посебна.

Свако од нас жели да наша трпеза буде најлепша и да просто блиста. Наш данашњи предлог за ваш ручак је баш такав. Верујемо да ће вам се допасти. Не изискује ни много труда нити времена, а заузврат ћете добити заиста нешто фантастично - јело које не само да лепо изгледа, већ је и заиста божанственог укуса.

НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ КОЛАЧ ИКАДА! Домаћице, ако не желите да се МУЧИТЕ ово је рецепт за вас - деца ће обожавати ову ЧОКОЛАДНУ ПОСЛАСТИЦУbakina kuhinja

НАЈЈЕДНОСТАВНИЈИ КОЛАЧ ИКАДА! Домаћице, ако не желите да се МУЧИТЕ ово је рецепт за вас - деца ће обожавати ову ЧОКОЛАДНУ ПОСЛАСТИЦУ

ЈЕЛО НА КАШИКУ ЗА ПОЛА САТА! Бољи рецепт за ПАРАДАЈЗ ЧОРБУ од овога нећете наћи, а замените ли само ЈЕДАН САСТОЈАК постаје ПОСНАparadajz čorba

ЈЕЛО НА КАШИКУ ЗА ПОЛА САТА! Бољи рецепт за ПАРАДАЈЗ ЧОРБУ од овога нећете наћи, а замените ли само ЈЕДАН САСТОЈАК постаје ПОСНА

Потребно је:

  • 2 пилећа батака и карабатака
  • соли или суви зачин
  • 1 кашика сенфа и кајмака
  • 2 чена белог лука
  • оригано
  • млевени бибер
  • по жељи туцану љуту паприку
  • 100 гр шунке
  • 100 гр качкаваља
  • соја сос 

Припрема:

Батацима одвојити кости па их мало излупати преко фолије. Посолити, премазати сенфом и кајмаком или киселом павлаком. Премазати са белим луком, посути ориганом и млевеним бибером. Ставити качкаваљ и шунку и мало соја соса. Пресавити месо и поклопити. Премазати још мало соја сосом и посути сољу и и уљем. Пећи на 200 степени Ц око сат времена.