Имате 15 минута слободно? Таман за ручак који грубо зову "сељачко јело" из тигања! Његов укус ће вас освојити
Направите га већ данас.
03.11.2025.
16:18
Коментари (0)
Наши стари нису се претерано бринули да њихова исхрана буде балансирања, да буде савршено обогаћена протеинима, али опет сви ти оброци били су савршено здрави, па чак и они спремљени у тигању.
Ево како да направите брзопотезно јело које зову још и "сељачко" за 15 минута, а опет да уживате у укусном и балансираном старинском ручку:
Састојци:
- 1 главица црни лук
- 2 до 3 чена белог лука
- 100 гр димљене сланине
- 500 до 600 грама сира
- 4 до 5 печене паприке
- 4 до 5 јаја
- со, бибер, уље
Припрема:
Главицу лука прединстати на уљу. Додати бели лук и димљену сланину и динстати још мало.
Додати сир и печене паприке и зачине. На крају додати јаја и све оставити да се укрчка.
Извор: Стил