Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Изгледа да је Зверев заиста ЗВЕР! Ђоковићевог ривала и СУД прогласио НАСИЛНИКОМ - бесумучно тукао БИВШУ, а чак и његов ОТАЦ умешан

01.11.2023. 21:18
Пише:
Србија Danas/Wanted!
Aleksandar Zverev i Novak Đoković
Александар Зверев и Новак Ђоковић / Извор: Профимедиа

Немаћ ће морати да исплати папрену накнаду!

Александра Шаша Зверев своју каријеру успешног спортисте бацио је у сенку након што су га две бивше девојке оптужиле за насиље. Иако је Зверев негирао да је до злостављања дошло, суд је одлучио другачије, те је једног од Ђоковићевих највећих ривалаказнио са 450.000 евра.

У јануару ове године, Асоцијација тениских професионалаца (АТП) је саопштила да нема "довољно доказа" да покрепи оптужбе о злостављању у породици против Зверева које је изнела његова друга бивша девојка Оља Шарипова

Џенифер Лопез била са њима У ТРОЈЦИ? Певачицин бивши потпуно ПРЕБЛЕДЕО у емисији - "Мислио сам да смо ПРИЈАТЕЉИ"Dženifer Lopez

Џенифер Лопез била са њима У ТРОЈЦИ? Певачицин бивши потпуно ПРЕБЛЕДЕО у емисији - "Мислио сам да смо ПРИЈАТЕЉИ"

ПРОДАЈЕ ВЛАСТИТЕ ДЛАКЕ И МАСНО ЗАРАЂУЈЕ на месечном нивоу! "Пустила сам своје тело да ради оно што је природно!"Fenela Foks

ПРОДАЈЕ ВЛАСТИТЕ ДЛАКЕ И МАСНО ЗАРАЂУЈЕ на месечном нивоу! "Пустила сам своје тело да ради оно што је природно!"

- Потпуно одбацујем оптужбе. Моји адвокати ће се побринути за све. То је све што имам да кажем, изјавио је тада Зверев. Међутим, портпарол берлинских кривичних судова потврдио је за "Гардијан" да је окружни суд Тиргартен издао налог против Зверева 2. октобра. 

Подсетимо, тенисер је оптужен да је физички злостављао бившу девојку и нарушио њено здравље током свађе у Берлину у мају 2020. Немац је добио казну од 90 дневних рата од по 5.000 евра, што је укупно 450.000 евра.

Језиви детаљи злостављања

Шарипова је у разговору за "Слате" са Беном Ротенбергом описала сцене из хотела у којем је боравила са тенисером, па је тако и открила да је у једном тренутку угрозила себи живот!

Прва свађа избила је када је Шарипова на поклон од једне пријатељице добила корпу воћа. Она је поклон оставила на столу за масажу, те је напустила хотелску собу, ни не слутећи да ће тај потез изазвати бес њеног дечка.

- Послао ми је фотографије воћа и написао: Зашто је ово овде? Почео је да се свађа са мном око воћа, које сам у журби ставила на сто за масажу. Почео је да говори: Зашто сам дошао кући, а ти ниси ту? Морам да очистим ово.

- Ти ниси овде, зашто си у салону, зашто те чекам? Не волиш ме? Одговорила сам у стилу: О чему говориш? Увек те чекам у соби и не свађам се када си ти негде друго? Могу ли да имам мало простора неколико сати да средим своје лице?, отпочела је Шарипова излагање.

Манекенка је у страху од нове расправе и услед нервног растројства убризгала инсулин, а Зверев ју је тада пронашао у једва свесном стању.

- Рекао је: Ја сам чекао тебе. Сада ти треба да чекаш мене. Схватила сам да нас чека нова свађа када се врати, а то нисам хтела. Тражила сам помоћ, тражила сам разумевање, а нисам добила ништа. Била сам сама у соби, размишљала о свему.

- Желела сам само да покупим ствари и да одем, али нисам знала где, нисам знала шта би требало да радим. У том тренутку, због мог нервног система, нисам много размишљала. Само сам опет то урадила. Схватио је да се нешто догодило. Била сам превише мирна. Проверио ми је шећер и био је 30 (милиграма по децилитру, што може да угрози живот), присетила се.

Овакав расплет је додатно изнервирао тенисера, тврди Олга: - Питао ме је: Зашто си ми ово урадила? Разумеш ли шта си ми сад урадила? Почео је да виче да мене и да говори: Ако умреш у мојој соби, то ће бити велики проблеми за мене. То је велика одговорност за мене. Рекла си да не желиш да живиш због мене – зашто си то рекла?.

Након тога Олга је отишла на туширање, а када је завршила Саша јој је поручио да се пакује и иде. Девојка је кренула да се облачи, али тврди да је Зверев тада насрнуо на њу.

- Почео је да ме удара, а овога пута сам схватила да не могу да будем врећа за ударање. Само сам покушавала да се заштитим. Већ сам била гола. Жена сам, нисам много јака.

- А после туширања, нисам имала ни времена да одем по одећу. Нисам се осећала безбедно ниједног тренутка, рекла је Шарипова и додала да је уз ударце, добила и страшне увреде:

- Почео је да ми говори ствари попут: Надам се да ћеш умрети, требало је јуче да умреш, али не у мојој соби. Ако хоћеш да умреш, узми инсулин и иди умри на улици, јер ја не желим проблеме.

- Не желим више да се бакћем са тобом. Ја сам плакала и рекла му: ОК, ако желиш да умрем, дај ми инсулин. Идем на улицу и то је то. Не могу више да се борим с овим. Шта хоћеш од мене? Ударићеш ме? Већ јеси’.

Aleksandar Zverev
Александар Зверев / Извор: Профимедиа

Прва исповест

Подсетимо, у првој исповести ова Рускиња је открила и да ју је Зверев гушио јастуком, увртао руке, ударао њеном главом о зид... 

- Прошле године ме је после Лавер купа ударио у главу. Нисам знала шта да урадим. Злостављао ме је и психички кроз целу нашу везу. Говорио ми је да сам нико и ништа. Да он зарађује новац и да је популаран и богат, рекла је 2020. у разговору за "Билд".

Претходно су се огласили и Сашини родитељи који су открили да им се Олга уопште није допала, а Шарипова је обелоданила и да је отац тенисера био умешан у целу сагу.

- Имаш до увече да спакујеш ствари. Уколико не одеш, тужићу те, јер имам фотографије како удараш мог сина.

- Била сам гола на поду купатила, цело тело ми је горело. Када је отишао, била сам толико емотивно пала да сам само почела да се смејем. Да плачем и да се смејем. Његов отац је рекао:’Ти си ђубре. Ниси нам потребна', открила је Олга конвезацију са старијим Зверевом.