БАЦАЛА ЈЕ ВОДУ У КОЈОЈ ЈЕ КУВАЛА ЈАЈА, А ОНДА САЗНАЛА ОВО! Никад више нећете то урадити, ЧИНИ ЧУДА!
Изненадићете се!
Ако кувате јаја, сигурно након тога воду у којој су се кувала једноставно излијете у одвод.

УКОЛИКО НИСТЕ СПРЕМНИ ЗА КРЕЧЕЊЕ: Домаћи рецепт за чисте зидове

ДА СВЕ ЗАБЛИСТА: Цитруси су одлично средство и за дезинфекцију!

ПЕШКИРЕ И КОЗМЕТИКУ НЕ ДРЖИТЕ У КУПАТИЛУ: Нисте ни свесни шта се дешава са њима ТАМО
Открићемо вам зашто то не би требало да радите, односно, за шта бисте могли искористити ту воду. Већ је познато да воду од кувања тестенине не треба бацити. Међутим, и вода у којој се јаја кувају може се искористити, и то за биљке!
Наиме, биљке воле калцијум, а њега има доста у води од кувања јаја. Калцијум помаже да се одржи добра пХ-вредност земље.
Неутрална земља, која има пХ-вредност између 6,0 и 6,5, нуди биљкама идеалну околину за узимање хранљивих материја које су потребне за раст. Осим тога, калцијум доприноси чврстоћи биљке.
Важно је једино воду од кувања јаја охладите на собној температури пре него што се њоме биљке залију. Како препознати недостатак калцијума? Није тешко препознати недостатак калцијума код биљака.
Често настају жуто-смеђе мрље на листовима, које су окружене смеђом ивицом. Осим тога, биљка не расте и листови остају мали. Довољно калцијума у земљи чини биљке мање осетљивим на болести и оштећења.

НЕВЕРОВАТНО ПРАКТИЧНО: Трик за веш машину који ће вам ОЛАКШАТИ пеглање!

ЈЕДНОСТАВАН ТРИК: Ево како да уклоните мрље са обуће од преврнуте коже

ШОК! Држава забранила производе од животињског крзна

СМРДИБУБЕ СУ ОКУПИРАЛЕ И ВАШ ДОМ: Ево како да их се решите уз помоћ намирница које имате у кухињи!
