БАКЛАВА ОД 5 САСТОЈАКА: Посластица готова за ПОЛА САТА, а неодољив УКУС ће вас РАСПАМЕТИТИ!
Омиљени слаткиш.
Баклава је многима једна од омиљених посластица, али њена припрема није увек лака. Ипак, помоћу овог рецепта ћете је припремити брзо и лако, а што је најважније, укус ће вас одушевити!

ДУГО ЈЕ КРИЛА ДА ЈЕ ТРУДНА: Испливала ПРВА СЛИКА најлепше водитељке - огроман стомак и осмех на лицу

ОСВЕЖАВАЈУЋИ КОЛАЧ СА ШЉИВАМА КОЈИ СЕ ТОПИ У УСТИМА! Ево како да направите најукуснију ПОСЛАСТИЦУ!

ВЕШТО ГА КРИЈЕМ: Наша популарна глумица проговорила о свом дечку, једва чека ПОТОМСТВО! (ФОТО)
Састојци:
- 450 г ситно сецканих ораха
- 225 г путера
- 350 г меда
- 1 паковање кора за питу
- 1-1/2 кашичица цимета

ОНА ЈЕ СРПКИЊА КОЈА ДИКТИРА СВЕТСКЕ ТРЕНДОВЕ: Модне комбинације које треба и ТИ да ископираш ове јесени

ЦЕЦИНА ЋЕРКА ЈЕ УВЕК СРЕЂЕНА, А САДА ЈЕ ИЗНЕНАДИЛА СВЕ! Анастасију у ОВАКВОМ издању још нисте ВИДЕЛИ!
Припрема:
Угрејте рерну на 180°. Подмажите плех или посуду за печење (величине отприлике 33 x 22 цм).
У посуди помешајте ситно сецкане орахе и цимет. Истопите путер на лаганој ватри.
Одмотајте коре за питу. Две коре ставите на дно плеха па их премажите истопљеним путером. Поновите још 3 пута са по две коре, мажући сваку другу кору путером.
8 кашика микса ораха и цимета распоредите равномерно преко кора.
Поспите са две кашике меда. Прекријте са две коре, премажите их путером одозго, па сипајте опет 8 кашика микса ораха и цимета и прелијте са 2 кашике меда. Поступак поновите још 6 пута (ред ораха и меда, две коре премазане путером…).
Поклопите преостлим корама за пите, мажуши сваку другу истопљеним путером.
Оштрим ножем, исеците квадрате и пеците у рерни, на 180°, од 25 до 30 минута.
Охладите баклаве пре служења.