Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Овогодишње БОЖИЋНЕ ЧЕСТИТКЕ су тотални ФИЈАСКО - Не зна се да ли су више оманули Велси или Сасекси - ФАЛЕ ПРСТИ, ДЕЦА и НОГЕ

16.12.2023. 20:36
Пише:
Србија Данас
kraljevska porodica
краљевска породица / Извор: Профимедиа

Војвода и војвоткиња од Сасекса објавили су своју годишњу божићну честитку која се разликује од претходних година јер представља само њих двоје, без њихове деце. Стручњак, Лин Карат, приметила је да честитка недостаје присуство Арчија и Лилибет, што је био уочљив преокрет с обзиром на прошлогодишње честитке које су укључивале породичне фотографије. Са друге сране, породична фотографија Кејт и Вилијама и њихове деце изазвала је потпуну пометњу због неспретног фотошопирања

Британска краљевска породица пред празнике традиционално објављује фотографисане портрете ради честитања предстојећег Божића и Нове године. Војвода и војвоткиња од Сасекса су јуче објавили своју годишњу божићну честитку, али нешто је многима запало за око.

Након што су принц Вилијам и Кејт Мидлтон објавили своју породичну фотографију којом су честитали предстојеће божићне празнике, то су урадили и Меган и Хари. Међутим, на обема честиткама нашли су се чудни детаљи који су заинтригирали фанове.

НА ПОСЛУ су јој рекли да јој је ОДЕЋА НЕПРИКЛАДНА: "Не разумем, била сам обучена од главе до пете!"Mari Di

НА ПОСЛУ су јој рекли да јој је ОДЕЋА НЕПРИКЛАДНА: "Не разумем, била сам обучена од главе до пете!"

У 2023. смо остали БЕЗ ЊИХ, познати који су ИЗГУБИЛИ животне битке - Неки су се дуго и храбро борили са БОЛЕШЋУ, а они су умрли изненадаpoznati

У 2023. смо остали БЕЗ ЊИХ, познати који су ИЗГУБИЛИ животне битке - Неки су се дуго и храбро борили са БОЛЕШЋУ, а они су умрли изненада

Принц Хари и Меган Маркл су приказани на предњој страни своје свечане честитке у зеленој боји, слика је снимљена за време Игара посвеђеним ратним инвалидима чији је Хари био покровитељ раније ове године.

Иако су Сасекси претходних година укључивали своју децу на божићним честиткама, овогодишња честитка је била другачија и представљала је само њих двоје.

Међутим, уочено је да нешто важно недостаје њиховој божићној честитки, а то нису само њихова деца, према речима стручњака.

ПР гуру Лин Карат из Press Book-a, говорећи за "The Mirror", анализирала је нову честитку и поделила своја запажања.

Hari i Megan
Хари и Меган / Извор: Фото: Mirror/printscreen

- Прва ствар коју сам приметила у вези са божићном честитком Харија и Меган била је њена очигледна супротност у односу на честитку Кејт и Вилијама, која је приказивала целу породицу на окупу. Али где су Арчи и Лилијет? - питала је Лин, додајући:

- Можда су се повукли из краљевског живота, али љубитељи краљевске породице и даље желе видети фотографије њихове деце.

Лин је указала на то да се принц Арчи појављивао на божићним честиткама од 2019. године, а прва фотографија Лилибет је била на божићној честитки за 2021. годину.

Међутим, од прошле године, пар је почео посвећивати пажњу свом филантропском раду, што је значајно променило ствари. Прошлогодишња божићна честитка пара у бордо нијанси, са црно-белом фотографијом, носила је поруку: "Желимо вам радосне предстојеће празнике. Од наше породице ка вашој, и у име наших тимова у "The Archevell Foundation", "Archevell Аудио" и "Archevell Продуцтионс", желимо вам здравље, мир и срећну Нову годину."

Лин је приметила још једну значајну разлику у овогодишњој картици - укључивање "Archevell Аудио-а". Сматра да је то због проблема с платформом Spotify раније ове године, када су били означени као "преваранти".

- Разумем да желе приказати срећну заједничку фотографију, рекла је Лин о свечаној честитки пара, додајући: - Али, Божић је време за породицу, а за пријатеље и кратак предах од пословних обавеза. Тако да Меган и Хари сигурно могу узети слободан дан од промовисања "Archevell Продуцтионс" и "Archevell Foundations "(посебно је недостајао "Archevell Аудио" на овогодишњој картици) и пружити фановима увид у свој породични живот, закључила је она.

Честитка војвотке и војвоткиње од Велса

, ове године су сви заједно позирали, принц и принцеза од Велса са децом, принцем Џорџем, принцезом Шарлот и принцем Луијем. Црно-бели портрет одмах је привукао пажњу на друштвеним мрежама, а породица је позирала идентично обучена, у беле кошуље и фармерице.

Најпре је привукло пажњу то што принцеза Шарлот седи спрам своје браће, који стоје,  а неки верују да је пар тиме желео да њихова ћерка буде мање доминантна у односу на браћу.

– Ово што женско дете не може да буде више од мушког на краљевској божићној честитки, па су стрпали у столицу да сакрију њену висину ме је баш разбеснело – написала је на друштвеној мрежи X (некадашњем Твитеру) Рашелин Малтезе, позната америчка глумица, списатељица, новинарка и продуценткиња.

Међутим, након овога, бројни њихови фанови и корисници друштвених мрежа приметили су катастрофалну грешку која им се поткрала. Наиме, принц Луи био је ненамерна жртва фотошопирања на овом портрету. Соколовом оку фанова није промакло да петогодишњаку фали средњи прст на руци, што се може и приметити ако боље погледате или зумирате фотографију. 

Али, ни то није све!

"Принцу Луију фали средњи прст, а фотошопирали су му туђу ногу на његову", "Фали прст и ноге му делују чудно", "Да ли су ова деца стварна или не, зашто нема прст и има овакву ногу?", "Зашто су фотошопирали целу фотографију?" - питали су се корисници Инстаграма.