Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Бред Пит се нашао у ОЧИ у ОЧИ са бившим ТАСТОМ и ШУРАКОМ док је шетао са 29 година МЛАЂУ девојку, његов ПОТЕЗ ШОКИРАО је присутне

17.01.2024. 16:40
Пише:
Србија Данас/М.Аћимовић
Bred Pit
Бред Пит / Извор: Профимедиа

Бред Пит и нејгова девојка Инес де Рамон, нашли су се у нимало пријатној ситуацији када су се недавно појавили на отварању галерије Гагосијан на Беверли Хилсу. Иако су мислили да је ово догађај као било који други, све се променило када су се на истом дешавању и појавиле две особе које су глумцу "рак-рана". Реч је о породици његове бивше драге, Анђелине Џоли, тачније, о њеном брату Џејмсу Хејвену и оцу Џону Војту

Бред Пит је наводно имао неочекивани сукоб са породицом своје бивше жене Анђелине Џоли.

Глумац је недавно присуствовао отварању галерије Гагосиан на Беверли Хилсу на изложби свог директора "Moneiball" Бенета Милера - где су били и Анђелинин отац Џон Војт и брат Џејмс Хејвен. И било је и више него непријатно!

Кејт Мидлтон ОПЕРИСАНА! Принцеза од Велса се неће вратити ДУЖНОСТИМА све до УСКРСА, ево шта је УЗРОК њене хитне хоспитализацијеKejt Midlton

Кејт Мидлтон ОПЕРИСАНА! Принцеза од Велса се неће вратити ДУЖНОСТИМА све до УСКРСА, ево шта је УЗРОК њене хитне хоспитализације

Доста је ТЕШКО ДИЈАГНОСТИКОВАТИ БОЛЕСТ на почетку! Сестра Мериме Његомир преминула од истог типа болести, а ово су СИПМОМИ и фактори ризикаMerima, Nina

Доста је ТЕШКО ДИЈАГНОСТИКОВАТИ БОЛЕСТ на почетку! Сестра Мериме Његомир преминула од истог типа болести, а ово су СИПМОМИ и фактори ризика

- Много људи је приметило како је непријатно што је Бред био у истој просторији са Анђелинином породицом, а то није велики простор, рекао је очевидац за амерички "Сун" у уторак.

- Речено ми је да је Џејмс био пријатељски настројен и да је поздравио Бреда, али нисам их видео да разговарају, наставио је извор и додао: - Углавном су били одвојени током догађаја, разговарали су са пријатељима.

Džejms Hejven, Džon Vojt
Џејмс Хејвен, Џон Војт / Извор: Профимедиа

Извор је додао да су присутни шапутали о сусрету, и да се верује да Бред није знао да ће његова бивша родбина бити тамо.

Оскаровац (60) је био у друштву своје девојке Инес де Рамон. Пит је био у смеђој кожној јакни са занимљивом крагном, коју је носио преко поло мајице, тексас фармерки и антилоп чизама.

Његова девојка, дизајнерка накита (31) одлучила се за белу мајицу без рукава испод беж кардигана, коју је упарила са црним кожним панталонама и одговарајућим чизмама.

Bed Pit i Ines de Ramon
Бед Пит и Инес де Рамон / Извор: Профимедиа

Међу гостима галерије био је и бивши супруг Бритни Спирс Сем Асгари, који се том приликом сликао са Бредом.

Очевидац је рекао да је Асгари "пришао и затражио селфи са Бредом, а све време је говорио колико му се диви".

Бритнин бивши (29) је "затим променио страну и затим је виђен како неко време ћаска са Џејмсом и Џоном", каже шпијун.

Пит и де Рамон, који је раније био у браку са звездом "Дневника вампира" Полом Веслијем, први пут су романтично повезани у новембру 2022. године.

Пар је дебитовао на црвеном тепиху годину дана касније.

- Ово је Бредова прва озбиљна веза од развода. Он је одмах представио Инес као своју девојку, рекао је инсајдер за "Пеопле" у новембру 2023.

- Дивно га је видети тако срећног, додао је доушник.

Анђелина Џоли (48) поднела је захтев за развод од звезде у септембру 2016. године. Иако су законски растављени од марта 2019. године, њихова спорна битка за старатељство се наставља.

Њих двоје су родитељи шесторо деце - Медокса (22), Пакса (20), Захаре (19), Шајло (17) и близанаца Нокса и Вивијен (15) - од којих је Пит изгледа отуђен.

Захара је избацила Пит из њеног презимена на церемонији пријема на факултету у новембру 2023.; Пакс је, како се извештава, свог оца описао као "шу*ка светске класе" и "је*ено ужасно људско биће" у изјави поводом Дана очева 2020. године.

Anđelina Džoli, deca
Анђелина Џоли, деца / Извор: Профимедиа

Звезда филма "Било једном... у Холивуду" није јавно приказана са својом децом од раскида, којем је претходила наводна физичка свађа у приватном авиону изазвана алкохолом.

Иако је глумац негирао да је злостављао своју породицу, признао је да је тражио помоћ због проблема са пићем.
Анђелинин отац је рекао за "УС Сун" у априлу 2021. године да је његов бивши зет "имао проблема са алкохолом".

- Надам се да ће се он побринути за ствари, и молим се за њега", додала је тада звезда "Поноћног каубоја". - Деца се сналазе најбоље што могу.
Што се тиче Хејвена, недавно је открио да је променио свој живот да би био присутнији за децу своје сестре.

- Почело је са заштитом ње и њене деце - мојих нећака и нећакиња, рекла је звезда раније овог месеца.

- Поставио сам свој живот тако да могу да будем присутан у било којој ситуацији, наставио је. - Желим да будем ту за њих или за њу, шта год да пролазе.