Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

БРОЈЕВИ откривају вашу СРОДНУ ДУШУ! Израчунајте ваш ЛИЧНИ БРОЈ и видите да ли сте једно за друго!

28.01.2017. 18:46
Пише:
Србија Данас
Srećni u braku
Срећни у браку / Извор: Профимедиа

Нумерологија погађа све.

Нумерологија је универзални језик бројева, а свако од нас рођен је с јединственим низом бројева који откључавају врата према дубинама наше особности, откривајући начин како сарађујемо са другима, лекције које морамо научити те како се носимо с изазовима и животом.

Ваш лични број је збир свих бројева у вашем датуму рођења, који открива ваше главне особине, животне путеве, а уједно ће вам открити колико сте компатибилни са партнером, као и које бројеве треба избегавати.

КАКО СЕ РАЧУНА

Рецимо да сте рођене 23.09.1991. године, а лични број се рачуна збиром 2 3 9 1 9 9 1 = 7

Ваш лични број је 7. 

У наставку вам предочавамо значење свих личних бројева.

Број 1 - Вођа

Ваша снага: Рођени сте лидер. Кроз живот стремите највишим позицијама. Амбициозни сте, храбри, имате снажну вољу. Силовито ћете се супроставити ограничавању и спутавању. Баш као што говори изглед вашег броја, ходате усправно, поносно и увек морате у свему бити први и најбољи. 

Ваша слабост: Тврдоглави сте, понекад и себични, несклони компромисима што може негативно утицати на ваш љубавни однос. У вези сте захтевни, љубоморни и нестрпљиви. Нисте створени живети у складу са правилима и туђим очекивањима.

Компатибилни партнери: Најбољи партнери су вам 3 и 5. Допустиће вам да будете оно што јесте, прихватиће вас без задршке и уважити међусобне различитости. Са бројем 1 можете остварити страствену, али кратку везу. Нежна и дипломатична 2 биће вам велика подршка, но боље ћете се сложити у послу, него у љубави.

Samopouzdan muškarac
Самопоуздан мушкарац / Извор: Профимедиа

Број 2 - Посредник

Ваша снага: Усмерени сте на испуњење туђих потреба, великодушни сте и одани. Лако опраштате и имате много разумевања за друге људе. Док незапажено делујете из сенке, ви сте Мата Хари која разоружава друге шпијуне својом ласкавошћу и нежном снагом уверавања.

Ваша слабост: Превише дајете, а премало тражите за себе, што може бити исцрпљујуће и створити неравнотежу у односу с партнером. Кад се научите изборити за себе и своје потребе, постаћете задовољнији у односу. Склони сте игрању игрица и манипулацијама како бисте тестирали партнерову заинтересираност.

Компатибилни партнери: Хармоничан однос остварит ћете с визионарским духом броја 8 и хуманитарним бројем 9. С особом рођеном под бројем 8 можете једнако добро сарађивати и као пословни партнери. Сусрети пуни страсти могући су са бројем 5, но можда вас разочара његова слободољубива природа која се не воли на ништа обавезивати. 

Број 3 - Комуниколог

Ваша снага: Шармантни сте, комуникативни, креативни и увек гладни знања. Имате готово магичан учинак на друге и лако привлачите људе у своју близину. Поседујете завидне друштвене вештине. Битно вам је изразити оно што осећате, а живот без љубави вам је незамислив. 

Ваша слабост: Морате одрасти, ослободити се зависности од неких људи, самостално одлучивати и прихватати одговорност за своје постпунке. Доза нарцизма и потребе да увек будете у центру пажње може бити камен спотицања у блиским односима. 

Компатибилни партнери: Одважност и пустоловност особа под бројем 5 пробудиће ваше емоције, док ће интровертни и мистични број 7 унети у ваш живот емоционалну дубину и обожавање. Број 2 ће вам опростити непромишљене и детињасте одлуке и загрејаће вам срце својом добротом. 

Број 4 - Учитељ

Ваша снага: У љубави тежите стабилности. Битна вам је породица, каријера, материјална сигурност и топли дом у којег се враћате након напорног радног дана. Нерадо привлачите пажњу других.

Ваша слабост: Нерадо се упуштате у ризик, а живот вам често може бити монотон и предвидљив уколико се не усудите искорачити изван зоне сигурности. Морални сте и имате чврста уверења од којих не одустајете без обзира колико због тога можете имати проблема. 

Компатибилни партнери: Број 1 је добар одабир за вас, има чврстину и доследност коју тражите код партнера. Добар је и број 8, увек усмерен према циљу, дисциплинован и организован, као и што сте сами, па ћете лако успоставити однос поверења. За породицу и брак одговора вам и број 6, са особом под тим бројем можете имати много деце. 

Jelka
Јелка / Извор: Профимедиа

Број 5 - Љубитељ слободе

Ваша снага: Динамични сте, енергични, увек у покрету и некој акцији. У вези тражите сталну емоционалну стимулацију и страст. Енергија вам је попут вихора који ће вашег љубавника бацити на колена Привлачни сте и у непрестано тежите новим искуствима и истраживачким походима. 

Ваша слабост: Све вам брзо досади. Кад у вези нестану почетна страст и занос, брзо губите интерес за партнера. Недостаје вам усидрење, сталност, свесност о томе да се у сваки однос мора улагати да би опстао и одолео зубу времена који га нагриза. 

Компатибилни партнери: Особа чији је особни број 1 распламсаће вашу жељу и машту својим одважним и самоувереним ставом. Заштитнички расположен и увек спреман на одрицање у име љубави, број 6 разгалиће вам душу. Однос са особом вашег личног броја бројем 5, биће страствен и увек занимљив.

Број 6 - Помагач

Ваша снага: Саосећајни сте, одговорни, знате волети, трудите се разумети друге људе и прихватити различитости. Топлина дома, деца и породица ваше су највеће вредности. Волите подучавати и помагати другима, поготово деци, старијим и немоћним особама. 

Ваша слабост: Превише сте заштитнички расположени према онима које волите, често сумњичави, претерано забринути и склони честим променама расположења. Из љубоморе сте способни учинити свашта. Љубав вам пуно значи, но тешко јој се препуштате отвореног срца.

Компатибилни партнери: Прави сте сретници! Ви сте једини број који је компатибилан са свим осталим бројевима. Ваша потреба да се жртвујете у име љубави сигурносна је мрежа којом су обавијени ваши блиски односи. Са бројем 2 уживате у размени нежности, са бројем 9 стварате блискост и повезаност, а најмање ћете се сложити с бројевима 3 и 5.

Број 7 - Истраживач

Ваша снага: Интуитивни сте, интроспективни, пуно размишљате и увек сте у потрази за истинским смислом живота. Доста се вежете за прошлост, често се враћате бившим љубавима и није вам до површних авантура. Тежите озбиљној вези која ће вам пружити осећај сигурности и заштићености. 

Ваша слабост: Несигурни сте, неповерљиви и тешко се емоционално отварате. Није вам лако прићи, делујете дистанцирано и незаинтересовано, па особа којој се свидите има тежак задатак. Да би успоставила контакт са вама мора срушити ваше обрамбене зидове. 

Компатибилни партнери: Потребан вам је партнер који ће вас освојити својим интелектом и дати вам довољно простора за бивање у самоћи. Креативни број 3 подстиче вашу маштовитост и шири вам животне хоризонте, док ће вас интелектуална оштрина броја 5 држати буднима јер са њим никад нећете знати што доноси сутра. 

bračni par
брачни пар / Извор: Профимедиа

Број 8 - Моћник

Ваша снага: Ваша лествица је увек високо постављена, како у послу, тако и у љубави. Имате високе критерије које није једноставно задовољити. Реални сте, озбиљни, усмерени на материјална постигнућа и добро процењујете друге људе. 

Ваша слабост: Склоност контроли и самоконтроли као и осећај несигурност блокирају остварење и уживање у љубавној срећи. Више опуштености и препуштености животним збивањима приближиће вас осећају задовољства. Тада ћете допустити некоме да вас усрећи. 

Компатибилни партнери: Будући да сте у вези склони доминацији немате баш много избора. Потребан вам је прилагодљив и подложан партнер, па ћете се најбоље сложити с бројем 2 који ће знати да изађе на крај са вашим егом, као и са бројем 6 који ће учинити све како би вас усрећио, јер ваша срећа је и његова срећа. 

Број 9 - Хуманитарац

Ваша снага: Великодушни сте, тимски сте играч, а обитељ и вољене особе прве су на лествици ваших приоритета. Увек сте ту кад ближњима затреба помоћ. Романтични сте, склони идеализовању стварности. Тешко отпуштате неке везаности и онда када знате да вам то штети. 

Ваша слабост: Желите ли бити успешнији у ономе што радите, те задовољнији својим блиским односима, треба да будете фокусирани и не допустити да вам се енергија разлети на више страна јер онда нисте нигде. Склони сте носталгији и тешко заборављате бивше љубави. Нисте отворени, скривате своју рањивост. 

Компатибилни партнери: Интуитивни и емотивни број 2 успешно ће изаћи на крај са вашим обрамбеним штитовима и пробити се до вашег рањивог срца. С бројем 3 можете успешно делити уметничке и креативне склоности, а духовитост вашег изабраника вама ће бити неодољива. Особа броја 6 имаће разумевања за вашу друштвеност и идеалистичан светоназор.