Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Брутална ВЕДРАНА РУДАН без длака на језику: КАКО НАЋИ МУЖА?

04.09.2017. 10:51
Пише:
Србија Danas/Rudan.info
Vedrana Rudan
Ведрана Рудан / Извор: Фото: Принсцреен Happy ТВ

Прочитајте овај текст и извуците поуку из њега.

Сваки текст Ведране Рудан, хрватске књижевнице која у Србији има много поклоника, изазива реакције на балканским просторима. Али њене књиге све више освајају инострана тржишта, продају се у Америци, Пољској, а приморка оштрог језика менталитет наших људи успешно је представила читаоцима широм света.

Ведрана, има мишљење о свему и не устеже се да га јавно изнесе. Широм света је позната по бритком језику, па је и недавно је на свом порталу објавила колумну која ће заинтригирати све слободне даме.

Будући да је њене текстове немогуће препричавати, преносимо га у оригиналу са њеног портала.

Окружена сам очајницама. Све су око тридесет и пете. Преклињу ме да им нађем мужа. С Аном сам била у Дубровнику пред десет дана. На себи је имала вечерњу сребрну хаљину, с предње стране затворена готово до грла, уски, дугачки рукави, леђа потпуно гола. На глави неколико килограма своје црне косе. Тамне, велике очи, бљештави зуби, витка, висока метар осамдесет, докторка наука, тридесет и три године. Нађите ми мужа, нађите ми мужа!

Са нама је био мој четврти муж који је пре месец дана оперисао, неуспешно, оба ока, тако да сам била поштеђена његовог слињења. Нађите ми мужа, нађите ми мужа… Нисам с њом могла отворено разговарати, а и нисам желела стално одговарати на исто питање па, цуре, овај текст схватите као рецепт и не давите ме више.

Сећате ли се младе којој су НА СВАДБУ донели ПРАЗНУ КОВЕРТУ? Ево шта јој је ПОРУЧИЛА Ведрана Рудан

Vedrana Rudan
Ведрана Рудан / Извор: Фото: Принсцреен Happy ТВ

Дакле, до мужа, мислим, правог мужа, може доћи само удата жена. И ту је цака. Све те младе цуре желе себи одмах наћи комаде. Лоше и лоше. Сви они су или ожењени или педери и ни један од њих не пада на неудате цуре. Код куће већ имају жену, неки и дете, млада цура жели брак и бебу и пелене и ноћно вриштање, од ње треба бежати брже него од властите деце.

Зато се, драге моје, пре него што нађете мужа, морате удати. За првог ко налети. Није битно да ли је паметан, леп или богат. Удата жена шаље поруку коју сви мужјаци врло добро схватају. Мени нико не треба, ја сам заузета.

Ха, помисли сваки ожењени мушкарац у вашој близини, ти само мислиш да је његов уд, како смо некад у тишини говорили, дом културе са водоскоком. Није, срце, није. Ја ћу ти показати што је уд, што је удина, је*оте. Један к*ес с времена на време неће убити ни тебе ни мене. Ти удата, ја ожењен…

То, моје цуре, то! Кад га зграбите, као удата жена моћи ћете бирати јер не шаљете около позив очајнице, тражим мушко, мушко ми дајте, мужа хоћу, обрађујте га полако. У свакој хотелској, мотелској или некој трећој соби дајте све од себе. Понекад не дајте него му кукајте, ваш је живот долина суза, нисте ви знале док њега нисте упознале шта је се*с, баш вам је жао што се морате на брзину обући и отићи мужу спремити хоботницу на белом, киселом грожђу у умаку од рајчице. Морате му дати до знања да осим што се добро је*ете још боље кувате.

“Спаваш ли ти с њим откако си са мном?” “Наравно да не, љубави, кад се решим твога ку*ца отићи ћу равно у самостан.” “Како то мислиш, кад се решиш мога ку*ца? Ко говори о решавању?” “Злато”, очи вам морају бити пуне суза, добро је у купатилу у очи пре разговора штрцнути неколико вештачких суза које јесу сузе али не изазивају црвенило очију, “ово не може трајати довека. Осећам како се заљубљујем у тебе, а ја сам ипак удата жена.” Никад и никад и никад споменути да је он ожењен и да има двоје деце. То мора бити његов проблем.

Ведрана Рудан онима који славе Олују: Ви, задригли, пијани, луди, ВИ ПРИЧАТЕ О СЛОБОДИ? ЈЕ*ИТЕ СЕ СВИ!

“Зато”, очи се морају купати у оним сузама, плава бочица, заборавила сам како се зову, “морамо прекинути.” У разваљена уста увалите му језик, не предубоко, и нестаните. Ако не назове у року од седам дана, све заборавите и крените у нови лов. Ако назове…

Ето, тако ћете наћи згодног, младог, успешног мужа. То има и своју добру и своју лошу страну. Добра је што ћете с поносом около моћи говорити, ово је мој муж, покислог кунића сте бацили у историју где му је и место. Будалетина. Лоша страна је што ће његова остављена жена врло брзо наћи љубавника, мушкарци падају на разведене, па ће вам његова деца упропастити сваки викенд, о алиментацији, куповању тренерки и плаћању школарина да се не говори.

Желим рећи. Младе сте, лепе сте, образоване сте, паметне сте, који ће вам ку*ац муж, мушкарац у пуној снази и лепоти? Нађите неког кунића који ће моћи платити ваше луде снове, хаљине, ципеле, торбе и путовања. Пре него му се насмешите свакако проверити све његове власничке листове. Након месец или три убацити му у чај од липе три вијагре, препоруку нека вам састави љубавник.

Мушкарци, прави мушкарци, ожењени мушкарци, успешни мушкарци, потпуно су луди само за удовицама. Њихов статус све говори: удају нећу, само уд хоћу!

Разумете, цуре? Идеалан мушкарац је мртав мушкарац.