Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ДАНАШЊИ ХОРОСКОП: Слободни Бикови су спремни за акцију, Девицама ће се јавити стара љубав

03.10.2017. 07:15
Пише:
Србија Данас
Žena gleda u telefon
Жена гледа у телефон / Извор: Профимедиа

Проверите какав дан је пред вама.

Ован

ПОСАО

Ситуација на пословном плану, ма колико да вас нервира, је стабилна. Борили сте се да се докажетеи сада одлучујете да окренете други лист. 

ЉУБАВ

Засигурно осећате нови уплив енергије који вас наводи на нови окршај. Нова љубавна понуда вас колеба, а стара љубав вас испробава.

ЗДРАВЉЕ

Више се одмарајте.

spavanje u brushalteru
спавање у брусхалтеру / Извор: Профимедиа

Бик

ПОСАО

Данас можете имати добитак. Немојте се у напред бринути јер можете донети погрешан закључак. Расправе вам неће никакву корист донети.Будите стрпљиви.

ЉУБАВ

Превелике бриге вам данас нису потребне. Ваш партнер очекује више осећања. Слободни Бикови ће данас бити спремни на акцију.

ЗДРАВЉЕ

Одлично.

НИЈЕ САМО ЗА СЛАТКИШЕ: Калуп за мафине можеш да употребиш на још 5 СЈАЈНИХ начина (ВИДЕО)

Близанци

ПОСАО

Спремни сте да идете у сусрет новим изазовима. Стари контакти ће покушати да допру до вас. Желите да коначно видите право стање свих предходних напора.

ЉУБАВ

Љубав вам је верна, али по мало губи стрпљење. Не слушајте ниједну особу рођену у знаку Ваге за савет, нарочито не љубавни.

ЗДРАВЉЕ

Проблеми са дисајним путевима.

Čovek i žena gledaju telefon
Човек и жена гледају телефон / Извор: Профимедиа

Рак

ПОСАО

Спремни сте на нове изазове, па ћете се максимално за њих припремити. Све док вас нико не спутава осећаћете право благостање.

ЉУБАВ

Веома сте лепи и себи и другима и осећате се некако слободно. Партнер вас обожава, док ће слободни Ракови бити на мети посматрача.

ЗДРАВЉЕ

Осећате се добро.

Лав

ПОСАО

Великодушни сте и зато не треба да будете сумњичави. Избегавајте особе рођене у знаку Шкорпије. Пријаће вам колеге рођене у знаку Близанаца.

ЉУБАВ

Слободни Лавови ће осећати још већу потребу за заједништво, али на конкретном плану радиће премало. Заузети Лавови ће уживати у топлини дома.

ЗДРАВЉЕ

Проблеми са синусима.

Žena i mačka
Жена и мачка / Извор: Профимедиа

Девица

ПОСАО

Превише простодушности у окружењу вас нервира. У предходном периоду сте се борили са њом, а од сада ћете бити спремни да окренете главу.

ЉУБАВ

Стара љубав ће покушати да обнови контакт са вама, али мотиви неће бити љубавног карактера. Процените да ли желите такву врсту контакта.

ЗДРАВЉЕ

Могући су проблеми са притиском.

РЕЦЕПТ ДАНА: Чоколадни НАПИТАК који ће те оставити без даха!

Вага

ПОСАО

На пословном плану следиће нове промене, али ви само слушајте ваше инстинкте. Не очекујте подршку од особа рођених у знацима Рибе и Близанци.

ЉУБАВ

Својеглави сте и преаналитични. Опустите се јер немате разлога да се оптерећујете чињеницама које не можете да промените.

ЗДРАВЉЕ

Осећате се добро.

Žena za računarom
Жена за рачунаром / Извор: Профимедиа

Шкорпија

ПОСАО

Даћете максимум на послу, али нећете моћи да престанете да се нервирате. Свака реч вам делује сувише крупна. Тражићете бар захвалност за ваш труд.

ЉУБАВ

Партнер вас посматра са дивљењем. Слободне Шкорпије су спремне да покажу себе у најбољем светлу и да освоје наклоност особе која им се већ дужи период допада.

ЗДРАВЉЕ

Склони сте прехлади.

Стрелац

ПОСАО

Спремни сте на компромис и дипломатско решење. Међутим, све иде превише споро за вас. Пуни сте енергије и не дозвољавате да вас нико гуши.

ЉУБАВ

Партнер вам је невероватно привлачан. Ако сте слободни, данас ћете освајати. Викенд је, напоље, испалите своје љубавне стреле.

ЗДРАВЉЕ

Болови у згобовима.

Devojka sa bolnim stopalom
Девојка са болним стопалом / Извор: Профимедиа/илустрација

Јарац

ПОСАО

Цео дан вам је један велики план. Заинтересовани сте за извене понуде, али морате да сачекате још неко време. Стрпите се и бићете богато награђени.

ЉУБАВ

Привлачи вас енергија знакова Лав и Ован, али вас не привлачи оно што те особе нуде. Спремни сте на изазов и на нове игре али, по вашим правилима.

ЗДРАВЉЕ

Одлично.

Водолија

ПОСАО

Не би требало да доносите никакве одлуке. Сачекајте да чујете прво новости од колега са посла. Иако сте пуни енергије, делује вам да вас нон стоп неко блокира.

ЉУБАВ

Решили сте да срећу потражите сами. Слободне Водолије ће освајати, а заузете Водолије ће бити веома пажљиве и креативне.

ЗДРАВЉЕ

Осећате се добро.

Osmeh
Осмех / Извор: Профимедиа

Рибе

ПОСАО

Бринете се за посао па вам је потребно да се консултујете са неким. Послушајте сваког колегу, сакупите информације и направите нови план.

ЉУБАВ

Слободне Рибе су посебно шармантне па ће освајати више особа одједном. Потрудите се да не кажете превише.

ЗДРАВЉЕ

Осећате се исцрпљено.