Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

БРАЋА ЂОКОВИЋ ОПАСНИ ЗАВОДНИЦИ: Новак шетао СРПСКУ ЏЕЈ ЛО, Дорђеве РИБЕ не могу да се ПРЕБРОЈЕ, а Маркова АФЕРА подигла СВЕТ на ноге

27.07.2023. 19:10
Пише:
Србија Danas/Wanted!
braća Đoković
браћа Ђоковић / Извор: Профимедиа

Браћа су данас срећни поред својих партнерки, али некад су их мењали као чарапе

Добро је познато да су браћа Ђоковићи миљеници женске популације. Иако су данас сва тројица у скланим везама, није тајна да су раније били велики заводници на чији шарм су падале неке од најлепших и најуспешнијих жена данашњице.

И док су за неке њихове бивше односе постојале званичне потврде, поједина повезивања и трачеви умало су их коштали веза, односно, брака, у Новаковом случају, те вам у наставку откривамо све лепотице за које су повезивани Ђорђе, Марко и Новак Ђоковић.

СЕЋАЊА НЕ СМЕЈУ ДА ИЗБЛЕДЕ: У сусрет 28. ГОДИШЊИЦИ од хрватске војне акције „Олуја“, болна ИСПОВЕСТ МАЈКЕ леди крв у жилама и подсећа да НЕ СМЕМО ДА ЗАБОРАВИМО

СЕЋАЊА НЕ СМЕЈУ ДА ИЗБЛЕДЕ: У сусрет 28. ГОДИШЊИЦИ од хрватске војне акције „Олуја“, болна ИСПОВЕСТ МАЈКЕ леди крв у жилама и подсећа да НЕ СМЕМО ДА ЗАБОРАВИМО

ОВО ЈЕ САН СВАКЕ ЖЕНЕ - Ево какво је изненађење Новак Ђоковић приредио својој Јелени и распаметио је!

ОВО ЈЕ САН СВАКЕ ЖЕНЕ - Ево какво је изненађење Новак Ђоковић приредио својој Јелени и распаметио је!

Ђорђе Ђоковић

По мишљењу многих, најмлађи Ђоковић - Ђорђе је најатрактивнији од браће, а његово срце већ неко време припада лепој водитељки и манекенки Сашки Веселинов са којом је недавно добио и сина.

Атрактивни пар све ради заједно, а њихова љубав све је јача из дана у дан. Упознали су се преко заједничких пријатеља, и искрице су одмах плануле, а након пар случајних виђања, пар је најпре почео да сарађује пословно, а потом су се и зближили.

Међутим, пре Сашке, Ђорђа су спајали и са Теодором Џехверовић, иако то није никад званично потрђено, као и са лепом Београђанком Тијаном Ралић са којом је био у вези скоро 5 година.

На мрежама су се могле наћи бројне фотографије са заједничких путовања, а лепа Тијана је током забављања време проводила на релацији Милано-Београд, с обзиром на то да је тамо студирала.

Растали су се 2019. године због, како се писало, честе раздвојености, а о детаљима раскида су ћутали све до скоро, када је заносна бринета коначно одлучила да проговори.

"Да ли је истина да је бивши хтео да се венчате, а ти не и да си зато раскинула?", гласило је једно питање.

"Истина је да је желео, а ја не, али га нисам због тога оставила", написала је Тијана тада, а онда је уследило још једно питање о раскиду:

Tijana Ralić, Đorđe Đoković
Тијана Ралић, Ђорђе Ђоковић / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/tijanaralicdaily

"Да ли је тешко пресећи везу након шест година?"

"Јој, не питај ме ништа. Мени је било ужасно тешко јер сам се све надала да ће се нешто променити, али када прерастеш особу и однос уопште, не вреди надати се да ће бити боље, тако да пресеци одмах. Свако чекање само отежава и теби, а и особи са којом си у вези", написала је том приликом бивша девојка Ђорђа Ђоковића која је постала и мајка.

Ђорђе се током средње школе забављао и са ћерком некадашњег Звездиног фудбалера Владе Стошића Настасијом. Док је трајала њихова љубав, често су се појављивали заједно на догађајима, а онда се након раскида Настасија преселила у Солун, где је уписала факултет.

Марко Ђоковић 

После најмлађег, прелазимо на средњег и најмистериознијег Ђоковича - Марка, о чијем се животу мало тога зна. Најмање се експонира у јавности, а већ годинама живи далеко од Србије, у сунчаној Марбељи где је изградио успешну каријеру.

Наиме, иако је још са 14 година почео професионално да се бави тенисом, напустио је бели спорт и одлучио да се посвети каријери коју гради на тениској академији у Шпанији. 30-годишњи Ђоковић већ 4 године је у вези са лепом бразилском дизајнерком Летисијом Тесари, а шушка се да су у тајности изговорили судбоносно "да".

О Марковим бившим девојкама се ништа не зна, али је занимљиво да су га пре неколико година повезивали са легендарном тенисерком Каролином Возњацки. Иако се о њиховој романси брујало, званичне потврде није било, те се не зна да ли је у питању била веза, флерт, или ипак, само пријатељство.

Давне 2008. године, камере су усликале Марка са мистериозном црнком на Новаковом мечу, али идентитет лепотице није познат.

Новак Ђоковић

Тениска легенда у складној је вези, а потом и браку са Јеленом Ђоковић још од 2014. године, а како је и сам истицао, она је његова највећа љубав.

У браку су добили двоје деце - сина Стефана и ћерке Таре, а складан пар и дан-данас воли се као првог дана. Ипак, током свих ових година, Новаково име повезивано је са бројним дамама из showbizza, а и пре Јелене "шетао" је лепотице.

Jelena Đoković, Novak Đoković
Јелена Ђоковић, Новак Ђоковић / Извор: Профимедиа

Чувена Ђоковићева бивша љубав, ди-џеј Лејди Ли, односно Лидија Поповић коју су неретко називали српском Џеј Ло. Било је то пре него што је Новак Ђоковић постао планетарно популаран и најбољи на свету у тенису, а приче су и да је разлог раскида баш Новакова каријера.

Недуго након прекида са Лидијом Новак је упловио у љубав са Јеленом Ристић, која је данас његова супруга. Ипак, његова бивша девојка има само речи хвале за бившег дечка.

"Ноле је за време наше везе увек био пажљив и насмејан, али то је било када није имао обавезе као што има данас. Сада носи велики терет на леђима као славни мушкарац у свету спорта. Наравно да Ноле није папучар… Новак је друштвен и џентлменски настројен дечко, таквог га се бар ја сећам", рекла је Лидија.

Новак је током 2009. године повезиван и са згодном бацачицом копља Лерин Франко из Парагваја. Међутим, Ноле је демантовао све те наводе.

"Да, чуо сам да је то била главна тема у новинама, а чуо сам да су то чак и приказали на ТВ-у пре два дана када сам играо свој први меч, тако да то поричем. Нема никакве романсе међу нама. Новине вероватно покушавају да направе још један скандал од тога, знате. Још једна романса.То је део мог живота и морам то да прихватим. Нас двоје се знамо, то је истина, упознали смо се, а онда је она дошла да гледа моје мечеве, али нема ту ништа више од пријатељства", рекао је Ноле једном приликом новинарима.

Српског тенисера повезивали су и са "новосадском барбиком" Наташом Беквалац. Тврдње да их везује више од пријатељства појавиле су се још пре више од 10 година када су виђени на истим местима како у Србији, тако и у иностранству, а медијима је посебно интересантно било то што су једног лета обоје били у исто време на Ибици.

Беквалац је виђена и на његовим турнирима, говоркало се да се редовно чују и потајно виђају годинама, али све је остало на нивоу трача, а пре неколико месеци је коначно проговорила о односу са Новаком и признала да је цела ситуација штетила и њему и њој.

Још једна лепотица на списку је и Нина Сеничар за коју се причало да је била са новаком пре него што је ушао у везу са Јеленом. Њих двоје заправо се знају годинама, а чак су се једном рпиликом појавиле и заједничке фотографије из Дубаија, али никада ништа није било потврђено.

Ипак, причало се да је један њихов сусрет у Београду прилично узнемирио Јелену која је тада била са децом у Монаку.

Међутим, повезивања се овде не зауставјају. Пре тачно деценију нова "веза" Новака Ђоковића је осванула у светским медијима. У питању је тада била куварица Лорен Вон Дер Пул која се прославила радећи са славним тенисеркама сестрама Вилијамс. Преко њих је својевремено и упознала Новака. Било је то још 2012. у Перту, у Аустралији.

Он се тим поводом није много изјашњавао у јавности, али је у том периоду јасно ставио до знања ко је његова љубав, и то поводом треће годишњице брака са супругом Јеленом.

Такође, не смемо заборавити ни говоркања о односу са индијском глумицом Дипиком Падуконе током 2016. године. Њих двоје су чак, у неколико наврата усликани заједно, а она га је често и бодрила са трибина. Иначе, слично је говорила и након што се виђала са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом.

Целу причу око Новака и Дипике је додатно зачинила његова бивша Лидија Поповић, која је казала како би он био срећнији са Дипиком. Ипак, испоставља се да су Дипика и Новак само пријатељи, а да се она притом дружи и са Јеленом, с којом се зближила од финала Вимблдона 2015.

И напослетку, последња са којом је повезиван Новак била је Марија Каран. Наиме, прошлог лета домаћи медији су писали како је Марија заводила најбољег спортисту свих времена Новака Ђоковића на концерту Дина Мерлина у Црној Гори.

Због ових навода, огласила се и његова супруга Јелена са којом је Новак био у друштву на концерту и целе вечери са супругом размењивала пољупце и уживала уз највеће хитове босанског певача. Јелена је демантовала јавно, иако јој то до сада није била пракса.