Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Удала се за СИЛОВАТЕЉА због срамоте, сина никада НИЈЕ ЗАГРЛИЛА - Џоан Колинс срећу нашла у ПЕТОМ БРАКУ са 30 ГОДИНА млађим мужем

31.12.2023. 14:54
Пише:
Србија Данас/Ј.Шипчић
džoan kolins
џоан колинс / Извор: Фото: Профимедиа

Глумица Џоан Колинс недавно је напунила 90 година, а најпознатија је као злобница Алексис из серије "Династија" која је била веома популарна на овим просторима. Срећна је данас, ужива у петом браку, након много тешких момената.

Позирала за Плејбој

Касних седамдесетих година највише је пала у каријери, а да би плаћала рачуне, Џоан је у то време позирала за Плејбој и снимала филмове које би најрадије заборавила, а један од њих је и остварење Пастув. Иако је имала неколико запажених рола у филмовима, па чак била позвана и на кастинг за улогу Клеопатре која је касније припала Елизабет Тејлор, Џоан је осетила прави укус славе тек почетком осамдесетих година када јој је продуцент Арон Спелинг понудио улогу Алексис Карингтон у ТВ сапуници Династија.

Поред Династије гостовала је у неколико хумористичких серија, као и у екранизацији романа своје сестре Џеки који су тада сматрани меком порнографијом. Филмови су постигли велики успех, а након тога Џоан је проглашена за једну од најсексепилнијих глумица тог времена. Ипак, касније је открила како је често била несигурна и несвесна своје лепоте.

Српска певачица била у "Задрузи", муж јој УМРО ОД ГЛАДИ, само дан након концерта ИЗГУБИЛА БЕБУ - Буран живот Снежане Мишковић ВикторијеViktorija

Српска певачица била у "Задрузи", муж јој УМРО ОД ГЛАДИ, само дан након концерта ИЗГУБИЛА БЕБУ - Буран живот Снежане Мишковић Викторије

Док је ИШЛА НА САХРАНУ једне СЕСТРЕ, друга јој ПОГИНУЛА ПРЕД ОЧИМА - Југословенска певачица остала непокретна, па умрла у старачком дому Jadranka Stojaković

Док је ИШЛА НА САХРАНУ једне СЕСТРЕ, друга јој ПОГИНУЛА ПРЕД ОЧИМА - Југословенска певачица остала непокретна, па умрла у старачком дому

Удала се за силоватеља због срамоте

Легендарна Алексис у документарном филму Браве Miss World, који поред приче бивше мисице Линор Абаргил доноси и исповести других жртава силовања, проговорила је први пут о свом трауматичном искуству из тинејџерских дана. Осим шокантног признања да је са само осамнаест година била силована, она је открила како је силоватељ био познати ирски глумац Максвел Рид. 

"Дао ми је рум и колу, дао ми је књигу, која је била пуна најексплецитнијих слика, које сам икада видела. Следеће чега се сећам, била сам на софи у његовој дневној соби и он ме је силовао, али ја нисам била свесна тога јер ме је дрогирао"- присећа се Џоан.

Džoan Kolins
Џоан Колинс / Извор: Профимедиа

На његов предлог, и силна извињења, након неколико месеци, глумица је помислила "Боље ми је да се удам за њега, ипак ми је он узео невиност. Много сам га мрзела, али сам осећала велику кривицу и срамоту". - На крају су се развели 1956. године

Славна глумица тврди и да је Максвел касније покушао да је "прода" старијим мушкарцима и шеику за једну ноћ за 10.000 фунти. Џоан је тражила развод од Реда, а он је за крај од ње тражио да му она плаћа 950 фунти месечно јер је сматрао да ју је он "открио". Глумица тврди да ју је тај брак коштао око два милиона фунти.

Стравичне оптужбе глумичиног сина

Џоан Колинс је од 1963. до 1971. била удата за Ентонија Њулија. Њихов син Александер Њули објавио је 2017. мемоаре "Unaccompanied Минор", у којима је написао да је његов отац био педофил.

"Брак мојих родитеља уништиле су његове перверзије. Био је педофил - привлачила га је младост. У његовој уврнутој глави невиност је била најбољи афродизијак. То је била његова скривена, врло опасна и деструктивна сексуална склоност", написао је Александер који је додао да га је отац стално излагао сексу.

Глумица и њена ћерка Тара коју је такође добила у другом браку, демантовале су овакве приче.

Džoan Kolins
Џоан Колинс / Извор: Профимедиа

Син је отпужио да је хладна и себична

Поред тога, њен син Александер мајку је описао као хладну, себичну и нарцисоидну.

"Моја мајка није била монструм, само је била нарцисоидна. Не памтим да ме икада загрлила како би исказала љубав", рекао је Александар. Он сматра да је његова мајка била хладна управо због тога што је и сама одрастала у средини у којој није било присног односа између родитеља и деце.

"Оно што ми је недостајало у детињству је топао однос између мене и маме, однос који је нормалан у другим породицама", изјавио је Александар.

Коначно пронашла сродну душу

Глумица се након развода од Њулија удала за Рона Каса, а њен четврти супруг био је Питер Холм. Од 2002. је у браку са 32 године млађим Персијем Гибсоном.

"Ово ми је пети брак, најсрећнији, и последњи. Перси је диван човек, он је моја сродна душа. То не значи да се с времена на време посвађамо, али генерално имамо много разумевања једно за друго", рекла је једном приликом.

Џоан из другог брака има двоје деце, Тару и Александра, док је ћерку Катијану Кас добила с трећим супругом Роном.

О себи још увек размишља као о 40-годишњакињи

У августу је у интервјуу за часопис Сага признала да о себи још увек размишља као о 40-годишњакињи те тиме открила тајну своје лепоте, тврдећи да су године неважне јер јој је фокус на томе како изгледа и како се осећа.

Према њеним речима, кључ здравља и доброг изголеда су умереност и баланс, здрава исхрана и повремено варање када је реч о овоме. 

- На мом менију увек ће се наћи броколи, авокадо и лосос, једем доста сезонског воћа и поврћа. Никада не једем брзу храну, јер је то смеће. Ако једете смеће, изгледаћете као смеће - рекла је једном приликом. 

- Никада нисам имала пластичну операцију, ни операцију кукова, колена или груди. Плашим се игли. Једном сам пробала ботокс. Признајем, али то је била агонија. Чини да изгледате грозно. То је разлог зашто данас многе глумице изгледају смешно – рекла је Џоан и додала:

- Имала сам стварно доста падова у животу – била сам шворц, прошла сам кроз несрећне бракове, али рођена сам са позитивним ставом и, попут феникса, увек сам се поново уздизала.

Србија Данас/Ј.Шипчић

}