Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ФАНТАСТИЧНИ ПОПУСТИ У TRAVELLAND-U САМО ДО 30. ЈУНА!

26.06.2019. 09:59
Пише:
Промо
Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Организовање годишњег одмора вам задаје бриге? Можете се опустити јер „Travelland“ је за вас припремио понуде које се не одбијају: широк избор најбољих хотела у Грчкој уз попусте до невероватних 60%! Због ових сјајних понуда, које су актуелне до 30.6, Travelland је за вас отворен и у недељу 30.6. од 10х до 17х.

У мирном делу Афитоса, на удаљености од око 300 м од дивне пешчане плаже са крупним песком и кристално чистим морем, смештен је Аристотелес Beach Ресорт 4*. Састоји се из 8 одвојених зграда на 3 спрата . Уз рецепцију отворену 24х и интернет конекцију, гостима су на располагању: базен, ресторан, барови, мини маркет, терен за кошарку, шах, као и бесплатан паркинг за госте хотела. За овај хотел актуелни су попусти до 60% па се цена за 10 ноћи all инцлусиве за двоје одраслих и двоје деце до 6 и 12 година креће већ од 924€!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

На крајњем југу Касандре, првог прста Халкидикија, недалеко од места Палиоури смештено је термално спа одмаралиште Miraggio Thermal Спа & Ресорт 5*. Хотел располаже отвореним базенима, теренима за спортове, дечјим игралиштем, ресторанима и баровима и, наравно, спа центром. Понуда врхунског спа центра обухвата велики избор услуга и садржаја, као што су термални базени, специјални тушеви и хидромасажа. Собе су простране и лепо уређене. Свака смештајна јединица садржи клима уређај, сателитску телевизију и терасу или балкон. За луксузни Miraggio Thermal Спа & Ресорт 5* актуелни су попусти до 47%!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Дион Палаце Beauty & Спа Хотел 5* је познат по својој плажи одликованој плавом заставицом, која је сведок њене лепоте и чистоће. Хотел је недавно реновиран и поседује велики број луксузно опремљених соба са очаравајућим погледом на море, Олимп или врт. Нуди бројне могућности за одмор и рекреацију, а посебно је подређен породицама са децом, тако да располаже и бројним садржајима за најмлађе. Из садржаја треба посебно издвојити спа центар јер је Дион Палаце први медицински спа центар у Грчкој. Поседује затворени базен који се греје, хамам, сауну, базен са водом са Олимпа, а у оквиру спа центра постоје и разне додатне услуге као што су пилинг, депилација, теретана, разне врсте масаже, Клеопатрино купатило. Све погодности овог хотела доступне су вам уз попусте до 37% па су цене за 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и двоје деце до 6 и 12 година већ од 542€!

Trvelland
Trvelland / Извор: Фото: Промо

Хотелски комплекс Порто Carras у Неос Мармарасу један је од највећих и најлуксузнијих комплекса читаве Европе. Комплекс поседује сопствену марину, велику приватну плажу дужине око 2 км, хелиодром, позориште, биоскоп, подрум најбољих вина са винотеком, базене, jakuzzi... За љубитеље спорта ту су фитнес центри, ронилачки, јахачки и једриличарски клуб, као и услови за бављење свим класичним и воденим спортовима. Хотели Порто Carras Мелитон и Порто Carras Sithonia издвајају се својим луксузом, понудом и услугом, а за оба је актуелан попуст до невероватних 52%!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

На полуострву Халкидики, надомак места Криопиги налази се Kassandra Палаце Хотел, у предивном врту, окружен боровима и маслинама. Хотел располаже бројним садржајима који ће употпунити ваш одмор: ресторан, барови, базени, игралиште за децу, терени за спортске активности... Од 2012. године гостима на располагању је потпуно нов унутрашњи базен и потпуно опремљен фитнес студио. Такође је ту и нов СПА центар са сауном и салоном лепоте, где све третмане раде квалификовани и искусни терапеути. Предност Kassandra Палаце хотела је и велика површина коју заузима: око 7 хектара зеленила, паркова и спортских терена, а ту је и приватна пешчана плажа.  Собе су савремено опремљене, удобне, светле и прозрачне. Актуелни попусти за овај хотел су до 41%. 

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Недалеко од градића Уранополиса, око 110 км од Солуна, налази се Alexandros Палаце Хотел 5*, смештен на зеленој падини са приватном плажом, wellness центром и тениским тереном. Састоји се из савршено удобних соба, студија и луксузних апартмана. Одлична храна, љубазно особље, велики и дечији базен, билијар, дечје игралиште и многи други садржаји учиниће ваш одмор незаборавним. За овај хотел актуелни су попусти до 27%, а 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и дете до 12 година можете обезбедити по цени већ од 410€!

Гранд Отел у Ханиотију смештен је на самој обали, у близини градског парка. Располаже сопственом плажом, базеном и паркингом и нуди изузетну услугу ресторана и барова. Светле и прозрачне собе су климатизоване и имају балкон са погледом на море или село. Хотел располаже још и садржајима за спортове на води. Уз попусте до 52% 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и двоје деце до 12 и 6 година можете обезбедити по цени од 435€!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Гранд Вицториа Хотел 2* налази се око 400 м од центра Ханиотија и 350 м од плаже. Хотел има башту и мали базен, ресторан, бар. Смештен је на мирној локацији и идеалан за опуштање. Све собе поседују клима уређај, сателитску телевизију, телефон, терасу и купатило, док неке имају и чајну кухињу. Уз попуст до 37% 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и двоје деце до 12 и 6 година можете резервисати по фантастичној цени већ од 458€! Такође, актуелан је и попуст од 4% на уплате у целости.

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

„Travelland“ је за вас отворен сваког радног дана од 9 до 20, суботом до 16х, а радиће и у недељу 30.6. од 10 до 17х!

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/  За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.