Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Влада Станојевић после СКАНДАЛА са бившом, срећан у НОВОМ БРАКУ, а сада проговорио о ПРИНОВИ: "Све је супер!"

13.02.2024. 09:58
Пише:
Србија Данас
Vlada Stanojević
Влада Станојевић / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/vladimir.stanojevic.lasvegas

Водитељ већ годинама живи и ради у Америци, а сада је тамо изградио потпуно нови живот, другачији од оног који је овде водио.

Владимир Влада Станојевић је био један од најпопуларнијих и најомиљенијих водитеља двехиљадитих година. Његово име највише се везивало за емисију "City", у којој је и започео каријеру 2009. године.

На популарност коју је постигао, пала је сенка 2015. године када је због физичког насиља над тадашњом девојком Анамаријом Жујовић завршио на суду.  Случај и даље није окончан, јер се чека његов повратак у Србију. Од 2016. године, некадашњи водитељ живи и ради у Лас Вегасу у коме се недавно и оженио, а о свему је говорило гостујући у емисији "Први ред" на телевизији К1.

- Када сам дошао у Лас Вегас кренуо кренуо сам да се бавим ноћним животом. Овај град је савршен за тако нешто и тај посао је веома исплатив, тако да сам то и прихватио. Тиме се бавим тренутно - каже познати водитељ који у будућности планира да покрене и свој бизнис. 

Иако му је највећа љубав водитељски посао, Влада Станојевић не планира да се врати на мале екрани, али не крије да му телевизијиски посао недостаје и није потпуно искључио ту могућност.

Прогањају га мисли - Де Ниро сломљен због смрти унука: "Сваки дан се питам шта сам могао да урадим за њега"De Niro

Прогањају га мисли - Де Ниро сломљен због смрти унука: "Сваки дан се питам шта сам могао да урадим за њега"

Угојила се, НЕ МОЖЕ да се КРЕЋЕ од БОЛЕСТИ - Позната ГЛУМИЦА јавно ЗАПЛАКАЛА због стања у којем се налазиKristina Eplgejt

Угојила се, НЕ МОЖЕ да се КРЕЋЕ од БОЛЕСТИ - Позната ГЛУМИЦА јавно ЗАПЛАКАЛА због стања у којем се налази

 - Медији су моја велика љубав још када сам био клинац стајао сам испред огледала и замишљао да будем водитељ. То се након 20-ак ghodina и десило. Међутим, оно што иде уз медије није баш нешто лепо. Што се мене тиче, имам то као занат, па ако ми буде затребало једног дана, што да не - каже некадашња звезда ТВ "Пинк". 

С обзиром да судски процес није окончан, након оптужби за насиље, Влада планира у току наредне године да дође у Србију, али наглашава да о судском процесу не размишља: 

- Видимо се следеће године, то могу да вам кажем, а све остало видећемо кад се будем вратио. Не знам стварно, има мног других ствари о којима размишљам протеклих осам година. Доста ствари сам овде започео приватно и пословно и преокупиран сам око тога - рекао је Станојевић.

На питање, да ли се плаши сусрета са Анамаријом Жујовић, Станојевић каже: 

- Не плашим се ничега, па ни бивше партнерке. У медијима је у том периоду окарактерисан као насилник, а како се носи са том етикетом и да ли су људи из његовог приватног живота променили однос према њему, у емсији "Први ред" на телевизији К1, Влада каже: 

- Када се све то десило итекако ми је сметало, али најмање због мене лично. Највише ми је сметало због моје породице и пријатеља. Шта пишу у медијима нити можемо да стопирамо, нити да забранимо, нити да избришемо. Људи раде свој посао. Битно је шта људи мисле о теби, а људима који су мене упознали 2009. године., мишљење није могао да промени неки инцидент о мени - додао је.

Прошле године, шармантни водитељ се оженио, а како изгледа брачни живот и да ли планирају потомство, открива у "Првом реду": 

- То је било нешто потпуно ново за мене. Све је супер. Најбитније да сам нашао особу која ми одговара. Водимо један миран живот. Не експонирам свој приватни живот кроз друштвене мреже и то ми баш одговара. То је нешто потпуно супротно од оног на шта сте навикли од мене, док сам живео у Србији - рекао је Станојевић, па додао да се нада заједничком потомству са супругом.

- Радимо на томе, па кад се деси деси се, нисам тиме оптерећен. Наравно да бих желео ширу породицу, ако се деси бићете обавештени, па ћемо доћи заједно у Србију - прича кроз осмех водитељ.

С обзиром да живи у једном од најлепших и најатрактивнијих светских градова, Влада открива и да ли је упознао неке од светских звезда:

- Лас Вегас је град који је познат по забави. Не постоји град који је сличан Лас Вегасу. Везује се за хотеле, клубове, ноћни живот. Што се тиче селебритија, не постоји концерт или наступ неке светске звезде на ком нисам присуствовао. Скоро је било отварање једног новог хотела, а наступ је имао Џастин Тимберлејк, који је био плаћен 6 милиона долара за сат времена. Ту сам био и ја, случајно сам пролазио, видео сам га да седи и упознао сам се са њим, то је било пре неких месец дана - открива Станојевић.

Иако већина путује у Лас Вегас због добро познатих коцкарница, Влада каже да он није један од њих.

- Када живиш у Лас Вегасу најгора особина је да будеш поводљив када је коцка у питају. Ја сам нешто поптуно супротно, мене то никад није занимало. Нисам тај тип. Постао сам јако odghovaran када сам се преселио у град греха. Нисам поводљив, не коцкам се, али своте новца које људи овде троше су нереалне - закључио је Влада Станојевић у емисији "Први ред" на телевизији К1.

Србија Данас/К1