Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Срела сам МАЈКЛА ЏЕКСОНА у кући ПРЕДАТОРА, а ово се ДЕСИЛО" - У поступку против ухапшеног ПЕДОФИЛА помије се и име КРАЉА ПОПА, али и бившег ПРЕДСЕДНИКА

04.01.2024. 13:18
Пише:
Србија Данас/М.Аћимовић
Majlk Džekson
Мајлк Џексон / Извор: Профимедиа

Судски документи из 2016. о Џефрију Епстину откривају детаље о певачу Мајклу Џексону, док се очекује објављивање листа са више од 150 имена повезаних с Епстином. Исповедање Џоане Сјоберг, која је сведочила о односу с Епстином, открива да је имала сусрет с Мајклом Џексоном у Епстиновој кући у Палм Бичу. Овај догађај, у контексту оптужби против Џексона и продаје Епстинове виле, баца ново светло на живот музичке звезде и поставља питање јавне реакције на ове информације

Судски документи из 2016. који су недавно објављени, а који се односе на озлоглашеног предатора Џефрија Епстина, откривају и занимљиве детаље о певачу Мајклу Џексону. Према информацијама, очекује се да ће током наредних дана бити објављена листа са више од 150 имена из разних сфера јавног живота која су била повезана са овим педофилом.

Детаљи о Мајклу Џексону у тим списима нису тренутно доступни, али се наговештава да ће јавност ускоро сазнати више информација. Ови документи бацају ново светло на живот планетарно популарне музичке звезде, а неке детаље је о открила Џоана Сјоберг.

2023. је била година за ТАЈНЕ СВАДБЕ! Трудили да САКРИЈУ ЦЕРЕМОНИЈУ од јавности, а неки чак нису ни РОДИТЕЉЕ позвалиsvadbe poznatih

2023. је била година за ТАЈНЕ СВАДБЕ! Трудили да САКРИЈУ ЦЕРЕМОНИЈУ од јавности, а неки чак нису ни РОДИТЕЉЕ позвали

"Прави сам ПАПУЧАР" - ИГРА СУДБИНЕ је довела 17 година МЛАЂУ Мају у наручје водитеља - овакву БОМБУ од жене одавно нисте виделиVoja Nedeljković

"Прави сам ПАПУЧАР" - ИГРА СУДБИНЕ је довела 17 година МЛАЂУ Мају у наручје водитеља - овакву БОМБУ од жене одавно нисте видели

Џоана Сјоберг, која је пружила детаље о својем односу с Џефријем Епстином, открила је и занимљив сусрет с Мајклом Џексоном.

Према њеном сведочењу, сусрет се догодио у Џефријевој кући у Палм Бичу. Када су је питали да ли је икада масирала Мајкла Џексона, одговорила је "Нисам". Питали су је затим где се тај сусрет десио, рекла је: "У његовој кући у Палм Бичу. У Џефријевој кући у Палм Бичу".

Важно је напоменути да се овај сусрет дешавао током трауматичног периода у којем је Џоана Сјоберг била у вези с Епстином. Овај догађај баца ново светло на појединости из живота ове музичке иконе и поставља се питање како ће јавност реаговати на ове информације. 

Majkl Džekson
Мајкл Џексон / Извор: Профимедиа

Џексон је преминуо у јуну 2009. у 50. години.

Оптужбе против Мајкла Џексона

Вила Џефрија Епстина била је једно од неколико места на којима је се*суално злостављао младе девојке. Имање на обали, у близини имања Мар-а-Лаго Доналда Трампа, дато је на продају 2020. за 21, 9995 милиона долара. Верује се да је продато за 18 милиона долара. Тод Мајкл Гласер, програмер са Флориде, намерава да сруши ту кући и да изгради нову.

Што се тиче Мајкла Џексона, и против њега су се појавиле оптужбе за педофилију. У августу је жалбени суд у Калифорнији поново отворио тужбе двојице мушкараца који тврде да их је преминули краљ попа дуги низ година се*суално злостављао у њиховом дечачком добу.

Majkl Džekson
Мајкл Џексон / Извор: Профимедиа

Трочлано веће Другог окружног жалбеног суда у Калифорнији закључило је да нижи суд није требало одбацити тужбе Вејда Робсона и Џејмса Сејфчака. Одлучено је да ови мушкарци оправдано могу тврдити да су две корпорације у власништву Мајкла Џексона, које су наведене у тужби, биле одговорне за њихову заштиту.

Двојица мушкараца су изнела своје оптужбе у ХБО-овој серији "Леавинг Неверланд" 2019. Овај четворочасовни документарац је наишао на оштар отпор од стране породице певача, која је назвала причу "јавним линчом". Важно је напоменути да је певач 2005. године ослобођен оптужби за злостављање деце.

Džoana Sjoberg
Џоана Сјоберг / Извор: Фото: Daily Mail/prinstscreen

У документима о Џефрију Епстину помиње се и Дејвид Коперфилд, а Сјоберг је открила и нове детаље о принцу Ендрјуу, па тврди да је Вирџинија Робертс Ђуфре била малолетна када је имала интимне односе са сином Елизабете Друге. Ендрју негира било какав се*суални контакт или злочин. Испричала је и да је бивши амерички председник Бил Клинтон који се дружио са Епстином, волео "млађе девојке".

Сјоберг тренутно живи на Флориди и ради као фризерка. Претходно је изјавила да ју је Епстинова љубавница и сарадница, Гислејн Максвел, ангажовала за масажу Епстина 2001. док је била на колеџу. У разговору с британским новинама, описала је наводни сусрет с принцем Ендрјуом у вили на Еаст 71ст Стреет на Ускрс 2001. године, наглашавајући да се тај сусрет одиграо на захтев Епстина и Максвел. На питање о томе да ли је масирала друге познате мушкарце присутне на забави коју је организовао Епстин, међу којима су били редитељ Џорџ Лукас и Доналд Трамп, Сјоберг је одговорила јуче, негирајући да је Трамп тражио се*суалне услуге од ње или да га је икада масирала, како преноси "Daily Mail".