Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Знате ли да Кери Бредшо ЗАИСТА ПОСТОЈИ? Њен живот је ЗАНИМЉИВИЈИ од серије, излазила је са ТИНЕЈЏЕРИМА и ДЕДАМА, а никада није хтела ДЕЦУ

29.11.2023. 09:42
Пише:
Србија Данас
Seks i grad
Секс и град / Извор: Профимедиа

Серија "Секс и град" настала је на основу колумне новинарке Кендис Бушнел и постала прави хит 90-их, а и дан-данас осваја срца публике широм света. Серија је брзо постао култни феномен због своје јединствене комбинације хумора, моде, драме и отвореног разговора о интимним односима и љубави, али изгледа да је то само Кендис преточила свој живот на екран. Она има јаке ставове због којих је често била стављена на руб срама, ево ко је Кендис Бушнел

Знате ли да Кери Бредшоу стварно постоји? Дама која је инспирисала "Секс и град" и његов главни лик је Кендис Бушнел која и те како оправа све едукативне стране серије у стварном животу.

Сада 64-годишњакиња, чије су новинске ступце чиниле основу нит ТВ серије, усредсредила се на помоћ самохраним мајкама у 40-им година. И за разлику од виђења љубавног живота у серији, Кендис преклиње жене да не ускачу у везе док су им деца још код куће - и да се не ослањају на мушкарца за своју срећу.

БАКА (73) СНИМЉЕНА КАКО ПАРТИЈА НА ИБИЗИ: "Не дозволите да вас године зауставе, ово се дешава једном у животу!"baka

БАКА (73) СНИМЉЕНА КАКО ПАРТИЈА НА ИБИЗИ: "Не дозволите да вас године зауставе, ово се дешава једном у животу!"

ОДРАСЛА ЈЕ КАО СИРОЧЕ, па постала најпопуларнија ПЕВАЧИЦА! Муж је оставио, ћерка погинула, уследила агонијаFrida Lingstad

ОДРАСЛА ЈЕ КАО СИРОЧЕ, па постала најпопуларнија ПЕВАЧИЦА! Муж је оставио, ћерка погинула, уследила агонија

- Постоји велика разлика између некога ко има 40 и некога ко има 55 и који је у постменопаузи и њихова деца су одрасла и иселила се.

- Ако сте у четрдесетим, самац и са децом код куће, мислим да забављање није добра идеја. Уместо тога, мислим да се ради о бризи о себи и разумевању да сте сами одговорни за своју срећу.

- Не ради се о упадању у овај мит о идеји да ће веза учинити да ваш живот функционише.

- Постоје неке жене које су у браку 20 или 30 година, а онда се разведу и тако су срећне што имају слободу.

Ауторка, која је била удата за плесача Чарлса Аскегарда (54) између 2002. и 2012. године, сада је срећно сама и верује да жене не би требало да се стиде што прихватају своју независност и бригу о себи.

Kendis Bušnel
Кендис Бушнел / Извор: Профимедиа

"Потребно је много храбрости да се не буде деце"

- Једноставно се не осећам у вези као већина људи. Мислим да је веза само један део нечијег живота и ако сте у њој веома је важно да имате нешто што је ваша ствар.

- Хетеросексуални односи су обично ситуације у којима су жене секундарне. Мушкарци имају тенденцију да имају мало предности - имају новац, имају моћ. Нисам баш заинтересован да то радим.

- Заиста се ради о томе да желите или не желите да будете особа број један у свом животу.

Стављање сопственог живота и рада испред проналажења љубави исплатило се Кендис, која ће следеће године у УК представити своју емисију "Истините приче о сексу, успеху и Сексу и граду"

Seks i grad
Секс и град / Извор: Профимедиа

Од скромних почетака као амбициозне списатељице на Менхетну касних 1980-их, њена новинска колумна "New York Обсервер", која се заснивала на њеном љубавном и интимном животу, да би 1994. године доживела велики успех.

Управо је та колумна постала инспирација за ТВ серију "Секс и град", која је трајала шест сезона и имала два spin-off филма, а у којој је Сара Џесика Паркер тумачила Кери – Кендисин алијас у серији – главне улоге су тумачиле и Кристин Дејвис, Синтија Никсон и Ким Кетрол као Шарлот, Миранда и Саманта.

То је учинило Кендис славним именом - и донело јој прилично новца - преко ноћи.

Али једна ствар коју никада није имала, по сопствемон избору, била су деца. Она каже: - Нисам желела да будем мајка. Мислим да је сјајно имати децу ако желите да имате децу, али то није нужна ствар за мене.

- Друштво каже женама да је њихова једина вредност имати децу. Мислим да је то страшна срамота. Потребно је много храбрости да бисте били без деце, јер ћете бити у веома малом проценту жена. Морате бити веома храбра и самоуверена жена да бисте се изборили са тим системом.

Па да ли она себе сматра храбром?

- Рекла бих да сам храбра што немам децу, да, каже она и додаје: - Али осећам да је то права ствар за мене. И никада заправо нисам излазила са неким ко је желео децу. То није била намерна ствар, једноставно је тако било.

- Никада нисам чак ни причала о томе да добијем децу са већином мушкараца са којима сам излазила. Нисам одрасла у ери у којој су људи мислили на заснивање породице.

Kendis Bušnel i Sara Džesika Parker
Кендис Бушнел и Сара Џесика Паркер / Извор: Профимедиа

- Одрастала сам у шездесетим годинама када су људи заиста осећали да су деца терет. То је било окружење у којем су људи осећали да је рађање деце неизбежно и да није најбоља ствар која вам се икада догодила у животу.

- Данас људи осећају да је имати децу најлепшу ствар. И ако је то твој избор, ја то подржавам.

Са гламурозним животом на журкама, проводом и као једна од најславнијих "Ит" девојака Менхетна, Кендис је била јако популарна.

- Излазим са људима, али се заправо не забављам ни са ким, каже она.

Међутим, недавно је доспела на насловне стране када је откривено да је изашла са 21-годишњаком и 91-годишњаком у размаку од недељу дана, што је распон старости од 70 година.

- То је било занимљиво, каже она, смејући се, пре него што је открила која се старосна група показала као боље друштво.

- Млађи момци, они имају тенденцију да постављају више питања, каже она.

- Знам, ови старији момци, они ће имати монолог од сат или два сата где чак ни не постављају питање о вама.

- Многе жене кажу да су биле на тим састанцима са мушкарцима који никада нису питали ништа о њима, а ја у то заиста нисам веровала. Али да, то је истина.

"Кери и Ејдан поново заједно осећали су се истинитим у животу"

Један човек који није пао на тесту за забављање био је глумац Џон Корбет (62), који тумачи у лик Ејдана у серији.

Пре него што је 2002. упознао своју садашњу жену, Бонд девојку Бо Дерек, 67, Џон и Кендис су изашли на вечеру током оригиналне емисије - али романса је била кратког века.

Keri i Ejdan
Кери и Ејдан / Извор: Профимедиа

- Он је заиста фин момак, најфинији. Провели смо забавно вече, али знала сам да то никуда неће ићи. Виђала сам Џона и Бо на забавама и дивни су. Она је тако лепа.

Иако Кендес и Џону то није пошло за руком у стварном животу, њихови алтер его, Кери и Ејдан, завршили су помирењем после деценија у наставку "Анд Јуст Like That".

- Мислила сам да је повратак Кери и Ејдана веома истинит у животу, каже она.

- Ово се дешава многим људима, женама које заврше са неким са ким су излазиле у средњој школи или много раније. То је заиста једна од најчешћих прича о састанцима и људи су на крају веома срећни заједно. Тако да сам мислио да та прича има смисла.

Али шта она уопште мисли о поновном покретању, с обзиром на то да је Ким Катрач, њена добра пријатељица, славно одбила да понови своју улогу Саманте Џонс?

Kendis Bušnel i Kim Katral
Кендис Бушнел и Ким Катрал / Извор: Профимедиа

- Заиста сам уживала. Било је нешто у свакој епизоди што ме је насмејало. То је другачија емисија од Секс и град, али то има смисла. Друго је време.

А када је реч о Ким, која је својевремено назвала свој однос са колегиницом Саром Џесиком "токсичним" и одбила да сними трећи spin-off филм, Кендис каже да поштује њену одлуку да се дистанцира од тога.

Она дипломатски каже: - Немогуће ми је да на то гледам споља онако како то гледа публика, јер знам превише о механици ТВ-а и серијеи како то функционише.

- Познајем глумце лично. А Ким је дивна жена. И знате, она има своје разлоге да уради шта год да уради, што ја поштујем.