Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Била у вези са Вељком Ражнатовић, глумила у филмовима и спотовима - Ко је БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕНА старлета Наташа Шавија?

01.05.2023. 15:30
Пише:
Србија Danas/24sedam.rs
Nataša Šavija
Наташа Шавија / Извор: Србија Данас

Старлета тврди да јој је повреде нанео бивши задругар.

Данас је као бомба одјекнула вест да је контроверзна старлета Наташа Шавија хитно хоспитализовану у КЦ Војводина, након тешких телесних повреда које јој је, како преносе медији, нанео бивши задругар, Стафан Карић.

Наиме, Шавија је ноћас око 1.40 сат у КЦ "Војводина", примљена са преломима костију лица, а како је рекла, повреде је задобила у етно селу Врдничка кула.

Старлета је случај пријавила полицији, а како је рекла, претукао ју је њен дечко, услед инцидента на синоћњој свадби надомак Новог Сада.

Прво појављивање НАКОН ОТКАЗА НА ПРВОЈ! Погледајте како изгледа водитељка Марија Килибарда, издвојила се по овоме

Прво појављивање НАКОН ОТКАЗА НА ПРВОЈ! Погледајте како изгледа водитељка Марија Килибарда, издвојила се по овоме

ХОРОСКОП за 1. мај Биковима доноси НОВО љубавно познанство, Лавовима ПРОБЛЕМЕ са финансијским трансакцијама

ХОРОСКОП за 1. мај Биковима доноси НОВО љубавно познанство, Лавовима ПРОБЛЕМЕ са финансијским трансакцијама

Ко је Наташа Шавија?

Натаса Шавија, широј јавности постала је позната 2015. године, када је била једна од учесница популарног ријалити програма "Парови".  У поменути ријалити програм, Наташа је ушла представљајући се као старлета, а током учесца у њему, пажњу је на себе скренула честим вербалним сукобима које је имала са осталим учесницама те сезоне, попут Тијане Ајфон, Маце Дискреције и Јоване Томић Маторе.

Спекулисало се да је у једном тренутку чак била и велики фаворит за победу.

natasa-savija
натаса-савија / Извор: Србија Данас

Рођена Новосађанка

Рођена је 23. јануара 1988. године у Новом Саду, где је одрасла и где је живела дуги низ година, све док није уписала студије менаџмента у култури и медијима на приватном факултету "Мегатренд" у Београду, због чега се и преселила у престоницу.

Своје детињство, Наташа памти као леп и безбрижан период, у којем је била обасута пажњом својих родитеља, који су давали све од себе да је лепо васпитају и да њена интересовања усмере у исправном смеру.

Највећа подршка јој је одувек мајка Вера, а тако је и дан-данас. Има изузетно квалитетан и присан однос и са својим оцем.

Наташа Шавија као глумица

Шавијино прво појављивање у јавности, догодило се 2014. године и везано је за учешће у реализацији познате ТВ серије "Фолк", у којој се по први пут у свом животу опробала као глумица и то тумачећи улогу Маце, певачице која је у успону и која је жељна успеха на пословном плану. У поменутој серији, иако по професији није глумица, Наташа се показала као изузетно талентована и као неко ко има предиспозицију да настави да се бави глумом.

natasa-savija
натаса-савија / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Међутим, то се није догодило, јер старлета није имала такве амбиције и јер су њени пословни планови почели да се развијају у другом смеру.

Учешће у "Паровима"

У ријалити програм "Парови", Наташа је ушла представљајући се као старлета и већ прве вечери по уласку у чувену вилу умела је да привуче пажњу

Оно што је обележило Наташино учешће у "Паровима", јесте и њено често скандалозно понашање које је било пропраћено псовкама и изјавама о везама са мушкарцима са домаће јавне сцене.

Наиме, током боравка у вили, Шавија је јавно и без имало устручавања говорила о томе да је била са многим члановима фудбалске сениорске репрезентације, као и са бројним другим познатим мушкарцима. лако није желела отворено да призна о којим конкретно фудбалерима је реч, у медијима се спекулисало о томе да су то Лола Смиљанић, Зоран Тошић, Миралем Сулејмани и Адем Љајић.

natasa-savija
натаса-савија / Извор: Србија Данас

Везе са познатим мушкарцима

Осим поменутих фудбалера, спекулисало се да је Наташа Шавија била у романси са сином певачице Цеце Ражнатовић, Вељком Ражнатовићем, глумцем Сергејом Трифуновићем, као и са контроверзним албанским бизнисменом Ћазимом Османијем Феликсом, ког су медији повезивали са бројним певачицама са естраде.

Медији су у једном тренутку објавили и вест да је старлета ухваћена у загрљају са светски признатим глумцем Стивеном Сигалом.

Једном приликом је признала да су јој бројни моћници нудили непристојен понуде, а једном приликом су јој нудили чак 5.000 евра у замену за једну ноћ.

Шавија као певачица

У својој досадашњој каријери, Наташа Шавија се опробала и као певачица и то тако што је снимила и објавила две песме. Реч је о нумери под називом "Казна" и о песми под називом "Не брини". Обе управо поменуте песме, Наташа је испратила видео-спотовима који су пропраћени низом провокативних сцена у којима је старлета оскудно обучена.

Улоге у спотовима

Након улоге коју је Наташа имала у ТВ серији "Фолк", она је у својој каријери имала још две улоге, али је овог пута реч о улогама у видео спотовима. Наиме, Наташа Шавија се појављује у видео-споту за песму под називом "Збогом и крај" коју изводи Марко Ванила и у споту за песму "Тагуј ме" коју изводи "Фантастиц банд".