Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Један од најлепших холивудских глумаца је ожењен Српкињом: Због ње је изгубио породицу и ПРОМЕНИО ВЕРУ, у браку су 24. године

14.02.2024. 14:55
Пише:
Србија Данас
Kristijan Bejl, Sandra Blažić
Кристијан Бејл, Сандра Блажић / Извор: Профимедиа

Он се посвађао са мајком и сестром које нису прихватиле његову супругу и никад нису одобравале њихову везу, а касније ни брак. Како је рекао - све у животу дугује њој.

Један од најпознатијих британских глумаца и добитник бројних награда, Кристијан Бејл (49) дуги низ година се труди да свој приватан живот сачува од јавности, а мали број људи зна да је већ 24 године у складном браку са Сандром Блажић (53), некадашњом манекенком српског порекла.

Сандра је рођена у Чикагу, а њена породица је крајем шездесетих из бивше Југославије емигрирала у Америку.

Барбика у БЕЗОБРАЗНО КРАТКОЈ ХАЉИНИ: Марго Роби са ДРСКОМ ПОЈАВОМ на слављу без номинацијеMargo Robi

Барбика у БЕЗОБРАЗНО КРАТКОЈ ХАЉИНИ: Марго Роби са ДРСКОМ ПОЈАВОМ на слављу без номинације

Ово је ПРВА фотографија Милоша Биковића са сином Василијем - РАЗНЕЖИО читаву јавност због ОВОГ детаљаMiloÅ¡ Biković

Ово је ПРВА фотографија Милоша Биковића са сином Василијем - РАЗНЕЖИО читаву јавност због ОВОГ детаља

Новак и Јелена зарадили милион евра од продаје СТАНА У БЕОГРАДУ, ево КО ЈЕ ПАЗАРИО лукс некретнину у елитном насељуNovak Đoković, Jelena Đoković

Новак и Јелена зарадили милион евра од продаје СТАНА У БЕОГРАДУ, ево КО ЈЕ ПАЗАРИО лукс некретнину у елитном насељу

Sandra Blažić, Kristijan Bejl
Сандра Блажић, Кристијан Бејл / Извор: Профимедиа

Сандра је рођена као Србослава Блажић 14. априла 1970. године у Чикагу. Њени родитељи, Слободан Блажић и Надежда Топалски, рођени су у Београду, венчали се на Врачару, али су крајем шездесетих година прошлог века из бивше Југославије емигрирали у Америку.

Након завршене средње школе Сиби Блажић је похађала Универзитет Јужне Калифорније и стекла диплому Bachelor оф Сциенце Дегрее ин Business. Радила је на запаженим филмовима, укључујући америчко-британски хит „The Дарк Knight Рисес“ у којем је Бејл играо главну улогу Бетмена. Такође, радила је у америчкој акционо- авантуристичкој комедији „Георге оф the Јунгле“. Сандра је у одбору добротворне организације која ради на заштити угрожених планинских горила.

Први сусрет славног глумца и Српкиње изгледао је као у најлепшим романтичним комедијама.

Наиме, Кристијан је на све начине покушавао да се приближи глумици Винони Рајдер, која му је иначе била и менторка. Међутим, након што га је она одбила, упловио је у романсу са глумицом Самантом Матис. Са Виноном је остао у пријатељским односима.

Крајем деведестих, на једној од прослава које је организовала Винона Рајдер, уследило је упознавање Сандре и Бејла. Бивша манекенка српског порекла је тада радила као лична асистенткиња славне Виноне Рајдер на снимању филмова „Гирл, Interrupted“ и „Аутумн Ин New York“. Све остало је историја.

Венчали су се 29. јануара 2000. године. Занимљиво је да су тада побегли у Лас Вегас где је двојник Елвиса Прислија водио церемонију венчања.

Данас су поносни поносни родитељи двоје деце – ћерке Емалин и сина Џозефа и живе у Лос Анђелесу.

„Све у животу дугујем њој. Она је посебна и снажна жена“, рекао је глумац једном.

Занимљиво је да је Кристијан због ње променио веру, а његова породица никада није прихватила Сандру нити је одобрила Бејлове поступке.

Породични сукоб је ескалирао у јулу 2008. године, уочи лондонске премијере филма „Витез таме“. Повод за свађу, како се шушкало, било је то што је његова мајка говорила ружно о његовој супрузи, а све се додатно погоршало када је сестра Шерон тражила да јој позајми 100 хиљада фунти.

Колико је њихова љубав јака, доказ је и то да је глумац прекинуо контакт с мајком и сестром које се са Сандром нису слагале.

Сандрин отац Слободан Блажић рекао је једном новинарима да је Кристијан, насупрот имиџу који има, изузетно миран и сталожен човек.

Kristijan Bejl, Sandra Blažić
Кристијан Бејл, Сандра Блажић / Извор: Фото: Youtube printscreen/ Осцарс

Бејл инсистира да његова деца уче и српски језик, а сваког празника заједно одлазе у цркву светог Илије у Лос Анђелесу.

„Моја супруга је невероватно јака жена којој дугујем све што сам постигао и сигуран сам да без ње не бих успео. Лако је погрешити у Холивуду, чим постигнете неки успех људи вам говоре да сте звезда. Водио сам бунтован живот, снимао филмове, али нисам имао дом. Онда сам упознао Сиби и отпочели смо разговор којим ме је задивила. Има сјајан став према животу и разуме мој приступ глуми и приватности. Она је моје тајно оружје, за мене је учинила много због чега сам се променио. Веома је снажна особа и схватио сам да најбоље радим када је у мојој близини“, рекао је својевремено глумац.

Србија Данас/А.Н.