Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"У стомаку сам носила ђавола, морала сам да абортирам!" Старлета ЗАТРУДНЕЛА са ПОЗНАТИМ плејбојем

26.01.2023. 09:49
Пише:
Србија Данас
Karisa
Кариса / Извор: Профимедиа

Донела радикалну одлуку, за њега је говорила да има "црну душу"!

Близнакиње Кариса и Кристина Шенон уселиле су се Плејбој вилу у 2008. године, највише због забаве и појављивања у ријалити серији "The гирлс next доор", не слутећи шта ће их све у тој велелепној грађевини снаћи. Наиме, сестре су биле последње "зечице" Хјуа Хефнера, а са њим у вези су били 18 месеци.

Тринаест година је поршло откако су прекинули све везе са Хефнером, који је у међувремену и преминуо, те су скупиле храбрости и открила са којим све језивим стварима су се суочавале.

Кариса Шенон је открила да је имала незаштићене односе са Хефнером и то на свој 19 рођендан. Топ приликом је остала у другом стању са 83-годишњим првим човеком Плејбоја, али никада није дозволила да он ту чињеницу сазна, већ је све учинила да у тајности абортира, јер је сматрала да у стомаку носи "ђавола". А да носи бебу је сазнала сасвим случајно - рутинском анализом крве слике пре операције груди 2009. коју је Хју и финансирао.

Hju Hefner
Хју Хефнер / Извор: Профимедиа

ЈЕЗИК ЈОЈ ПУКАО НА ДВА ДЕЛА усред пољупца! Хоспитализована због ретког случаја, лекари имали пуне руке посла!

ЈЕЗИК ЈОЈ ПУКАО НА ДВА ДЕЛА усред пољупца! Хоспитализована због ретког случаја, лекари имали пуне руке посла!

УПОЗОРЕЊЕ - ОДМАХ ПРЕСТАНИТЕ! Докторка саветује, немојте примењивати овај рецепт са белим луком

УПОЗОРЕЊЕ - ОДМАХ ПРЕСТАНИТЕ! Докторка саветује, немојте примењивати овај рецепт са белим луком

- Нисам имала односе ни са ким другим, и то је могла да буде само његова беба. Хтела сам то да решим што је пре могуће. Нисам желела да то сазна и никада није. Гадило ми се моје тело и осећала сам као да је ванземаљац у мом стомаку, као да је ђаво био у мени. Нисам хтела да ико зна да носим дете 83-годишњег мушкарца - рекла је Шенонова за "Sunday Mirror.

Близнакиње су превариле обезбеђење и уместо у куповну, отишле су право у клинику где је извршен абортус.

- Пронашла сам клинику у Лос Анђелесу. Натерала сам Хефово обезбеђење да нас остави у тржном центру, претварале смо се да идемо у куповину, а затим сам позвала свог пријатеља да нас покупи. Успеле смо то да затржимо у тајности - описала је Кариса.

Близнакиње данас имају 33 године, а биле су приморане да спавају са Хефнером. Учествовале су у незаштићеном групном сексу и било је укључено много алкохола.

Хефнер им није остао у лепом сећању, те су за њега рекле да има "црну душу" и да су многе девојке које су имале посла са њим након тога оболеле од бројних менталних проблема и морале да иду на саветовање. Такође су истакле да су биле срећне када су сазнале да је Хеф умро, јер ниједна друга жена неће морати да прође оно што су оне.

- Када је Хеф умро, део нас је било тужан, али други део је мислио - ок, добро, више ниједна жена неће бити уништена на начин на који је нас уништио. Мислила сам да је Playboy једна велика породица, а сада сам свесна да је то био култ - рекла је Кристина.

Такође, додала је да су морале да пошуту његова строга правила.

- Хеф се понашао као да нас поседује. Ако бисмо прекршили његова правила, шест телохранитеља би нас увукло у собу и не би нас пуштало. Он је то назвао 'ХМФ хапшење', по његовим иницијалима. Пратио је рањиве младе девојке попут нас. Понудити ти свет и онда те држи заробљене у сопственој кући, која је била као нека врста златног затвора.

Karisa i Kristina
Кариса и Кристина / Извор: Профимедиа

Кариси је у почетку изгледао као врло моћан човек.

- Таман смо напуниле 18 година и биле смо наивне. Сећам се да је био јако шармантан и фин. Носио је свилену пиџаму и папуче уз свој црвени огртач. Био је попут краља у дворцу - тако је био моћан. Рекао би ми: "Хеј, хоћеш да дођеш да седнеш поред мене?" Могле смо да видимо како би друге девојке одмах биле љубоморне - присетила се Кариса и нагласила да су морале да га зову "татице".

Хју Хејфнер их је одвео у клуб за 19. рођендан, где су конзумирали много алкохола и касније дрогу.

- Купио нам је алкохол иако људи млађи од 21 године нису смели да га конзумирају у Америци. Када смо се вратили, Кендра нас је питала да смо пушиле траву у његовој соби. Али када смо ушли у његову собу, Кендра је изашла напоље, а ми смо се јако унервозиле. Хеф је то приметио и рекао - зашто се не обучете у нешто удобније? Извукао је неке италијанске свилене пиџаме и ми смо их обукле. Онда је извадио неку таблету за коње. Био је то метаквалон који је често конзумирао - откриле су сестре.

- Рекао је да ће нам лекови помоћи код анксиозности. Пушиле смо траву. Прво нам је било хладно, али је након неког времена таблета почела да делује и ошамутила нас. Он је цело време понављао: "душо моја, душо моја..." и мазио нас док смо лежале са стране. Рекао је да га зовемо "татице". Било је готово пет ујутру када смо се те прве ноћи вратиле у своју собу и тада смо се сложиле да је он ђаво. Има тамну душу и ићи ће у пакао", рекле су сестре за Мирор.

Планирају да туже Плејбој због емоционалне патње и проживљене трауме.