Овако се ПРАВИЛНО КУВА БЕЛИ ПИРИНАЧ: Прати ово упутство и испашће САВРШЕН
Уз ове савете ваш пиринач биће одлично куван.
Иако се чини као једноставан посао, за кување пиринча постоје одређене методе којих би се требало држати ако желите да увек испадне одлично, зависно о томе у чему је кувате - у лонцу, у микроталасној или у пећници.

Најлакши начин за чишћење ЗАГОРЕЛИХ ПОСУДА ЗА ПЕЧЕЊЕ је уз помоћ КОКА-КОЛЕ! Ево шта треба да урадите

Њој Ким Кардашијан ДУГУЈЕ СЛАВУ: РАЗМАЖЕНА БОГАТАШИЦА и једна од првих СТАРЛЕТА слави 40. рођендан!

ЕВО КОЛИКО ПУТА ДНЕВНО ЈЕ НОРМАЛНО ВРШИТИ НУЖДУ - Лекар одговорио на често постављено питање
1. У лонцу на шпорету
На једну шољицу пиринча ставите 1,5 шољицу воде, ватру ставите на средњу јачину док вода не проврије, а тада смањите на најмању јачину, поклопите и пустите да се кува 13 минута. Када искључите ватру, оставите још 10 минута у лонцу да одстоји.
2. У пећници
Узмите две шољице пиринча и 3 шољице прокључале воде. Поклопите посуду и ставите у пећницу на 180°Ц, 35 минута. Такође оставите 10 минута да одстоји.
3. У микроталасној
На једну шољицу риже ставите 2 шољице прокључале воде. Кувајте 12 минута, без поклопца. Извадите, поклопите и пустите 10 минута да одстоји.