Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"Био је то ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ИНЦИДЕНТ" - Британски краљ је толико ЧЕЗНУО за овом певачицом да је предузимао ОЧАЈНИЧКЕ МЕРЕ, имао чак и њен ПОСТЕР

05.11.2023. 08:27
Пише:
Србија Данас
princ Čarls i Barbra Streisand
принц Чарлс и Барбра Стреисанд / Извор: Профимедиа

Барбра у мемоарима открива праву истину о овој вези

Чини се да сви у Холивуду ових дана пишу мемоаре и откривају најмрачније тајне. Једна од њих је и Барбра Стрејсенд која је најавила излазак аутобиографије "Зовем се Барбра" у којој је открила занимљиве детаље из свог живота.

Кака извор близак певачици каже, она ће потпуно променити слику о британском краљу. Наиме, Барбра је открила да када се упознала са "потпуно шармантним" Чарлом није знала да је већ био заљубљен у њу, те да је било привлачности у младости међу њима.

Мадона ИЗГУБИЛА додир са стварношћу, нема тог ЗАХВАТА који јој може ВРАТИТИ МЛАДОСТ - Сада отишла корак даље са новом фризуромMadona

Мадона ИЗГУБИЛА додир са стварношћу, нема тог ЗАХВАТА који јој може ВРАТИТИ МЛАДОСТ - Сада отишла корак даље са новом фризуром

Било је ИНТИМНО И ТИХО - Иако је имао МИЛИОНЕ ФАНОВА, 20 људи је испратило Метјуа Перија на ВЕЧНИ ПОЧИНАК - ево ко је све ПРИСУСТВОВАОMetju Peri

Било је ИНТИМНО И ТИХО - Иако је имао МИЛИОНЕ ФАНОВА, 20 људи је испратило Метјуа Перија на ВЕЧНИ ПОЧИНАК - ево ко је све ПРИСУСТВОВАО

У неким ранијим интервјуима оба светски позната лица су признала да су осећала привлачност једно према другом, а Бабс је чак признала да је добила редак поклон од краљевске породице.

- Прошла сам поред собе мог асистента и видела букет цвећа и помислила: 'Ко ми је то послао?', а она је рекла: 'Обожавалац се зове Чарлс.' А ја сам рекао: 'Stvarno? Дај да видим поруку.' И тамо је био његов печат. Руже су биле из његових вртова. Било је тако смешно. То је принц Чарлс!

У одломку до ког је дошао "The УС Сун", Барбра наводно објашњава да су се првобитно срели када је Чарлс био на дужности у Краљевској морнарици у Сан Дијегу 1974. године.

Наводно, Чарлс је кренуо у Лос Анђелес, где је и сама певачица и глумица била радила на сету филма "Забавна девојка". Када су организатори упитали садашњег краља шта жели да ради у ЛА-у, речено је да је одговорио да би волео да упозна Барбру, "жену која има анђеоски глас".

kralj Čarls, Barbra Streisand
краљ Чарлс, Барбра Стреисанд / Извор: Профимедиа

Прича се да је краљ Чарлс (74) био у емотивној вези са Барбром, која сада има 81 годину, док је студирао на Универзитету Кембриџ као дечак, а раније ју је описао као "разорно привлачну жену магнетног сексипила".

Он је такође признао да док су његове колеге студенти слушали Лед Zeppelin и Rolling Стонес, Чарлс је дане проводио слушајући Барбрине албуме, а његов лични фаворит била је нумера из њеног филма "Занимљива девојка" из 1968. године.

У Барбриним претходним говорима, она је такође спомињала да је некада имала шансу са британским монархом - на крају крајева, увек су постојале гласине које су алудирале на ту аферу. На свирци у Великој Британији пре неколико година, она је публици показала црно-беле фотографије на којима се састаје са принцом и шали се: - Да сам добро одиграла карте, могла бих да будем прва јеврејска принцеза.

Barbra Streisand
Барбра Стреисанд / Извор: Профимедиа

Према писању медија, Барбра је рекла да јој је драго што није знала за Чарлсову симпатију или што је имао њен пин-уп постер, иначе би је то учинило "самосвесном". Чувена фотографија забележила је тренутак када је Стрејсендова понудила будућем краљу гутљај из своје шољице чаја, који је, каже, тада третиран "као међународни инцидент".

Барбра пише: "Чињеница је да смо и принц Чарлс и ја стидљиви, али смо некако ипак успели да се повежемо јер се показало да је то био почетак неочекиваног пријатељства".

Пар је ћаскао 15 минута и пио кафу током састанка, а Барбра је рекла да је била веома "нервозна" у његовом присуству и да је била "стиснута".

Касније су се поново срели у Лондону у априлу 1994. када је наступила за његову добротворну организацију "Prince's Труст" на Wembli арени. Према извештајима, касније га је задиркивала о томе шта ће новине писати ако се икада окупе.

Barbra Streisand
Барбра Стреисанд / Извор: Профимедиа

Током путовања у ЛА у новембру те године, њих двоје су се наводно зближили након што је она присуствовала свечаној вечери у његову част. Речено је да су за неколико дана обоје очистили своје распореде како би имали интимни 'sastanak за чај' у Чарлсовом хотелу "Бел-Ер". И монарх и певачица су јавно проговорили о свом пријатељству - због чега су се веома зближили.

У јулу 2021. године, Чарлс се појавио у радио програму под називом "Музика и сећања са принцом од Велса" у оквиру британског националног Дана захвалности у част НХС-а за њихов напоран рад током пандемије.

У интервјуу се радо присећао када је први пут срео певачицу, рекавши водитељу: - Увек сам био велики обожавалац невероватно свестране америчке глумице и певачице Барбре Стрејсенд.

Недавно, Стреисанд је рекла да јој је Чарлс поклонио честитку са једном од својих акварелних слика на њој за рођендан и послао видео поруку када је напунила 80. година. Она описује пријатељство као "изванредно".