Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЛУКАСА НИЈЕ ПРЕБОЛЕЛА, УГОЈИЛА СЕ, БИЛА У ЗАТВОРУ: Данијела Вранић променила живот из корена, ево где је сада

09.01.2023. 09:07
Пише:
Србија Данас
danijela vranić
данијела вранић / Извор: Србија Данас

Бивша девојка Аце Лукаса, свима позната као "краљица сплавова".

Вероватно нема особе која се не сећа "краљице сплавова" како су је многи звали, Данијеле Вранић. 

Наступи некадашње певачице били су веома популарни и посећени, сваки сплав на којем је наступала био је попуњен до задњег места те су је многи називали “краљицом сплавова“, изразом који су за њу користили и страни медији. Након свега,  иако су  јој сви предвиђали огромну будућност, певачица је одлучила да напусти сцену, врати се у једно место надомак Шапца, где је иначе и рођена.

НАУКА ПОТВРДИЛА! Омиљено пиће многих УЗРОКУЈЕ ЋЕЛАВОСТ код мушкараца, али то НИЈЕ СВЕ

НАУКА ПОТВРДИЛА! Омиљено пиће многих УЗРОКУЈЕ ЋЕЛАВОСТ код мушкараца, али то НИЈЕ СВЕ

"ЗНАМ СРПСКИ И СТИДИМ СЕ" Данијела је "Ким Кардашијан из Панчева" којој је НБА играч нудио МИЛИОН $ да абортира

"ЗНАМ СРПСКИ И СТИДИМ СЕ" Данијела је "Ким Кардашијан из Панчева" којој је НБА играч нудио МИЛИОН $ да абортира

Данијела је имала огрому популарност и након изласка њеног првог албума “Да не види она“, сви су очекивала да ће се низати низ многих хитова и да ће постати велика звезда. Са поменутог албума су се издвојиле мног песме попут “Воли ме, не воли“, “Ти ми ниси сигуран“  и “Не  могу годинама“.

Поменута певачица једном приликом се осврнула и на почетак своје каријере.

- Каријеру сам започела у групи "Френки", била је то џез - рок група, тако да сам се опробала на свим фронтовима музике. Просто, знам знање. Тако сама сам онда формирала бенд, раније је то било састављено само од клавијатуристе и звао се "оне мен бенд". Дуго сам се ја бавила музиком и радила по клубовима, тако да ме је, у ствари, та публика која ме је слушала "натерала" да снимим нешто своје, неку своју песму, иако мени то није падало на памет. Ето, онда сам помислила да би било забавно да имам неку своју песму, а у ствари сам мислила да ја то не заслужујем, да то заслужују тамо неки певачи, нека већ изграђена имена, мислила сам да то мени не припада. Ето, ја нисам била једна од певачица која устане ујутру и каже себи: "Ја данас хоћу да постанем певачица" . Ја сам била створена за сцену, то је било нешто што су сви примећивали код мене, одмалена. Наравно, улагала сам и у студије и образовање, које нажалост од тежине те популарности која ме је пратила нисам успела да завршим, што не значи и да нећу једног дана, јер је то мој циљ - изјавила је једном приликом Данијела у исповести за Телеграф.

Након свега “краљица сплавова”, постаје “краљица скандала” И уместо о њеним песмама, све се свело на причање о њеном животу.

- Искрено, данас сви живимо у неком добу, где сваки певач мисли да је краљ или краљица, данас наша естрада живи у некој бајци. Ја сам квалитетним радом заслужила тај епитет, јер после сваког наступа кад прођем кроз публику сви су ме тапшали по рамену и причали: "браво, краљу" или "браво, краљице". После сваког наступа, ја сам носила епитет краљице, баш зато што су се сви лудо проводили и забављали - објаснила је Данијела у разговору за поменути портал.

Dragana Mirković, Danijela Vranić
Драгана Мирковић, Данијела Вранић / Извор: Србија Данас

Након блиставе каријере, о певачици су почеле да круже разне приче  попут те да је од одређених политичара добила коња, да је светски тенисер Новак Ђоковић обожавао њене песме, те да је она била саставни део многих славља Ђоковићевих, до тога да је била веома добра другарица Милорада Улемека Легије, што је једном приликом певачица оштро демантовала И истакла како Легију познаје само са својих наступа.

Главна тема 2012. године у јавности била је то како је Данијелу по граду јурила полиција, јер је била у видно алкохолисаном стању. Та вест данима је пунила новинске ступце, а писало се како певачица има 1.84 промила алкохола у крви, те да је приликом хапшења и напала саму полицију, те је морала у затвору да проведе читаву ноћ. После свих тих напада, Данијела ињена сестра бивају осуђене на шест месеци затвора, условно на годину дана, због напада на полицајце. Због свих ових наслова певачица бива разочарана у своју каријеру, медије, али И пријатеље који су јој окренули леђа, али и демнатује све наслове са причом да нема проблема са алкохолом да ретко пије.

- Све то ме је страшно погодило и сви ти неистинити наслови... Мислим да је окидач за моју паузу кренуо из тог периода. Било ми је пре свега криво што је тај догађај управо успео да баци сенку на толике године мог рада, на моје песме, на мене као доброг човека. То је ишло некако како је ишло, а ја немам неке своје плаћене новинаре које раде за мене и тако је, ипак седму силу никад нико није могао да победи. О том догађају ћу само рећи да нисам ухапшена због алкохола и да то није био разлог због мог привођења, наслови да сам била на трежњену су лажни - рекла је Данијела за поменути медиј.

Након објављивања песме “Харфа”, 2021. Године, Вранићева одлучује дефинитивно да напусти певачку каријеру.

- Нисам више могла да поднесем тај терет славе, почело је то озбиљно да ми смета, да ме неко константно уходи. Да немам мира ни пословно ни приватно. Оно када ми се све смучило било је када су папараци сликали мог тату и нарушили његову приватност. То ме је јако погодило, и било ми је јако жао што се нешто тако пласира. Ја себе сматрам врло искреном особом и неког ко не фолира живот, а то ме је коштало – рекла је том приликом певачица и додала :

- Ја сам направила пресек. Мени је јако драго да мене нису људи изгурали са сцене зато што сам им досадила, него сам сама одлучила и ставила тачку на све то онда када сам била најпопуларнија. Само сам одлучила да ми треба одмор и тако се и десила пауза. Мој опроштај. да тако кажем, од публике био је када сам објавила песму "Харфа", ту песму сам толико емотивно и отпевала и доживела, просто сам покидала, а да не причам финансијски колико ме је све коштало. Ту песму сам оставила у аманет публици док не издам нешто ново. Ја примећујем да је сада тренд да се нове песме избацују на по 15 дана и тотално се све пореметио. Просто певачи не стигну да промовишу песму, одмах следи питање кад ће нешто ново. Многе певачице су се приклониле том тренду и тако их слушам како стално најављују нешто ново и то још називају хитом. Па песма постаје хит, не може неко да сними хит песму!

Током њене каријере, бива упамћена и по својој љубавној вези са певачем Ацом Лукас, са којим је и снимила дует ”Нико као ти”, заправо ова песма бива и песма по којој је многи памте. На питање о Вуксановићу, певачица је желала да остане мистична, а након тога кружиле су разне приче да је Лукас оставио певачицу због Соње Вуксановић.

- Па, ето... Сад бих цитирала њега и рекла: "Пређите на следеће питање". (смех) Ми нисмо причали о томе, то је нека наша интима, а свако задирање у то би покварило само ту дивну идилу и мистичност - рекла је Данијела укратко на љубав са Лукасом.

"Данијела је права дива, жена са стилом. Сигурно једна од наших најбољих певачица. Зашто није успела? Више је волела да седи у кући и чека да се нешто догоди без њеног учешћа. А то је немогуће. Створила је нереалну слику о себи, па је доживела да успеју много лошије певачице од ње", навео је Лукас у књизи "Ово сам ја", а онда открио да је Соња, коју је касније и оженио, била разлог њиховог раскида.

"У трену сам се заљубио у Соњу, која је покушала од мене да направи намирисану пудлицу. Стезала ме је и гушила, а што је најгоре, мени се то свидело. Не сећам се како сам добио број Соњиног телефона. Послао сам јој поруку. Уочи, по много чему, кобног сусрета са Соњом у Будви, био сам с Данијелом Вранић у вези пред пуцањем. Кренули смо на рођенданску журку у Будву, ушли смо у авион, а иза нас су биле Соња и другарица. Нисам се јавио да Данијелу не бих излагао непријатности. Приметила је да ту има нешто, па је почела да љубоморише. Кад смо сели у такси, бацила је са себе огрлицу од 18.000 евра коју сам јој купио. Рекао сам: 'Не треба ми' и бацио сам кроз прозор, крај жбуња", присећао се Лукас, а комшиница некадашње краљице спалова потврдила је да јој је растанак са Лукасом јако тешко пао.