Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОНА ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА МАМА: Прати је преко 40 хиљада људи, свакодневно тренира, живи здраво и изгледа лепо - ево КАКО успева у томе!

30.10.2018. 19:16
Пише:
Србија Данас/Јелена Гајић и Ивана Јовичић
Mica Blogerica
Мица Блогерица / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/micablogerica

Упознајте Мицу Блогерицу

Милица Новковић (31), на друштвеним мрежама познатија као Мица Блогерица, једна је од најпознатијих мама на Балкану.

Прати је преко 40.000 људи, а готово да нема жене у Србији која није упозната са њеним свакодневним објавама на Инстаграму. Милица је своју "онлине" каријеру започела у првој трудноћи, а сада њен бизнис успешно напредује, јер су јој се у послу придружиле и две ћеркице - Ива и Сара.

За портал Србија Данас Блогерица је открила како успева да се оствари у улози мајке, модела и жене које сваког дана ради, добро изгледа, вежба и здраво се храни.

ХИТ ЈЕСЕНИ КОЈИ ЋЕ ТРАЈАТИ: Овај тренд постаје нова "мала црна хаљина" - девојке га обожавају!

Mica Blogerica
Мица Блогерица / Извор: Србија Данас

Откриј нам како је почела цела прича, с обзиром да си ти тренутно једна од најопознатијих и најзгоднијих мама на Балкану?

- Све је почело док сам била трудна са првим дететом. Ја сам до тада радила као тренер и то по 16 сати дневно... Када сам добила Иву десило се да имам превише слободног времена док она спава... Како да не радим ништа, па то је био шок за мене...Тада се родила идеја да се сликам са њом. Она је преслатка, народ је то добро прихватио... То је било још док је Инстаграм тек настајао. Е, онда су кренуле понуде за рекламе, првенствено због Иве, па се ту умешала и мода и понуде које су се тицале само мене... Потом сам добила и другу ћеркицу Сару, па је све то прерасло у породични бизнис и део наше свакодневице.

ЗА ЊУ ЈЕ ВРЕМЕ СТАЛО! Једно од ОМИЉЕНИХ ТВ лица деведесетих ПРКОСИ годинама: Ево КАКО јој то УСПЕВА!

Делујеш увек срећно и насмејано, а да ли ипак наиђе дан када си нерасположена, када ти није до сликања и када те ћерке једноставно не слушају? Како то решаваш?

- Наравно да има таквих дана! Многи мисле како моје ћерке заправо воле да се сликају... Поготово Ива, јер је она старија и дуже је у свему томе, али није баш тако. Многи мисле како је она за то рођена, а нико не зна да ја њу увек поткупим неким слаткишем и чоколадицом (смех). Кажем јој: "Ако се сликаш, добићеш Киндер јаје" и онда она прихвати, стане, слика се и то све испадне супер. Она зна да је то мој посао и зато не прави проблем, поготово што се лако договоримо - ја је после частим нечим и онда ће све бити океј. Она стварно није дете које је рођено да се слика и да буде пред камерама, иако се то не би рекло, док је са Саром другачије. Она је мала, па ми то искоришћавамо. Само је ставимо испред камере, она ни не зна шта ју је снашло и ми већ имамо слику за пар минута.

 Славна манекенка открила ужасну причу из детињства: Ето, зато ћу бити у ТОПЛЕСУ до краја живота

У срећном си браку већ годинама, али се дешава да ти супруг често путује због посла којим се бави. Како се осећаш када он није ту? Да ли ти фали или се вешто сналазиш сама?

- Нема речи које би описале колико ми недостаје када није ту, али смо се већ навикле. Имамо неку нашу свакодневицу по којој функционишемо. Знам шта су моји послови и шта морам да урадим док он није ту. Ја сам јака жена и ништа ми није тешко... Али зато када дође, максимално га користимо да ради све што је требало да ради док није био ту. Свакако, он је моја велика подршка у свему, као и ја његова. Са друге стране, верујем да је и њему веома тешко јер сам ја све време са девојчицама, а он није, а те тренутке њиховог одрастања ништа не може да надокнади.

 НОВИ ТРЕНД ФАРБАЊА КОСЕ: Да ли сте већ испробале чили чоколада праменове? (ФОТО)

С обзиром да си увек у топ форми, који савет би дала нашим читатељкама? Како да буду у кондицији, да се здраво хране, иако су напољу и немају много времена?

- Ја сам та која је цео живот у спорту и то ми је стварно важно. Не улажем никакве напоре нити се ичега одричем, од малих ногу се храним здраво и тренирам, просто, тако ми прија. Мислим да је за то најбитнија воља, тако да ко нема вољу, тешко да ће доћи до успеха. Чак и кад сам се породила нисам имала изговоре да немам времена, да имам мало дете које морам да пазим... Тако да то саветујем свим будућим и већ оствареним мамама. Ако немају времена за одлазак у теретану, нека прошетају брзим ходом до продавнице или нека са ћеркицама раде неке једноставније вежбе, чучњеве, било шта, само да се рекреирају.

ТАЈНА СРЕЋНИХ ПАРОВА: Ово је основа сваке СТАБИЛНЕ везе, а нема везе са С*КСОМ!

Откриј нам како реагујеш на коментаре које свакодневно добијаш? Често виђамо на твом Инстаграм сторију како качиш речи подршке, да ли су они ти који те терају да наставиш даље и да не одустанеш од овог посла?

- Управо ти коментари ми дају ветар у леђа и терају ме да ово што радим - радим још боље. Ја за себе не мислим да сам најлепша, нити најпаметнија. Напротив, потпуно сам своја! На земљи сам поприлично и сваки коментар прихватам. То ме само тера да идем даље и радим још боље. А што се тиче моје породице, драго ми је да ја представљам једну нормалну заједницу која је узор младима. И то што видите на Инстаграму, то није само лажна слика, такви смо заиста и код куће. А ја мислим да моји пратиоци то и препознају.

 АКО ПЕВАШ ДОК СПРЕМАШ РУЧАК, ДЕСИЋЕ ТИ СЕ... Стара српска ВЕРОВАЊА за које сигурно ниси чула

Баш због тога што сте пример идеалне породице, која је тајна вашег успеха и дуговечне љубави?

- То није тајна. Ми смо се једноставно нашли и поклопили. Сваки дан се захваљујем Богу што ми је послао баш Златка за мужа. Само када причам о томе могла бих да заплачем. Толико се волимо и толико имамо разумевања једно за друго јер да није тако, не би урадили све ово што смо до сада урадили - закључује Милица за наш портал.