Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

ЗАВИРИТЕ У НОВЧАНИК НАЈМОЋНИЈЕ ПЕВАЧИЦЕ: Ево како је зарадила МИЛИОНЕ, на шта их ТРОШИ и шта је ИСПУЊУЈЕ

21.11.2021. 15:45
Пише:
Србија Данас
Bijonse
Бијонсе / Извор: Профимедиа

Од обиласка света на јахти до држања приватног авиона...

Процењује се како је нето вредност богатства славне певачице око 400 милиона долара, по чему је једна од најплаћенијих светских звезда.

У недавном је и ретком интервјуу за један познати амерички часопис, открила је детаље о свом животу, од планова за будућност до тога што је заиста испуњава.

НОВО ОТКРИЋЕ! Ова ствар утиче НА ПЛОДНОСТ И ЗАЧЕЋЕ, а има и велики утицај на ПСИХИЧКО И ДУШЕВНО стање код ЖЕНА

НОВО ОТКРИЋЕ! Ова ствар утиче НА ПЛОДНОСТ И ЗАЧЕЋЕ, а има и велики утицај на ПСИХИЧКО И ДУШЕВНО стање код ЖЕНА

СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ: Ово су ПРАВИ РАЗЛОЗИ зашто не би требало да МЕШАТЕ АНТИБИОТИКЕ И АЛКОХОЛ

СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ: Ово су ПРАВИ РАЗЛОЗИ зашто не би требало да МЕШАТЕ АНТИБИОТИКЕ И АЛКОХОЛ

САЧУВАЈТЕ СВОЈЕ ЗДРАВЉЕ: Замените БЕЛИ ШЕЋЕР, овим природним НАМИРНИЦАМА и заборавите на ПРЕХЛАДЕ И ГОЈАЗНОСТ

САЧУВАЈТЕ СВОЈЕ ЗДРАВЉЕ: Замените БЕЛИ ШЕЋЕР, овим природним НАМИРНИЦАМА и заборавите на ПРЕХЛАДЕ И ГОЈАЗНОСТ

Не само да фантастично изгледа и има глас који није ништа мање импресиван, она је боља половина моћног пара који доминира данашњом музичком индустријом.Једном речју - Бијонс.

А након што врло напорно ради у изградњи тог царства, она врло добро зна и како трошити новац. Бијонс је позната по уживању у вишемилионским дворцима, луксузним одморима, козметичким третманима и сунчању по јахтама с којима обилази свет. 

Свом супругу Џеј Зију је једном приликом поклонила приватни авион и аутомобил, док је ћерки за рођендан поклонила лутку вредну неколико хиљада долара. 

- Моја мајка је усадила у мене идеју да креативност започиње вером и одважношћу, остављајући страхове по страни - рекла је она, објашњавајући да сви људи имају више моћи него што то мисле.

Већину богатства којег данас има зарадила је на турнејама, продајом албума и разним спонзорствима.

Од 2016. до 2017. зарадила је 60 милиона долара, што ју је сврстало међу најплаћеније светске познате личности, преноси Форбс.

Она и супруг закључили су своју турнеју  у октобру 2018. године, која је зарадила више од 250 милиона долара - њихову највећу досадашњу турнеју.

Пре него што се упустила у турнеје, наступила је на престижном музичком фестивалу Коачели, а претпоставља се да је за тај наступ добила око 3 милиона долара.

Филм о истоветном наступу је изашао 2019. године на Нетфликсу, вредан чак 60 милиона долара.

Њено богатство не долази само од стварања музике и наступа. Уз Џеј Зија она држи значајан капитал - сервис за стриминг, који наводно вреди 600 милиона долара.

Мало ко зна да је 2015. године, основала доставу веганских оброка, названих "22 нутритивна дана".

Године 2016. покренула је линију активне одјеће "Иви Парк" са Топшопом. Комади одеће продавали су се од 15 до 250 долара.

Такођер је лансирала линију мириса која је у првом дану остварила продају од 75 хиљада долара. Наводно је продала парфем у вредности од 400 милиона долара.

Са толико различитих извора прихода, Бијонс је 51. најбогатија жена у Америци, према Форбсовој листи. Публикација је 2019. објавила да је певачица зарадила 81 милион долара. Као и многи милионери, она улаже у некретнине.

Њен муж и она, проводе много времена у Хемптону, где су изнајмљивали имање за 400.000 долара месечно, пре него што су га заменили за зајам куће на риви која кошта 500 хиљада долара месечно. Коначно су тамо купили кућу за одмор 2017. године,  за готово 26 милиона долара.

Славна певачица поседује преуређену цркву у Њу Орелансу, коју су она имуж купили за 2,6 милиона долара. А кад је затруднела с близанцима Руми и Сури, изнајмила је вилу у Малибуу за 500 хиљада долара месечно. Та је кућа недавно продата за отприлике 50 милиона долара.

Такође, породице врло често посећује Париз, где одседа у penthausu у хотелу "Ле Меурице" за 20 хиљада долара по ноћи.

Од луксузних одмора, истиче се онај на суперјахти Галактика Стар, вредном 73 милиона долара. То кошта отприлике 900 хиљада долара недељно а да би је изнајмили, морате знати власника.

Само за вештачке трепавице троши 20 хиљада долара на дан, па није чудно ни то да је наручила персонализовани Мерцедес по цени од милион долара. 

Пар зна како и фино вечерати, а према извору из Атланте само једна вечера коштала их је 100 хиљада долара. Чак и код куће троше пуно новца на храну - личног кувара плаћа 7500 долара месечно.

Пре рођења близанаца, пар је наручио комплет златних креветића за своје бебе.

- Почела сам тражити дубљи смисао кад ме је живот почео подучавати лекције за које нисам знала да ми требају. Бити "број један" више ми није био приоритет. Моја истинска победа је стварање уметности и наслеђа које ће живети далеко после мене. То је испуњење - закључила је Бијонс.