Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

МУШКАРЦИ који су се ДОБРО УДАЛИ - Они РАЗБИЈАЈУ ПАТРИЈАРХАТ и није их СРАМОТА због тога, у СРБИЈИ их има више него што мислите

05.11.2023. 14:11
Пише:
Србија Danas/Wanted
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Kim Kardašijan i Pit Dejvison
Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић, Ким Кардашијан и Пит Дејвисон / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/kuzmancevicv, кимкандпетедавидсон

Прави џентлмени немају проблем када љубе даме које су успешније од њих, а таквих примера има и на јавној сцени.

Да права љубав не зна ни за године, нити за банковни рачун доказују парови који су успели да превазиђу и сумње јавности, и "предвиђања" да ће им веза трајати "док има пара".

Интересантно је да су оваква говоркања чешћа када је жена та која је старија или успешнија, а ми вам у наставку откривамо парове у којима су управо припаднице, како неки кажу, "нежнијег пола", те које су познатије и можда и успешније, а које су заволеле мушкарце који немају проблем да буду у њиховој сенци. 

"Био је то ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ИНЦИДЕНТ" - Британски краљ је толико ЧЕЗНУО за овом певачицом да је предузимао ОЧАЈНИЧКЕ МЕРЕ, имао чак и њен ПОСТЕРprinc Čarls i Barbra Streisand

"Био је то ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ИНЦИДЕНТ" - Британски краљ је толико ЧЕЗНУО за овом певачицом да је предузимао ОЧАЈНИЧКЕ МЕРЕ, имао чак и њен ПОСТЕР

Мадона ИЗГУБИЛА додир са стварношћу, нема тог ЗАХВАТА који јој може ВРАТИТИ МЛАДОСТ - Сада отишла корак даље са новом фризуромMadona

Мадона ИЗГУБИЛА додир са стварношћу, нема тог ЗАХВАТА који јој може ВРАТИТИ МЛАДОСТ - Сада отишла корак даље са новом фризуром

Вељко Кузманчевић и Верица Ракочевић

Модна креаторка Верица Ракочевић удала се за 35 година млађег музичараВељка Кузманчевића.

- Разумем ја да је многима необична наша веза, али по мени, много су ненормалнији бракови где су супружници истих година, он њу вара на сваком кораку, а она остаје с њим да би добила још једну скупу торбу. Понекад ме на тренутак погоде злонамерни коментари који обично гласе да је он са мном из материјалних разлога, а ја са њим због онога за чиме жене жуде, што је апсолутна неистина - рекла је једном приликом креаторка.

Гоца Тржан и Радомир Новаковић

Поп певачицу Гоцу Тржан често на друштвеним мрежама прозивају због тога што има 14 година млађег супруга Радомира Новаковића. Често се сусреће са коментарима "мама и син" и слично, а Гоца им одговара у свом стилу.

- Кад ми неко испод заједничке фотке мужа и мене напише: „Мама и син“ – па то што си се ти је*авала са 14, простакушо глупа и могла да родиш са 15, ја сам тада учила школу, ишла на хор и фолклор! А мислим се у себи: Ма, једи, бре, г*вна - поручила је Гоца једној "хејтерки" са друштвених мрежа.

Гога Секулић и Урош Домановић

Певачица Гога Секулић крајем 2016. године тајно се удала за 15 година млађег џиу-џицу мајстора Уроша Домановића. Гога је признала у једном интервјуу да јој млађи мушкаци више пријају од старијих, а многи су сматрали да је младом Урошу добро дошла веза са певачицом јер му је то била највећа реклама. 

Анабела и Андреј Атијас

Анабела Атијас други пут се венчала са 11 година млађим Андрејем Атијасом, а потом и развела. Анабела је истицала да је он зрео мушкарац и прави породичан човек који је прихватио њене ћерке из првог брака. Међутим, иако су се развели, њих двоје су поново заједно.

Северина и Игор Којић

Љубавна бајка Северине и 15 година млађег Игора Којића трајала је пуних 6 година. Иако се испрва мислило да су једно другоме сродне душе, све се срушило као кула од карата.

Прво венчање Северине и Игора Којића било је тајно, у септембру 2015. године у у баљанској жупној цркви Похођења Блажене Дјевице Марије светој Елизабети у Истри, док су се други пут на вечну љубав заклели два месеца касније на грађанском венчању у Београду.

Severina, Igor Kojić
Северина, Игор Којић / Извор: Србија Данас

Трећи пут су, како би обновили завете, побегли од знатижељних погледа и то на други континент, чак у далеку Африку. Ипак, њихова љубав ипак се завршила разводом, а наводно је разлог краха љубави то што Северина није желела више да плаћа Игореве цехове.

А жене на светској сцени?

Тако се Мерил Стрип удала за уметника Дона Гумера, а њему никад није сметало то што је његова супруга светски позната глумица са милионима на банковном рачуну.

Елен Помпео је упознала супруга у продавници, а након што су се неко време дружили, пар је упловио у брак.

Џенифер Лоренс се удала за арт дилера којем је посао процветао након што је упловио у брак са холивудском звездом.

Исто се догодило и са каријером Синише Мачковића који је оженио звезду "Америчке хорор приче" Клои Севињи. Иако је Синиша данасдиректор Арт галерије у Њујорку, нема проблем што је његова супруга светски позната.

Siniša Mačković, Kloji Sevinji
Синиша Мачковић, Клоји Севињи / Извор: Профимедиа

Ким Кардашијан и Пит Дејвидсон

Ким Кардашијан је једно време била у вези са Питом Дејвидсоном, који је успео да заведе милијардерку мало након њеног развода од Кање Веста. Ипак, ова веза се није одржала, иако је Дејвидсон чак и истетовирао њено име.

Кајли Џенер и Травис Скот

Још једна веза која је утицала на процват реперове каријере. Најмлађа милијардерка му је чак и родила двоје деце, а многи сматрају да данас не би био познат да није било Кајли.

Не можемо на крају да не споменемо и два случаја "мушких спонзоруша" који су и те како профитирали од развода од славних жена. 

Kajli Džener
Кајли Џенер / Извор: Профимедиа

Најпре је то Адел која је након развода од бившег супруга морала да му плати 95 милона долара јер нису имали предбрачни уговор. Подсећамо, она је од 2018. до 2021. године била са Сајмоном Конекцијем, који је након свега добио неславан надимак "мушке спонзоруше" и "паразита који живи на Аделин рачун" управо из разлога што нема занимање. 

Последња на листи је Кели Кларксон коју је "овајдио" бивши супруг, иначе наводно менаџер за таленте Брендон Блексток.

Она данас мора свом бившем да плати чак 3.1 милиона долара, те да му сваког месеца уплаћује алиментацију од 45.000 долара за њихову ћерку Ривер Роуз (7) и сина Ремингтона Александера (5) иако су се бивши супружници договорили да ће делити старатељство над децом.