Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Страшна трагедија задесила РИЈАНУ! Несрећа се окомила на њену ПОРОДИЦУ на Барбадосу, не могу да побегну СМРТИ

02.09.2023. 08:06
Пише:
Србија Данас
Rijana
Ријана / Извор: Фото: Youtube printscreen/Rihanna

Пре 6 година прошли су кроз исто

Једна од најпопуларнијих певачица свих времена, Ријана веома полаже на породицу и своје блиске пријатеље. Иако је изградила право мало царство, врло често одлази на Барбадос не би ли била са својом фамилијом. Ипак, сада је породица поново на окупу, али повод је трагичан - вољена рођака Танела Алејн умрла је изненада у 28. години, само неколико дана након што се певачица породила.

Породица је већ прошла кроз једну трагедију за коју се надала да се никада неће поновити. На жалост, прошло је само шест година откако је Танелин брат Тавон убијен. Ријана је са њима прослављала Божић, а он је само неколико сати након тога убијен. Танелина сестра близнакиња Танејша такође је умрла пре више од деценије у доби од 14 година.

ИСПАЛА са УС Опена у ВЕЛИКОМ СТИЛУ: Када су гледаоци видели Венус Вилијамс након меча, сви су заборавили на ПОРАЗ

ИСПАЛА са УС Опена у ВЕЛИКОМ СТИЛУ: Када су гледаоци видели Венус Вилијамс након меча, сви су заборавили на ПОРАЗ

Он је најскромнија звезда и најпотцењиванији глумац: Његова животна прича тера СУЗЕ НА ОЧИ, ТРАГИЧНО изгубио ЖЕНУ и ДЕТЕ за само неколико година

Он је најскромнија звезда и најпотцењиванији глумац: Његова животна прича тера СУЗЕ НА ОЧИ, ТРАГИЧНО изгубио ЖЕНУ и ДЕТЕ за само неколико година

Залуђеница модом Танела, која је имала скоро 55.000 пратилаца на Инстаграму, често је качила слике и бива сликана како се проводи време са својом рођаком Ријаном.

Њена смрт је уследила само неколико дана након што је певачица родила своје друго дете са дечком репером А$АП Рокијем.

Пријатељи, вољени и обожаваоци су на друштвеним мрежама поделили емотивну почаст Танели - коју су од миља звали TT или Нела.

Један је написао: "Недостајаћеш многима! Била си лепа и љубазна и бринула си се о свима најбоље, али највише од свега ће ми недостајати твој осмех. РИП Tanella."

Други је рекао: "Не може бити истинита, секо! Управо смо разговарали пре недељу дана! "Трећи је прокоментарисао: "Моја лепа пријатељице! И рођако, остани добра душа и лети високо у Рај. Уживај у свом миру."

Танела је умрла 13. августа, а њени најмилији су се у понедељак окупили у парохијској цркви Светог Ђорђа на Барбадосу на њеној сахрани.

У међувремену, Танелина бивша средња школа "Грејдон Сили" одала је почаст њој и још једном бившем ученику у објави на Фејсбуку.

"Руководство и особље средње школе "Грејдон Сили" са жалошћу објављује да су преминули бивши ученици, Танела Алеине и Камал Годриж. Изражавамо искрено саучешће њиховим породицама, пријатељима и колегама. Нека им душе почивају у миру".

Прошло је мање од шест година од претходне трагедије, када је њен брат Тавон, такође Ријанин рођак, убијен.

Тавон је шетао кроз област Еден Лодге у ​​Сент Мајклу, на Барбадосу, када га је наоружани нападач упуцао неколико пута, нешто пре 19 часова на Дан бокса 2017. Хитно је превезен у болницу, али је убрзо изгубио борбу и лекари су могли само да прогласе смрт.

Убица је побегао са лица места и никада није пронађен, нити идентификован. Говорећи након његове смрти, Танела је рекла да њен брат "није заслужио да умре".

- Мој брат није био светац, али то не значи да је заслужио да буде убијен.

Танела је рекла да га је видела само пет сати раније када су заједно славили свој први Божић као породица.

- Изгубили смо мајку када ми је било седам година, а наш тата никада није био ту за нас. Када смо порасли свако је кренуо својим путем, до недавно нисмо живели заједно. Ово је био наш први заједнички Божић, први пут да смо живели заједно.

Након пријатне божићне вечери, Танела је била са дечком када је чула пуцње.

У одавању почасти на друштвеним мрежама, Танела је написала: „Волим те Тавоне, отишла бих на крај света за тебе, увек сам била ту без обзира на наше несугласице. Осећам се пријатно знајући да ћеш бити са мамом и Танеишом.

На четврту годишњицу његове смрти, деветострука добитница Гремија Ријана одала је почаст свом покојном рођаку на Инстаграму. Поставила је серију фотографија њих двоје, уз потпис на објаву: "Недостајеш ми и осмехујем се јер #Tavon."

У време његове смрти, Ријана је поделила објаву у његову част и позвала на прекид насиља.

Написала је: "РИП рођаче… не могу да верујем да сам те синоћ држала у наручју! Нисам мислила да ће то бити последњи пут да сам осетила твоју топлину!!! Увек ћу те волети, човече! #endgunviolence."

Ријана је јако тешко поднела губитак, а усликана је како се расплакала на Тавоновој сахрани, док је своју тугу скривала иза белих наочара.

Уплакана певачица положила је венац у облику срца на гроб после службе у парохијској цркви Светог Ђорђа на Барбадосу – на малој удаљености од места где је Тавон убијен.