Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

"КРАЈ ИГРЕ" зна се ко је највећи СПЛЕКАРОШ НА ДВОРУ! Нова књига открива НАЈШОКАНТНИЈЕ ТАЈНЕ до сада, од надимка ЖУДНА КЕЈТ до Чарлсових ПЕРТЛИ

28.11.2023. 13:14
Пише:
Србија Данас
Kejt Midlton
Кејт Мидлтон / Извор: Профимедиа

Краљевска породица одувек привлачи пажњу целог света како због свог екстравагантног живота, тако и због сплетки које су одувек део дворског живота. Странице таблоида свакодневно путе 4 актера: Меган Маркл, принц Хари, Кејт Мидлтон и принц Вилијам. Сада је све отишло и корак даље, када је Омар Скуби објавио нову књигу о интригама, а коју је насловио "Крај игре: Унутар краљевске породице и борба монархије за опстанак".

Нова књига која је објављена данас направила је тоталну пометњу у Бакингамској палати, јер је њен аутор изнео неколико осуђујућих тврдњи о стању краљевске породице.

Омид Скуби је изнео шокантне оптужбе у својој најновијој књизи "Крај игре: Унутар краљевске породице и борба монархије за опстанак".

ЛИЦЕ БЕЗ ФОТОШОПА је коначно виђено! А на њему се може прочитати само НЕЗАДОВОЉСТВО - "ИЗРЕЖИРАЛИ су све, па чак и ово ЉУБАКАЊЕ"Dženifer Lopez i Ben Aflek

ЛИЦЕ БЕЗ ФОТОШОПА је коначно виђено! А на њему се може прочитати само НЕЗАДОВОЉСТВО - "ИЗРЕЖИРАЛИ су све, па чак и ово ЉУБАКАЊЕ"

"МАЈКА ИЗ ПАКЛА" ју је КЛЕЛА јер јој је УКРАЛА МУЖА - Није јој сметало ни што је 35 година СТАРИЈИ, а родила му и сина да се ОБЕЗБЕДИDejvid i Ketrin Foster

"МАЈКА ИЗ ПАКЛА" ју је КЛЕЛА јер јој је УКРАЛА МУЖА - Није јој сметало ни што је 35 година СТАРИЈИ, а родила му и сина да се ОБЕЗБЕДИ

Скуби, који се често описује као "Меганин дрвени адвокат" управо у центар књиге ставља Харија и Меган износећи какви су забраво односи иза "заблуделог сина" и његове жене и краљевске породице.

Ово су најшокантније теме:

"Хладна" принцеза Кејт

Скуби тврди да Кејт није разговарала са Меган од 2019. године у његовој експлозивној књизи.

У оштром поглављу у књизи, он тврди да Кејт никада није била заинтересована да буде пријатељица са својом јетрвом и рекао је да је будућа краљица налик стафорду.

Он такође тврди да је "хладна" и игнорише Меганин "вапај за помоћ" иако се залаже за промоцију и залаже се за значај менталног здравља.

Каже и да је Кејт добила надимак "Проницљива Кејти" међу особљем палате, зато што прес-служба палате крије њен наводно мањи опсег знања оправдавајући њена константна шитања са фразом да "жели да учи".

Kejt Midlton, crvena
Кејт Мидлтон, црвена / Извор: Профимедиа

Размажени краљ Чарлс 

Књига такође приказује 75-годишњег Чарлса као "размаженог" члана краљевске породице који води "екстравагантно луксузан начин живота" – укључујући и пеглање пертле за њега.

Он инсистира на томе да спава на постељини од 1.000 нити која је морала бити савршено испеглана, тврди се.

У једном одломку се каже: - Када се пертле и најмањим делом искриве, члан особља мора брзо да их замени новим, испегланим паром.

- Постоји чак и гласина (коју су, изненађујуће, извори потврдили) да Чарлс воли да му неко истисне тачно један инч пасте за зубе на његову четкицу за зубе пре његове рутине за спавање.

kralj Čarls
краљ Чарлс / Извор: Профимедиа

Истерани Меган и Хари

Књига тврди да је Чарлс избацио Меган и Харија да би "казнио" пар због њихове Нетфликс серије.

Омид је написао: - За Чарлса, питање одузимања Харијевих краљевских повластица није било само кажњавање његовог сина, иако извори кажу да је то несумњиво одиграло значајну улогу.

- То је такође био део напора да се поједностави портфолио некретнина које користе чланови породице.

princ Hari, Megan Markl
принц Хари, Меган Маркл / Извор: Профимедиа

Додао је: - Био је то јефтин ударац рањеног оца који је везан институционалним системом, а који је често нетолерантан према људским емоцијама.

Харијев и Вилијамов раздор

Харија су такође наводно лоше извештавали у вези са здрављем његове баке.

Он наводно није добио никакав одговор упркос томе што је у приватном авиону који се користио за путовање у Шкотску постојала места.

Аутор тврди да Вилијам "очигледно није желео да види свог брата" и да је Хари морао да пронађе свој пут до Балморала.

Vilijam i Hari
Вилијам и Хари / Извор: Профимедиа

Меган је именовала двојицу краљевских расиста

Принц Хари и Меган изазвали су страшну свађу наводом да је неименовани члан краљевске породице говорио о томе "колико би бебина (Арчијева) кожа могла бити тамна када се роди", током њиховог интервјуа са Опром Винфри.

Али "Крај игре" каже да је Меган у приватним писмима која је писала краљу именовала два члана Краљевског дома за које каже да су учествовали у "разговорима".

Није познато да ли је другооптужени члан краљевске породице или неко ко ради за породицу, али су они чланови краљевског дома.

Скуби тврди да зна имена, али "закони у Уједињеном Краљевству ме спречавају да пријавим ко су били".

Навод да је било двоје људи ризикује да поново изазове огорчену тркачку свађу. За оба имена се каже да се појављују у писмима које су Меган и Чарлс поделили у пролеће 2021. године, након разговора са Опром.

У књизи ће се рећи да је Меган веровала да се треба позабавити "несвесном пристрасношћу и незнањем" унутар краљевске породице.

Заузврат, Чарлс је желео да у својим писмима изрази да осећа да није у питању "никаква зла воља" или "случајне предрасуде".

Omid Skubi
Омид Скуби / Извор: Профимедиа

Вилијам пушта приче

Омидова књига тврди да је принц од Велса покушао да поткопа принца Харија и Меган Маркл.

Тврдило се да је Вилијам "имао приоритет због своје лојалности монархији" у односу на свог брата, а у штампи су процуриле приче о раскалашном животу Харија.

Вилијам је одузео Ендруове титуле

Према књизи, Вилијам је одиграо велику улогу у одлуци да се принцу Ендрјуу одузму краљевске дужности.

Аутор књиге тврди да је принц Вилијам осећао да ће краљица бити "мека" према принцу Филип који није био ту да "преузме одговорност".

Тврди се да је краљица донела одлуку да му одузме титуле тек након једносатног састанка са Вилијамом у Виндзору.

Краљица му је потом одузела војне титуле и покровитељство 2022.