Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Обновите своју зимску гардеробу упола цене

27.01.2022. 12:02
Пише:
Промо
Tom Tailor
Том Таилор / Извор: Фото: Промо

Када наше крајеве захвати зимска хладноћа, време је да обучемо зимске јакне.

Међутим, пошто желимо да будемо модерно одевени и током зиме, добро је да изаберемо квалитетне модне артикле. Њих нуде признате робне марке, које сваке сезоне приређују изненађења атрактивним попустима. Зимске распродаје су одлична прилика за обнављање зимске гардеробе упола цене. 

А, ако се питате када почињу зимске распродаје, можемо да вас обрадујемо вешћу да су већ почеле. Искористите снижења и освежите зимску гардеробу.

Распродаја зимске одеће је већ у пуном јеку и бројне квалитетне производе можете добити упола цене! Највећи избор је представљен на нашој онлајн трговини тако да  и без обиласка продавница можете наћи највећи избор модела, боја и бројева зимске одеће.

Одржива онлајн куповина

А, пре него што пошаљете онлајн наруџбину, за вас смо припремили неколико савета. Нека вас богата понуда коју имају многе онлајн продавнице одеће не наведе на непромишљено расипање новца. Постаните одговоран потрошач и купујте у продавницама које подржавају одрживу моду. Једна од таквих је online продаја Том Таилор, која се погодностима приближава потрошачима и подстиче их на куповину квалитетне одеће која ће им служити више година.

Квалитет испред квантитета

Иако је примамљиво купити више модних артикала, одговорније је изабрати мањи број квалитетних одевних предмета који ће нам дуже служити. Додатни бонус је уколико можемо да их купимо упола цене, јер су тако много приступачнији. Зимске распродаје су зато одлична полазна тачка за избор зимске јакне, сакоа или пословне одеће и генерално скупљих комада одеће које је добро имати у свом гардероберу.

Kupujte kvalitetne komade!
Купујте квалитетне комаде! / Извор: Фото: Промо

Класика са модним додацима

Женске или мушке јакне не само да нас штите од хладноће, већ су саставни личног модног стила. Квалитетне женске зимске јакне омогућиће вам отмен изглед и нагласиће префињен укус појединца, зато је добро приуштити их по сниженим ценама. Трендове пратимо модним додацима као што су шалови, капе или рукавице. Класичне комаде одеће лакше можемо да комбинујемо и са модном обућом и ташнама.

Klasika je uvek dobrodošla.
Класика је увек добродошла. / Извор: Фото: Промо

Стил облачења прилагођавамо животном стилу

Елегантан дуги капут одаје одличан први утисак, а жена треба  да зна како да га комбинује са већ постојећом гардеробом, на пример класичну белу кошуљу и вунени пуловер са пословним карираним панталонама. 

Штепане женске јакне су одлична алтернатива капутима, јер их комбинујемо са пословном одећом или са њима постижемо спортски стил, као у случају пуфер јакни или јакни са капуљачом. Мушке јакне својом елеганцијом такође наглашавају самоувереност, греју на путу до канцеларије, на концертима или спортским догађајима. Уз мушку зимску јакну лепо пристају модерне мушке фармерке и пуловери – класика за све прилике.

Посебну пажњу посвећујемо кроју

Док тражимо адекватну зимску јакну, важно је да размислимо на који начин ће нам служити. Из удобности сопственог дома, на интернет страници можемо прегледати кројеве зимске одеће. Бирамо их по облику фигуре и њима наглашавамо витак стас или прикривамо одређене облине. Важно је да изаберемо крој у којем ћемо се осећати самоуверено.

Obratite pažnju na fine detalje na odeći.
Обратите пажњу на фине детаље на одећи. / Извор: Фото: Промо

Сваки детаљ је важан

Пажњу обраћамо на описе у онлајн продавници који откривају детаље о одећи: материјал и додатке у виду рајсфершлуса и дугмади, као и везица или скривених џепова и бочних прореза. Да би одећа на телу заживела у потпуности, сви додаци на одећи морају да се поклапају са вашим карактером и стилом.

Ванвременска елеганција

Бирајмо одећу коју ћемо радо носити током неколико сезона. Када се усредсредимо на куповину ванвременских производа, постајемо одговоран потрошач. И правилно је да изаберемо одговорног понуђача одеће. Том Таилор је модни бренд који је синоним за ванвременску моду. Свестрани комади одеће за најразличитије прилике у којима ћете увек изгледати дотерано и модерно могу бити ваши упола цене. Специјална Том Таилор акција траје током зимских распродаја. Не пропустите прилику и частите се одличном зимском одећом.

Зашто куповати у онлајн продавници Том Таилор?

Робна марка Том Таилор је поверења вредна и светски призната марка препознатљива по квалитетној мушкој и женској одећи. Класични комади одеће из њиховог богатог асортимана прикладни су за све прилике – од пословних сусрета до приватних дружења, али и свечаних догађаја. Као једна од значајнијих модних кућа, прате одрживе модне смернице и нуде модерну одећу за динамичног савременог потрошача који са оптимизмом гледа у будућност, спреман је за животне изазове и истовремено остаје веран себи.

Kupujmo održivo u onlajn prodavnici Tom Tailor!
Купујмо одрживо у онлајн продавници Том Таилор! / Извор: Фото: Промо

Дизајнирање модних колекција прате четири иницијативе ‘Буди за’:

•    Буди за мање колекција фармерки од органског памука током производње изискује потрошњу мање количине воде и енергије.

•    Буди за боље колекција од одрживих материјала осим органског памука подстиче употребу еколошке вискозе и рециклираног полиестера.

•    Буди за поштено руководи се добробити животиња и људи који учествују у ланцу од производње до продаје.

•    Буди за више подстиче на одрживо размишљање и одговорно поступање заједнице за лепшу будућност.

Том Таилор глобално подстиче потрошаче да постану најбоља верзија себе, а њихова мисија за одрживију моду настоји да преобликује  модну индустрију. Тим настојањима могу да се придруже и потрошачи, куповином квалитетне одеће за дугогодишњу употребу, коју сада могу да је купе по нижим ценама!