Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ТУМОР, ЗАТВОР, РАЗВОДИ: Какав живот сада воде и како изгледају чувене "Очајне домаћице"! (ФОТО)

29.10.2020. 16:03
Пише:
Србија Данас
Očajne domaćice
Очајне домаћице / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/desperatehousewivesofficial

Популарна петорка, наизглед врло слична, а заправо врло различита, забављала нас је дугих седам година, а онда је 13. маја 2012. приказана последња епизода.

Култна америчка серија "Очајне домаћице", аутора Марка Черија, која је почела с приказивањем на америчкој телевизији АБЦ у октобру 2004, окупила је сјајну глумачку поставу која се брзо показала као комбинација за успех. Пет згодних глумица у протеклих 16 година, колико је прошло од прве епизоде, знатно су се промениле, али и доживеле много успеха и падова како у каријери, тако и приватно.

Већина још увек добро памти фамозну петорку из фиктивног америчког предграђа маленог града Фервјуа. У улици Вистериа Лејн пратили смо кроз пуних шест сезона животе домаћица и мистерије које се одвијају око њих. Главне улоге припале су Тери Хачер, Фелисити Хафман, Марши Крос, Еви Лонгорији и Николет Шеридан.

ИНСПИРАТИВНИ САВЕТИ за САМЦЕ у доба КОРОНЕ

ИНСПИРАТИВНИ САВЕТИ за САМЦЕ у доба КОРОНЕ

Očajne domaćice
Очајне домаћице / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/desperatehousewivesofficial

Популарна петорка, наизглед врло слична, а заправо врло различита, забављала нас је дугих седам година, а онда је 13. маја 2012. приказана последња епизода. Међутим, многи и данас радо прате репризе. Некада омиљене глумице с малих екрана и даље су у филмском или телевизијском бизнису. Неке су додуше успешније, а неке нешто мање. Пратили су их током година кризе, успони и падови на приватном и пословном плану, а како оне данас изгледају погледајте у наставку текста.

СИЛОВАЊЕ, ТУМОР, КОРОНА: Све глумице из серије "Чари" пролазе животне драме, али једна ужива пуним плућима

СИЛОВАЊЕ, ТУМОР, КОРОНА: Све глумице из серије "Чари" пролазе животне драме, али једна ужива пуним плућима

ОВО НИ ОПЕРАЦИЈА НЕ ПОПРАВЉА: Године "вриште" са овог дела тела чувене Кери Бредшо! (ФОТО)

ОВО НИ ОПЕРАЦИЈА НЕ ПОПРАВЉА: Године "вриште" са овог дела тела чувене Кери Бредшо! (ФОТО)

Ева Лонгорија

Можда најзвучније име ове популарне серије након њеног приказивања, постало је управо име мале заводнице Еве Лонгорије. Ова атрактивна америчка глумица нашла се и у бројним другим пословима. Данас осим глуме радо прихвата и продуцентску палицу. Опробала се и као декоратерка, дизајнерка, а по потреби је и активисткиња.

Након пропалог брака с НБА кошаркашем Тонијем Паркером, с којим је провела шест година, Лонгориа је љубавну срећу пронашла с мексичким бизнисменом Хосеом Бастоном. За њега се удала 2016, а две године касније родила је сина Сантијага.

Током година није се знатно променила, те многи сматрају како данас, у 46. години живота изгледа боље него икада. Редовно се хвали својим приватним фотографијама на друштвеним мрежама, те показује свима да живи свој сан.

Тери Хачер

За разлику од колегинице Лонгорије, Тери Хачер није остала толико активна у глумачком бизнису након звездане улоге у серији "Очајне домаћице". Од значајнијих послова у Холивуду истиче се само позајмљивање гласа за Дизнијев анимирани филм "Планес".

Потом је покушала да уновчи своју љубав према кувању, па је учествовала у кулинарском шоу програму "Chopped", а пре две године покренула је канал на Јутјубу под именом "Hatching Change", у којем покушава да својим пратиоцима даје савете за што успешнији, здравији и бољи живот.

Тери се 1994. године удала за глумца Џона Тенија, а 1997. родила је ћерку Емерсон Роуз Тени. Међутим, њен брак није опстао, па се 2003. развела, након чега се није поновно удавала. Била је у још неколико веза с холивудским водитељима и глумцима, али тренутно је сама.

Фелисити Хафман

Након што је одиграла улогу популарне Линет у серији "Очајне домаћице" добијала је још неке глумачке понуде. Значајнији пројекат био јој је у серији "Америцан Цриме", као и Нетфликсова успешна серија "When They Сее Ус".

Међутим, последњих годину и по 57-годишња глумица пунила је медијске ступце скандалом због којег је завршила на суду и у затвору. Осуђена је на две недеље затвора јер је платила 15.000 долара како би фалсификовала пријемни испит своје старије ћерке за факултет, у склопу великог корупцијског скандала на америчким универзитетима.

Осим 14 дана, колико је провела иза решетака, Хафман је платила казну од 30 хиљада долара, а досуђено јој је и годину дана надзираних излазака и 250 сати друштвено корисног рада.

Марша Крос

Готово никаква промена у изгледу не види се код глумице Марше Крос, која је у хит серији играла легендарну Бри. Марша у протеклих 16 година као да није ни дана остарила, а то се, према писањима страних медија, највише може приписати разним естетским захватима, козметичким препаратима и ботоксу.

Након кратке паузе у каријери, Крос је глумила у серији "Закон и ред" 2015. године, а касније се придружила глумачкој екипи драме "Quantico".

Глумица, која има ћерке близнакиње – Еден и Савану са супругом Томом Махонијем, објавила је у јуну 2019. да је имала рак ануса. У новембру 2017. отишла је код лекара на годишњи преглед, те јој је откривена канцерозна маса у анусу.

- Знам да постоје људи којима је непријатно да кажу да имају рак на том месту иако то не би требало да буде тако, али и мени је требало неко време да почнем јавно да говорим о својој болести. Знала сам да ће одзвањати реч: ‘Анус, анус, анус!’ Али на крају се навикнеш на то - рекла је тада.

Николет Шеридан

Глумица је напустила серију 2009. године и одмах је поднела тужбу против  продуцената за кога тврди да је насрнуо на њу и  првобитно је тражила одштету од 20 милиона долара, међутим спор није добила, а њене колегинице су стале на страну Мајка Черија.

Шеридонова се удавала два пута и оба пута се развела. Први пут се удала за глумца Херија Хемлина, са којим је у браку била годину дана, а потом се 2015. године удала за Арона Фајерса.  За развод брака поднела је папире у јануару 2016.  године, а процес развода завршен је у августу 2018. године. Такође је била верена за шведског личног тренера Никласа Содерброма и глумца Мајкла Болтона, међутим оба пута веридба је раскинута.

Фатална Иди Брит, незнатно се изменила од времена снимања "Очајних домаћица", а  тумачила је улогу Алексис Карингтон у римејку серије "Династија" 2017. године. Шериданова напушта серију, како би се фокусирала на "неке личне породичне одговорности". Николет је у сопственом саопштењу рекла да је напустила серију како би провела више времена са својом смртно болесном мајком у Лос Анђелесу. 

ПСИХО ТЕСТ: Јапанска психолошка игра откриће ТАЈНЕ делове ваше личности којих нисте ни свесни! (ВИДЕО)

ОТКРИВАМО СВЕ што нисте знали о ГЕНЕРАЦИЈИ З

ОТКРИВАМО СВЕ што нисте знали о ГЕНЕРАЦИЈИ З