Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОТКРИЈТЕ СВОЈУ СУДБИНУ: Једноставан ТЕСТ који ће вам на основу вашег имена рећи шта вас ЧЕКА!

11.11.2018. 17:09
Пише:
Србија Данас
Sreća
Срећа / Извор: Профимедиа

Сазнајте одмах!

Наиме, нумеролози тврде да име, односно његов нумерички код, и те како прави животну путању. Иначе, творац ове теорије, чувени астролог, хиромант и нумеролог Конт Луј Хамон, познатији као Хиро за собом је оставио и таблицу за израчунавање броја имена.

НИСУ ДОБРИ ЗАЈЕДНО: Ова два АСТРО пара никада неће успети! Проверите да ли сте међу њима

sunčan dan
сунчан дан / Извор: Профимедиа

ВРЕДИ ГА ИМАТИ У ЖИВОТУ! Поуздан, стабилан и промишљен: Ево који хороскопски знак има НАЈБОЉЕ ОСОБИНЕ!

Када се сведе на једну цифру, добија се број који описује нечији карактер, таленте и начин на који посматра живот. Приликом израчунавања узимају се у обзир и име и презиме, нпр:

ЈОВАНА ЈОВАНОВИЋ

1 7 6 1 5 1 1 7 6 1 5 7 6 1 3 = 58 5 8= 13 1 3=4

Таблица за израчунавање броја имена:

1 – А, И, Ј, Q, Y

2 – Б, К, Р, С, Ш

3 – Ц, Г, Л, Ђ, Ћ

4 – Д, Љ, М, Т, Џ, Ч

5 – Е, Х, Н, X, Њ

6 – У, В, W

7 – О, З, Ж

КОД ЊИХ СВЕ ПРШТИ ОД ДЕШАВАЊА! Ево који хороскопски знак има НАЈУЗБУДЉИВИЈИ сексуални живот!

Број 1

Реч је о идеалистима и особама које имају све предиспозиције да постану вође – одлучност, храброст и креативност. Јединице су и амбициозне, могу бити егоцентричне, охоле и плашљиве. Ово је број нових почетака, акције, вођства и великих промена. Особе под утицајем јединице су оптимистичне, интелигентне и увек у покрету те спремне на акцију. У тароту их представља ”чаробњак”, а астролошки су најсличнији са знаком Овна, под утицајем су Сунца, Марса, Меркура и Урана, припадају елементу ватре. Ове особе имају све боје ауре, а рубин је савршен драги камен за њих. Најповољнији месеци су им јануар и октобар, а срећан дан недеља. Њихови срећни дани у месецу су 1,10, 19. и 28. (ОВДЕ прочитајте које су то ваше најодвратније карактеристике)

Број 2

Двојке су осетљиве, уравнотежене, одговорне, стрпљиве, скромне и увек спремне да пруже неизмерну љубав и подршку. Веома су добри, брижни и толерантни партнери, а ако је реч о ”нижим типовима” могу бити грубе, лукаве, ситничаве и малодушне. Два је број компромиса, сарадње, дипломатије и медитације, па се ове особе добро сналазе у тиму и већим групама. У тароту их представља ”висока свештеница”, а у астрологији знак Бика. Под утицајем су Месеца и Венере, припадају елементу воде и поседују белу и индиго ауру. Месечев камен идеалан је полудраги камен за њих, најповољнији месеци су фебруар и новембар, а срећан дан понедељак. Њихови срећни дани у месецу су: 7, 16, 25. и 27.

Фото: Профимедиа/илустрација

Број 3

Особе под утицајем овог броја веома су креативне, причљиве, друштвене, маштовите и веселе, али могу бити и површне, ћудљиве и непоуздане. Такође, познате су по томе што увек пронађу право решење за сваки проблем. Број три у тароту представља карта ”царица”, а у астрологији је повезан с Близанцима, под утицајем је Јупитера и Венере. Ове особе имају ружичасту, плаву и златну ауру, а топаз је њихов драги камен. Најповољнији месеци за њих су март и децембар, а дан среда. Срећни дани у месецу су: 3, 9, 12. и 21.

СИНОЋ ЈЕ ПОЧЕЛО: Звезде ШАЉУ САВЕТ ЗА бољи живот: Овновима иностранство, Бик у КРЕДИТИМА, а осталима ВЕЛИКА ИЗНЕНЕЂЕЊА

Број 4

Реч је о прагматичним, дисциплинованим, верним, организованим и опрезним особама, које понекад могу бити уштогљене, сумњичаве и несамопоуздане због чега не остваре веће циљеве. Четворке су практичне, поштују традиционалне вредности и често су веома угледне у друштву. Одлични су пријатељи, а још бољи родитељи. У тароту их представља карта "цар", а под утицајем су Месеца и Сатурна. Број четири представља хороскопски знак Рака, а ове особе имају црвену и наранџасту ауру, одговарају им смарагд и жад. Најповољнији месец је април, а дан четвртак. Срећни дани у месецу су: 1, 10, 19. и 28.

Број 5

Петице су интелигентне, сензуалне и авантуристички настројене, слобода је нешто чему стално теже, а околина их сматра за веома занимљиве особе. Међутим, могу бити и импулсивне, напорне и свађалачки настројене. Иначе, ово је број промена, ризика и авантуре на коју су ове особе увек спремне. Њихова тарот карта је "папа", а астролошки се подударају са знаковима Бика и Лава, и под утицајем су Меркура и Венере. Аура им је у земљаним нијансама, а треба да носе тиркиз и аквамарин. Најповољнији месец је мај, а дан уторак. Срећни дани у месецу су: 5, 9, 14. и 23.

МЛАД МЕСЕЦ СТИЖЕ: Промене које ће наступити, ШОКИРАЋЕ вас, а ево шта сви морају да УРАДЕ!

Број 6

Брижност и одговорност речи су које набоље описују особе под утицајем броја шест. Такође, оне су љубазне и у потпуности посвећене породици, али могу бити и нетолерантне, па чак и диктаторски настројене. Шестице су познате и по великодушности и пожртвованости, а овај број представља и све облике љубавих веза. У тароту их представља карта ”љубавници”, астролошки се подударају са Девицом и Близанацима а под утицајем су Венере. Ове особе имају ауру дугиних боја и одговарају им бисери, сафир и дијаманти. Најповољнији дан је јул, а дан петак. Срећни дани у месецу су: 6, 9, 15, 24. и 27.

Број 7

Ове особе су мудре, помало немирног духа, воле самоћу и окренуте су мистицизму и уметности, али могу бити склоне цинизму и површности. Највећи број уметника управо је под утицајем овог броја, а поред смисла за лепо, ове особе често краси и физичка лепота. У тароту их представља карта ”бојна кола”, у астрологији знак Ваге и под утицајем су Јупитера, Нептуна и Меркура. Аура им је црвене боје и одговара им аметист. Насрећнији месец је јул, а дан субота. Срећни дани у месецу су 2, 11, 20. и 29.

УРАДИТЕ ОВО И УСПЕЋЕТЕ У СВЕМУ: Ево како МЕСЕЧЕВЕ мене помажу у остварењу ЖЕЉА и планова!

Број 8

Реч је о особама које су изузетно јаке, интелигентне и увек се ослањају само на себе, понекад су материјалисти, агресивне су и бескрупулозне. Код њих нема средине и могу се попети на врх лествице успеха, далеко изнад очекивања или пасти на само дно. Ово је број богатства, успеха и вођства. У тароту га представља карта ”снага”, а астролошки се подудара са Лавом и Шкорпијом. Осмицама управља Сунце, аура им је жуте и црвене боје, најбоље им одговарају дијамант и ватрени опал. Најповољнији месец је август, а дан четвртак. Срећни дани у месецу су: 4, 10, 18. и 22.

Број 9

Деветке су идеалисти, саосећајне, толерантне, добронамерне, и шармантне, али, са друге стране, могу бити и шкрте, импулсивне, нетолерантне и безосећајне. Често се укључују у хуманитарне акције и имају високо развијену интуицију и духовност, а занима их све што је мистично. Деветку у тароту представља карта ”пустињак”, а у астрологији Девица и Стрелац. Ове особе су под утицајем Сунца, Месеца, Марса и Јупитера, имају ауру састављену од свих боја јесени, а одговара им опал. Најповољнији месец је септембар, а дан понедељак. Срећни дани у месецу су: 5, 14, 21. и 30.