Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Ове СРПКИЊЕ СУ СЕ УДАВАЛЕ ВИШЕ ПУТА: Емина се удала са 17, Јелена са Карићем била 3 месеца, а ОНА у браку била 12x

24.08.2023. 09:32
Пише:
Србија Danas/Wanted.rs
pevačice
певачице / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/karleusastar, yaemina, беквалцева

Неке славне Српкиње удавале су се више пута. Иако већина са листе има по два брака, неке су и праве рекордерке.

Многе познате Српкиње, и уопштено, славне даме са овог поднебља, иза себе имају неколико бракова. Баш као и сви, и оне су улазиле у односе мислећи да су пронашле "оног правог". Међутим, када су проблеми и несугласице превладали, одлучиле су да на своје бракове ставе тачку. У наставку погледајте које су то све славне лепотице неколико пута рекле судбоносно "да".

Штитио је па ДОБИО ШАМАРЧИНУ, ЗБОГ ТРАГЕДИЈЕ ЈЕ БИЛА ОШИШАНА ДО ГЛАВЕ: Јелена Карлеуша новим албумом "САХРАНИЛА" ЕСТРАДУ - одржала и МИНУТ ћутања

Штитио је па ДОБИО ШАМАРЧИНУ, ЗБОГ ТРАГЕДИЈЕ ЈЕ БИЛА ОШИШАНА ДО ГЛАВЕ: Јелена Карлеуша новим албумом "САХРАНИЛА" ЕСТРАДУ - одржала и МИНУТ ћутања

Шкорпијама се указује прилика за ПОСЛОВНО напредовање, Стрелчеве мучи НЕСАНИЦА - ово је ХОРОСКОП за четвртак

Шкорпијама се указује прилика за ПОСЛОВНО напредовање, Стрелчеве мучи НЕСАНИЦА - ово је ХОРОСКОП за четвртак

Јелена Карлеуша

Њено венчање са Бојаном Карићем било називано "свадбом века", а Јелена је необичним избором венчанице и тада показала да иде испред времена.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас

Певачица и наследник богате империје Карић венчали су се 23. септембра 2004. године. Млада је тада блистала у нестварној уској венчаници Донателе Версаће са необичним изрезима, а од накита је носила само венчани прстен. Тада је одлучила да свом презимену дода и младожењино, али је албуме након тога наставила да снима под презименом Карлеуша.

Међутим, пар се разишао већ у марту 2005. године. Наравно, многи су се питали зашто је све пукло. Нажалост, ружне приче су се испредале око овог развода, од тога да се Јелена удала због новца, преко тога да се није допадала Бојановој мајци, те да је чак окупљен тим адвоката да би се развели, до тога да је преварила супруга са телохранитељом.

Јелена се касније удала за фудбалера Душка Тошића са којим је добила и две ћерке. Венчали су се 28. јуна 2008. године. Поп дива тада је била у седмом месецу трудноће, а многима је била занимљива прича о њиховом упознавању.

Јелена Карлеуша пала је брзо на шарм Душка Тошића. Својевремено се писало да је фудбалер „данима обигравао око Јелене и позивао је да прихвати одлазак на вечеру, шаљући јој СМС поруке и цвеће на праг њене куће на Бежанијској коси“.

Већ на самом почетку везе, пар је проводио сваки слободан тренутак заједно, а Јелена је често боравила у француском Мунбелијару, где је Душко тада становао.

"Обично сам ја била та која је бирала мушкарце, али када је реч о Душку, он је био тај који је мене изабрао и није одустао. Ја сам неко ко је на прву лопту одбојан, агресиван и мало који мушкарац је прелазио преко тог мог врло агресивног става, али он је зацртао своју причу", рекла је ЈК једном приликом.

Каја Остојић

Kaja Ostojić
Каја Остојић / Извор: Србија Данас

Лепа певачица 3 пута је стала на луди камен. У први брак са Николом Драгојловићем ушла је јако млада, а говорећи о том животном добу признала је да је имала јаку жељу да се уда.

Највећа препрека били су родитељи певачице, који су били против тога да се тако млада удаје. Ипак из тог односа има ћерку, која јој је била и остала центар света. 

Други брак уследио је када је имала 26 година и трајао је две године. Њен тадашњи дечко, кошаркаш Урош Дувњак, преселио се у Пољску због пословних обавеза и новог уговора који је тада потписао. Каја се венчала са њим, како би и она добила визу, да би боравила са својим изабраником. Међутим, након годину дана њих двоје су решили да се разведу.

Трећи пут певачица је била у браку са музичаром Џуниором Џеком. Џуниор је живео у Белгији, а Каја је хтела да што више времена проводи са њим, те се удала.

Наташа Беквалац

Nataša Bekvalac
Наташа Беквалац / Извор: Србија Данас

Наташин први супруг био је ватерполиста Данило Икодиновић, са којим је у браку провела 5 година и добила ћерку Хану.

Развели су се 2011, а певачица се 2015. године други пут удала, и то за рукометаша Љубу Јовановића.

Брак је потрајао две године, а убрзо након развода од Љубе упловила је у везу, а затим и у брак, са ИТ стручњаком Луком Лазукићем, са којим је добила ћерку Катју.

luka-lazukic
лука-лазукиц / Извор: Србија Данас

Само 40 дана након порођаја, Наташа је пријавила Лазукића за физичко насиље и убрзо се развела. Касније је навела да више нема намеру да се удаје.

Кристина Беквалац

И њена сестра Кристина имала је два брака и два развода. Оно што је занимљиво је да су оба венчања и развода била са истим човеком Ивом Мартиновићем.

Најпре су се венчали 2008. године, а убрзо су добили ћерку Петру. Већ 2010. године донели су одлуку да се разведу.

Према писањима домаћих медија у том периоду, Кристина и Иво су се разишли због различитих карактера и учесталих свађа, али су остали у пријатељским односима.

Kristina Bekvalac
Кристина Беквалац / Извор: Србија Данас

Међутим, љубав је победила све несугласиле, па су се Беквалчева и Мартиновић помирили и поново венчали 2015. године. Потом су 2017. године добили и сина Ноу.

Кристина и Иво су једно време живели у хармоничном браку, међутим опет су се развели крајем 2021. године. "Иво и ја смо се растали у нормалним односима и супер функционишемо као родитељи, а то је најбитније", рекла је својевремено Кристина.

Емина Јаховић

И Емина Јаховић је била два пута у браку. Иако је широј јавности позната њена љубав са турском звездом Мустафом Сандалом, са којим је након развода дуго "ратовала" на суду због алиментација, многи не знају да је певачица имала још један брак, у раној младости. 

Емина је као тинејџерка лудо била заљубљена у извесног Аладина Ђ. Због њега је и побегла од куће, међутим, као многе младалачке љубави, ни ова није опстала.

У браку су провели само 6 месеци, након чега су схватили да је то била грешка. Но, певачица се овог односа никад није стидела, напротив, а о свом браку је једном и отворено говорила и открила како је тада изгледала.

Иако не постоје фотографије доступне за јавност са овог догађаја, певачица је више него сликовито описала како је изгледао дан када је рекла "да".

"Нисам чак ни била пунолетна. Лепо је то било, имала сам лепу венчаницу и прекратку косу, центиметар и по. Лепе су те неке ствари озбиљне, које вам се десе када сте млади. После тога када закасните, то је мало озбиљна ситуација", рекла је својевремено Емина.

Маја Оџаклијевска

И за крај, рекордерка на листи. Маја Оџаклијевска била је и остала једна од најлепших Српкиња, а колико је била фатална сведочи и то да је наводно имала чак 12 бракова, што је сама изјавила једном приликом. 

"Имала сам 12 такозваних бракова. Како дође онај моменат да крене звоцање или понашање које ми се не допада, ја трпам све ствари у кесе за ђубре и кажем: "Ствари су ти испред." Ћао, довиђења и нови брак. Моја мајка је говорила: "Један се отегао, други се протегао"", испричала је једном приликом певачица.