Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Ово је ЉУБАВНИЦА Дејвида Бекама којој ПРЕТЕ СМРЋУ: Проговорила о АФЕРИ и увредама - 'Представљена сам као РАСТУРАЧИЦА бракова, а он невинашце'

14.10.2023. 12:04
Пише:
Србија Данас
bekamovi
бекамови / Извор: Фото: Shutterstock, Инстаграм printscreen/rebeccaloosofficial

Ребека је била преплављена окрутним порукама онлајн тролова.

Хаос око документарца "Бецкхам" и даље траје, а очекивано, једна од оних која је осетила највећи "хејт" обожаватеља славног фудбалера била је и његова наводна љубавница Ребека Лос која већ годинама покушава да изгради нови живот и скандал остави у прошлости.

"У недељу ПРОБЛЕМИ СА ЗДРАВЉЕМ и финансијама" Астролошкиња открила ЛОШЕ аспекте који нас очекују и како да их ИЗБЕГНЕМО

"У недељу ПРОБЛЕМИ СА ЗДРАВЉЕМ и финансијама" Астролошкиња открила ЛОШЕ аспекте који нас очекују и како да их ИЗБЕГНЕМО

Жене на данашњи празник ПОСТЕ и МОЛЕ СЕ ЗА ДЕЦУ! Ову молитву од 8 РЕЧИ изговорите ујутру на Покров Пресвете Богородице - помаже баш свима

Жене на данашњи празник ПОСТЕ и МОЛЕ СЕ ЗА ДЕЦУ! Ову молитву од 8 РЕЧИ изговорите ујутру на Покров Пресвете Богородице - помаже баш свима

Први пут фотографи су их затекли 18. септембра 2003. у мадридском ноћном клубу Ананда. Након објављених фотографија на којима Ребека и Дејвид чаврљају попут интимних пријатеља, Бекамови су хитно дали изјаву за медије у којој поричу било какве проблеме у свом браку. Али много касније, кад је афера већ била на врхунцу, сазнало се да су исте вечери Дејвид и Ребека заједно напустили клуб и упутили се у његов апартман у хотелу Санта Мауро.

О овој афери проговорила је и сама Викторија Бекам у наведеном документарцу.

– То је за нас било најтеже време. Јер сам имала осећај да је цео свет против нас – рекла је Викторија кроз сузе.

Dejvid i Viktorija Bekam
Дејвид и Викторија Бекам / Извор: Профимедиа

 Ево о чему се ради – били смо једно против другог, да будем потпуно искрена. До Мадрида сам имала осећај да смо ту ми против свих осталих, били смо заједно, били смо повезани, имали смо једно друго. Али док смо били у Шпанији, нисам имала такав осећај. И то је тужно. Не могу ни да вам опишем колико је било тешко. И како је то утицало на мене.

Коначни раскид са Ребеком најавио је Дејвид тако што је напустио њену агенцију SFX и придружио се ПР агенцији коју је ангажовала Викторија. Али и након тога наставили су да размењу СМС поруке експлицитног садржаја.

Коначно, Ребека Лос је изгубила стрпљење и проговорила за медије. Било је то уочи божићних празника, кад се Викторија с децом, својим родитељима и сестром, те Дејвидовим оцем и мајком припремала за зимовање у Швајцарској где им се требао придружити и Дејвид. 

У вези Ребекиног испада огласио се и Дејвид. Уочи лета за Швајцарску преко својих заступника је поручио:

"Последњих неколико месеци морао сам читати смешне текстове о свом приватном животу. Оно што је јутрос објављено само је још један пример. Истина је само да сам срећно ожењен и имам предивну жену и децу. Нема никакве треће особе која би променила ове чињенице." преноси Спортал.

dejvid i viktorija
дејвид и викторија / Извор: Фото: Профимедиа

У интервјуу за Ски Невс, Ребека је тврдила да је спавала са Давидом најмање четири пута, рекавши:

То је била ноћ. 18. септембар... Сви смо били напољу са групом људи на вечери, попили неколико пића и опустили се, било је флертовања и добијала сам неколико инсинуација, али сам стално говорио: „Не, он те не воли „...

- Ребека каже да је увек себи говорила да не треба да ризикује каријеру због везе са Бекамом. Ипак, те ноћи смо се стварно пронашли. Било је то први пут, целе ноћи смо седели и разговарали. Потпуно смо се разумели и људи су то приметили - испричала је она.

Ко је Ребека Лос?

Ребека је Холанђанка рођена у Мадриду, а годину дана је млађа од Дејвида Бекама. Њен отац је Леонард Лос Бартолди, холандски дипломата, док је њена мајка Елизабет Лос пореклом из Енглеске.

текла образовање у престижним шпанским установама, а пажњу светске јавности привукла је када је почела да ради као лична асистенткиња Дејвида Бекама, док је он наступао за Реал Мадрид. За енглеског фудбалера је радила само неколико месеци, након чега јој је раскинут уговор.

Убрзо након тога, она постала велика медијска звезда, водила је једну емисију у Холандији, учестовала у британској верзији "Фарме", а потом и многим другим ријалитијима.

Ребека је након тога учествовала у лажном венчању манекенке Џени Шимицу у програму Power Лесбиан УК, а потом била у вези с њом. Како је тада истакла, "од тинејџерских година се осећала као бисексуалка".

Неколико година касније добила је дете с лекаром Свеном Кристјаром Скајом, због ког се преселила у Норвешку.

Од тада се ретко појављивала у јавности, а на њеном званичном сајту стоји да је данас мајка двојице дечака, инструкторка јоге и да се бави и масажом.

Лос, која се данас бави јогом и у срећном је браку у којем је добила и двоје деце, нашла се на мети критика, па чак и озбиљних претњи смрћу"Уживај у својих пет минута славе које си очајнички тражила", "Небитна си, склони се", "Уништила си нечији дом", "Добијеш оно што заслужујеш када си љубавница", писали су јој људи. 

"Он је био ожењен. Он је био тај који ме је завео. Он је био тај који је прекршио обећање и понашао се лоше - а ја сам та која је оклеветана," рекла је својевремено она.

}