Поховане тиквице: Сочни предлог за недељни ручак! (РЕЦЕПТ)
Пробајте.
24.04.2020.
15:26
Коментари (0)
Оброк са тиквицама је хранљив и укусан, те смо сигурни да ћете прсте полизати.
Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!

Супер трик за шарање ускршњих јаја: Неодољиве туфнице на два једноставна начина!
Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје

Правила припреме јаја за Васкрс: Колико се кувају да не попуцају и колико дуго могу да стоје
ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу

ОВО ТРЕБА ДА УРАДИТЕ СА СТАРОМ ЧУВАРКУЋОМ: Сви праве КОБНУ ГРЕШКУ и навлаче ЗЛО и БОЛЕСТ у кућу
Састојци:
- 3 мање тиквице
- 3 кашике брашна
- 2 јаја
- со
- бибер
- 500 мл павлаке
- 2 чена белог лука
Припрема:
- Добро оперите тиквице и одстраните петељку.
- Исецкајте их на уздужне кришке, те посолите и побибирете.
- У један тањир умутите јаја која сте претходно посолили, а у други ставите брашно.
- Загрејте уље, уваљате тиквице у брашно, а затим у јаја, па испржите једну туру.
- Поређајте тиквице у малу тепсију.
- У посуду ставите павлаку и ситно исецкан бели лук.
- Посолите и додајте мало воде.
- Када поређате тиквице, премажите их павлаком.
- Поновите поступак четири пута.
- Тиквице можете сервирати и хладне, а уфрижидеру могу да стоје до три дана.
Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни

Само се на први мах чини да је компликовано: Поховани карфиол са белим луком и павлаком у рерни
Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање

Како да избелите јаја? Супер трик да буду савршена за фарбање и украшавање
Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом

Ручак по грчком рецепту: Пилетина са лимуном и кускусом
Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)

Савршени оброк за тили час: Пилетина са преливом и белим луком (РЕЦЕПТ)
