Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОПУСТИ НА ЛЕТОВАЊЕ И ДО 53%! ИСКОРИСТИТЕ TRAVELLANDOVE ЛАСТ МИНУТЕ ПОНУДЕ!

22.07.2018. 11:20
Пише:
Србија Данас/Промо
Bali, Travelland
Бали, Travelland / Извор: Профимедиа

Због великог интересовања Travelland ради и у недељу 22. јула.

Једна од најстаријих држава Европе, културно и историјски веома богата и природом надарена – Грчка, има идеалне локације за одмарање. Веома пријатна медитеранска клима, кристално чисто море, пешчане плаже и интересантна локална кухиња сваке године привлаче бројне туристе. 

Највећа заинтересованост наших туриста је за Касандру и Ситонију, два прста Халкидикија, те вам „Travelland“ нуди широк асортиман веома повољних хотела баш на том подручју.

На западу Касандре, у области Сани, издваја се хотел Симантро Beach са 4 звездице који се налази на прелепој пешчаној плажи, окружен бројним вртовима и четинарском шумом, идеалан за породице с децом. Источни део Касандре је разноврснији по питању хотела, а „Travelland“ у Калитеи истиче хотел Theophano Империал Палаце из категорије 5 звездица, у ком можете боравити са попустом од 28%. Ништа мање нису тражени и хотели с 4 звездице Athos Палаце и Pallini Beach, на дугој пешчаној плажи, једној од најлепших у Калитеи, која је све популарнија због дивног мора и бујне вегетације. За ове хотеле је актуелно снижење до 28%.

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Србија Данас

У предивном Ханиотију су веома посећени хотели Гранд Отел са четири као и Гранд Вицториа и Наиас са по 3 звездице. Ове године је велика потражња и за хотелима Anna и Атриум у Пефкохорију. Популарни су и Miraggio Thermals са 5* који се налази на најјужнијем делу Касандре, али и Пасхос у месту Криопиги за који важи попуст од 53%.

Аристотелес Beach хотел са 4 звездице се налази на удаљености од 86 км од Солуна. Смештен је у веома значајном културном и историјском подручју Афитоса, на Касандри, најјужнијем делу Халкидикија. Осим јединственог погледа овај импресивни панорамски положај нуди посетиоцима директан приступ једној од најзначајнијих пешчаних плажа на Касандри те сви гости могу уживати у прелепим водама залива Торонеос.. Уколико се одлучите да летујете у Аристотелес Beach хотелу 4* током јуна можете искористити сјајну понуду туристичке агенције ,,Travelland’’ са којом можете летовати уз снижења и до 50%!  Десетодневни одмор, уз all инцлусиве услугу, за двоје одраслих и двоје деце кошта већ од 840€!

Grčka
Грчка / Извор: Фото: Промо

Ситонија, средишње полуострво Халкидикија, је већини посетилаца најпривлачнија. Овде „Travelland“ такође издваја широк избор хотела. Са 5 звездица су веома атрактивни луксузни хотели Порто Carras Sithonia и Порто Carras Мелитон у Неос Мармарасу а за које у актуелна снижења до чак 50%. У близини је и место Никити, где се такође истичу хотели типа 5 звездица попут Athena Pallas Village хотела. У Уранополису, градићу у Сингидском заливу интереантан је хотел Alexandros Палаце а на крајњем северу, у Псакоудији Cronwell Sermillia. Овај фантастичан хотел са 5 звездица се налази на самој плажи, веома је удобан, луксузан и садржи све погодности за фантастично опуштање. Уколико се одлучите да резервишете место баш у њему имаћете попуст од 40%.

Халкидики нуди још дивних оаза по приступачним ценама. Једна од њих је хотел Xenios Theoxenia са четири звездице, такође у Уранополису. Овај идилични хотел смештен на свега 30м од плаже у понуди има климатизоване собе, тениски терен и 4 базена, укључујући базен са хидромасажом и олимпијски базен. 

Grčka
Грчка / Извор: Фото: Промо

Одличан предлог је Xenios Анастасиа Ресорт са 5 звездица у месту Неа Скиони, у коме су све собе са клима уређајем, САТ ТВ-ом, интернет конекцијом, мини баром, сефом и феном за косу а за који тренутно у ,,Travellandu” важе попусти од чак 37%! 
Ако бисте ипак били задовољни и са услугом од четири звездице ,,Travelland” ће вам предложити неке од хотела из те категорије попут Xenios Possidi Парадисе хотела који се налази, како му и само име каже, у месту Посиди. За одмору овом хотелу је актуелан попуст од 32%. 

У срцу Олимпске регије и под окриљем највише грчке планине Олимп смештен је изузетан хотел Дион Палаце са 5 звездица! Овај фантастичан хотел излази на прелепу, широку, пешчану плажу – више пута одликовану плавом заставицом. Већ неколико година је један од најтраженијих из ,,Travellandove’’ понуде и за смештај у њему се увек тражи соба више. Дион Палаце је познат и по томе што је он први медицински спа центар у Грчкој, има затворени базен који се греје, хамам, сауну, базен са водом са Олимпа… Све собе хотела су луксузно опремљене са елегантним намештајем,  купатилима и терасама са незаборавним погледом на пучину или пак врт и Олимп. Уколико се одлучите да летујете у овом хотелу то можете уз попусте на сезонски ценовник од 40%. 

Grčka
Грчка / Извор: Фото: Промо

Југозападно од Касандре, недалеко од Олимпа, налази се фантастичан хотел Cronwell Платамон, у месту Платамон, с 5 звездица у коме можете боравити по ценама сниженим за 30%
Целокупну понуду за летовање у Грчкој можете погледати на ,,Travellandovom” сајту http://www.travelland.rs/ или се за њу распитати лично у просторијама агенције ,,Travelland” у улици Добрачина 43, у Београду.