Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Хари је имао ПОСЕБАН ОДНОС са Кејт пре него што се ОЖЕНИО! Када је дошла Меган све се променило, а Вилијам је ПОНИЗИО БРАТА на најгори начин

27.01.2024. 18:07
Пише:
Србија Данас/М.Аћимовић
Megan Markl
Меган Маркл / Извор: Профимедиа

Принц Хари и принцеза Кетрин су некада имали блиске односе, називани "Фабулозна Тројка", а Хари је чак говорио о Кетрин као о сестри коју је одувек желео. Међутим, раздор је настао када се Хари упознао са Меган Маркл, а сукоби су кулминирали пре венчања Сасекса, што је резултирало дистанцом између Харија и Кетрин

Принц Хари и принцеза Кетрин су некада имали блиске односе, називани "Фабулозна Тројка", а Хари је чак говорио о Кетрин као о сестри коју је одувек желео. Међутим, раздор је настао када се Хари упознао са Меган Маркл, а сукоби су кулминирали пре венчања Сасекса, што је резултирало дистанцом између Харија и Кетрин

Принц Хари и принцеза Кејт су некада имали веома јаку везу и блиске односе, а војвода од Сасекса је чак рекао да је Кетрин била сестра коју је одувек желео.

"Морам ово да урадим за СВОЈУ ДЕЦУ" - Глумац драстично ПРОМЕНИО свој ЖИВОТ, а многи се питају да ли ће се враћати на МАЛЕ ЕКРАНЕNenad Jezdić

"Морам ово да урадим за СВОЈУ ДЕЦУ" - Глумац драстично ПРОМЕНИО свој ЖИВОТ, а многи се питају да ли ће се враћати на МАЛЕ ЕКРАНЕ

ШТА ЈОЈ СЕ ДОГОДИЛО СА ЛИЦЕМ? Лана Дел Реј изгледа непрепознатљиво, ШОК ПРИЗОР (ВИДЕО)Aleks Stoun

ШТА ЈОЈ СЕ ДОГОДИЛО СА ЛИЦЕМ? Лана Дел Реј изгледа непрепознатљиво, ШОК ПРИЗОР (ВИДЕО)

Хари, Кетрин и Вилијам су брзо названи Фабулозна Тројка када су се принц и принцеза од Велса верили, а тројац је потом кренуо са интензивним друзењем. 

Када су се Вилијам и Кетрин верили, Хари је чак славно рекао: - Драго ми је што је мој брат верио Кејт. То значи да имам сестру, коју сам одувек желео. 

Године 2011, након што је Вилијам запросио, Хари је такође рекао да ће узети Кејт под своје, "или ће ме вероватно она узети под своје", дрско је тада рекао. А онда следећег фебруара 2012, принц Вилијам је прекршио традицију и замолио свог брата да му буде "кум" на краљевском венчању које ће се одржати касније те године.

Трио је тада постао познат по томе што су заједно обављали званичне краљевске дужности, присуствовали ангажманима и заједно одлазили на путовања у иностранство. А 2016. године, када је Хари био у војсци, чак је објављено да је посетио Вилијама и Кејт у Англсију.

Према MailOnline-u, "снажна, сестринска веза је успостављена са понекад усамљеним Харијем" , рекао је извор. Уз то се такође тврди да је Кејт била помало "мајчинска фигура" садашњем војводи.

Kraljevska porodica
Краљевска породица / Извор: Профимедиа

Такође је објављено да је пар имао "истинско пријатељство", Кетрин и Хари су се повезивали током серије "Игре престола" гледајући хит шоу у друштву. Извештава се да је принцеза од Велса давала Харију часове кувања и "разумне романтичне савете" .

MailOnline је раније цитирао једног краљевског инсајдера који је рекао: - Кејт има сасвим другачији однос са Харијем него са Вилијамом. 'Хари се допада њеној шаљивој страни јер је безбрижан, опуштен и воли зафрканцију. Сматра да су му ствари смешне о људима и тако каже. 

Али ствари су се промениле 2016. године када је принц Хари упознао Меган Маркл и пар је успоставио романтичну везу. Према бомбашкој књизи о Сасексима, под насловом "Проналажење слободе" , раздор је почео када је Вилијам "одбацио Харија" када је назвао Меган "овом девојком". 

Наводно је Вилијам рекао свом млађем брату: - Немојте да журите са овим. Одвој онолико времена колико ти је потребно да упознаш ову девојку. 

Аутори Омид Скуби и Каролин Дуранд написали су о наводним речима савета: - У те последње две речи "ова девојка" Хари је чуо тон снобизма који је био увредљив за његов приступ свету.

Током своје 10-годишње каријере у војсци, ван краљевског двора, научио је да не доноси нагле одлуке о људима на основу њиховог акцента, образовања, етничке класе или професије.

princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
принцеза Дајана, принц Хари, принц Вилијам / Извор: Профимедиа

- Хари је био разочаран... јер је његов брат тако нешто питао.

Још један фактор који је допринео раздору могао се десити чак и када је Меган први пут упознала сада-Велсе. У документарним серијама за Нетфлик Хари и Меган, пар је открио како је Меган први пут представљена Вилијаму и Кејт.

- Чак и када су Вил и Кејт дошли и када сам је срео први пут, сећам се да сам био у подераним фармеркама, био сам бос. Загрлила сам их, алу нисам знала да је то заиста узнемирујуће за многе Британце, признала је Меган у документарцу.

Пукотине у вези Харија и Кејт су почеле да се појављују уочи венчања Сасекса. Ово је уследило усред извештаја о сузама на проби деверуша. У то време, извори су тврдили да је Меган расплакала Кејт, али су се касније појавиле тврдње које сугеришу да је било обрнуто.

А откако су се појавиле нове информације, однос Кејт и Харија никада није био исти. 

Војвода од Сасекса сада живи у Монтеситу у Калифорнији са супругом и двоје деце, док су Велси остали у Великој Британији са своје троје деце. Наводи се да су две младе породице остале отуђене и да нису у контакту.