Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

САМО У TRAVELLANDU: ЛЕТОВАЊЕ У ГРЧКИМ ХОТЕЛИМА ДО КРАЈА ЈУНА СНИЖЕНО И ДО 50%!

29.06.2018. 11:50
Пише:
Србија Данас/Промо
Travelland
Travelland / Извор: Профимедиа

У потрази сте за квалитетним смештајем за породично летовање у Грчкој? Волели бисте да доживите одмор из снова на заносним грчким плажама али по повољним ценама? На правом сте месту!

Више од две деценије ,,Travelland’’ успешно организује савршена породична летовања а ове године баш такво себи можете приуштити и ви, и то уз актуелне попусте и до 50% за неке од најлепших и најексклузивнијих хотела на Халкидикију.

Смештена на раскрсници три контитента и судара три мора, Грчка је дом некима од најлепших природних и људских творевина на земљи. Разноврсност је оно што ову земљу чини божанственом и јединственом. Идеална је за романтичне авантуре у двоје али и за релаксирајуће породичне одморе и забаве са пријатељима. Грчка пружа све оно што се од квалитетног одмора очекује - бег од свакодневице, божанствене пешчане плаже, усамљене увале, предивне пределе, безбројна чуда природе, изузетну кухињу, богато културно наслеђе..и још много тога.

ПОПУСТИ НА ЛЕТОВАЊЕ И ДО 50%! ПОЖУРИТЕ И ИСКОРИСТИТЕ TRAVELLANDOVE ЛАСТ МИНУТЕ ПОНУДЕ!

more
море / Извор: Профимедиа

Ситонија, средишње полуострво Халкидикија, је већини посетилаца најпривлачнија. На овом простору туристичка агенција „Travelland“ има широк избор хотела у понуди. Са 5 звездица су веома атрактивни луксузни хотели Порто Carras Sithonia и Порто Carras Мелитон у Неос Мармарасу. Ова два фантастична хотела чине чувени Порто Carras Гранд Ресорт који је изграђен на неколико хектара хотелског имања, који поседује сопствену марину, виноград са винаријом, голф терене, јахачки и једрилички клуб, казино, тржни центар, спа центар, базене са слатком и сланом водом.. Порто Carras посебно воле и посећују родитељи са малом децом јер има много садржаја за најмлађе.

ВОДИЧ ЗА ТУРИСТЕ: Коначна листа агенција којима можете да верујете

Налазе се на самој плажи, веома су удобни, луксузни и садрже све погодности за фантастично опуштање. Све собе хотела су луксузно опремљене са елегантним намештајем, мермерним купатилима и терасама са незаборавним погледом на пучину кроз Торонеос залив или пак на терене за голф. Врхунски спа центар хотела нуди ексклузивне таласотерапијске третмане, хамам, сауну, затворени базен, фризерски салон и салу за фитнес. У ресторанима хотела Порто Carras ресорта служе се јела медитеранске и етно кухиње. Понуда такође обухвата више барова, смештених крај базена, на плажи, поред лагуна и у казину.

more
море / Извор: Профимедиа

У туристичкој агенцији ,,Travelland'' трају велика снижења па тако у Порто Carras-u можете летовати уз велике попусте! Уколико се одлучите да до 30. јуна резервишете одмор у Мелитон хотелу ,,Travelland’’ је припремио до 40% попуста а за смештај у Sithonia хотелу чак до 42% попуста. Ипак, имајте на уму да је интересовање за Мелитон и Sithonia хотеле велико те не чекајте већ што пре резервишите свој идеалан смештај.

САМО У TRAVELLANDU: ЛАСТ МИНУТЕ ОДМОР ПО ЦЕНАМА СНИЖЕНИМ И ДО 44%!

На удаљености од око 120 километара од Солуна смештен је мали градић Уранополис. На свега пар минута вожње од Уранополиса налази се Alexandros Палаце, фантастичан хотел са 5 звездица. Смештен је на зеленилом богатој падини и поседује приватну плажу, wellness центар и тениски терен. Овај изузетно пријатан и комфоран хотел се састоји из соба, као и пространих и луксузних апартмана од којих већина има поглед на море. Комбинација морских лепота и планина чине заједно невероватан пејзаж па су посетиоци посебно одушевљени амбијентом. Модерне и удобне собе су климатизоване и садрже ТВ са сателитским каналима, апарат за чај/кафу и фен за косу. Гостима су на располагању масаже и козметички третмани у хотелском спа центру, отворени базен и одвојен базен за децу. У хотелском ресторану служе се јела медитеранске и интернационалне кухиње а гости могу уживати и у освежавајућим пићима у неком од 4 бара, укључујући бар на отвореном са панорамским погледом на море. У туристичкој агенцији ,,Travelland’’ трају велика снижења па тако у Alexandros Палаце хотелу са 5 звездица можете летовати веома повољно – 10 ноћи за 2 особе и једно дете, на бази полупансиона, већ од 1000€.

more
море / Извор: Профимедиа

На око стотинка километара јужно од Солуна налази се Ханиоти, познато летовалиште Касандре. Смештен на самој обали, у близини градског парка, хотел Гранд Отел са четири звездице располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором и нуди изузетну услугу ресторана, бара, снацк-бара на плажи.. Собе су опремљене радиом, телефоном, фрижидером, клима-уређајем и све имају балкон са погледом на море или двориште. Хотел поседује још и сервис за прање веша, мењачницу, рент-а-цар, масажу, пункт са спортовима на води, ТВ салу, столове за стони тенис..и још много тога. Ако се одлучите за одмор у Гранд Отел хотелу цена за 10 ноћења за двоје одраслих и два детета кошта од 698€.

Grčka
Грчка / Извор: Профимедиа/илустрација

Аристотелес Beach хотел са 4 звездице се налази на удаљености од 86 км од Солуна. Смештен је у веома значајном културном и историјском подручју Афитоса, на Касандри, најјужнијем делу Халкидикија. Осим јединственог погледа овај импресивни панорамски положај нуди посетиоцима директан приступ једној од најзначајнијих пешчаних плажа на Касандри те сви гости могу уживати у прелепим водама залива Торонеос.. Хотелски комплекс се састоји од 8 засебних зграда поређаних у виду амфитеатра, захваљујући коме велики део соба има предиван поглед на море. Свака соба има ТВ, радио, телефон, мини фрижидер, клима уређај, балкон или терасу, креветац, купаитло са кадом или туш кабином... Клима уређај у соби је укључен у цену. Уколико се одлучите да летујете у Аристотелес Beach хотелу 4* током јуна можете искористити сјајну понуду туристичке агенције ,,Travelland’’ са којом можете летовати уз снижења и до 50%! Десетодневни одмор, уз all инцлусиве услугу, за двоје одраслих и двоје деце кошта већ од 840€!

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/