Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Биле су ПРИЈАТЕЉИЦЕ - Славни певач оставио ЖЕНУ И ДЕЦУ због КОМШИНИЦЕ, а сада воде љубав 7 САТИ ДНЕВНО!

10.02.2023. 15:31
Пише:
Србија Danas/stil.rs
Sting i Trudi
Стинг и Труди / Извор: Shutterstock

Упознали су се у комшилуку.

Један од најпознатијих певача на свету Стинг, са супругом Труди у браку је од 1992. године, а заједно имају четворо деце.

Стинг је годинама био у фокусу јавности због своје изјаве о седмосатном тантричком интимном односу с Труди. Многе је изненадила његова изјава и дивили су се пару, а онда је музичар коначно објаснио шта хтео тиме да каже.

- Идеја тантричког интимног односа се темељи на спиритуалном чину. Не знам ниједан чистији и бољи начин изражавања љубави за двоје појединаца него дељење тог дивног, како бих га назвао, сакрамента. Стојим уз то. Не уз седам сати, него те идеје. Седам сати укључује филм и вечеру - објасни је касније певач.

Труди се једном осврнула на гласине о овој врсти интимности и рекла је да криви музичара Боба Гелдофа који је имао интервју с новинаром заједно с њеним мужем, а при томе су испијали пића.

- У једном тренутку их је новинар питао за њихове способности у кревету и Гелдоф је рекао да Стинг може сатима да води љубав јер се бави јогом. А мој супруг је питао: "Па, зар ниси чуо за тантрички интимни однос?" То је заправо брига за партнера, повећавање интимности с њиме - испричала је Труди.

СВРАБ, замагљен ВИД, осећај ГЛАДИ И УМОРА - Немојте игнорисати сигнале организма, ОДМАХ посетите ЛЕКАРА

СВРАБ, замагљен ВИД, осећај ГЛАДИ И УМОРА - Немојте игнорисати сигнале организма, ОДМАХ посетите ЛЕКАРА

ПРОГЛАШЕНА ОТРОВНОМ - Биљка коју свакодневно користимо као ЗАЧИН и чај не сме да се конзумира у овом стадијуму

ПРОГЛАШЕНА ОТРОВНОМ - Биљка коју свакодневно користимо као ЗАЧИН и чај не сме да се конзумира у овом стадијуму

Иначе, њихова љубавна прича одувек је изазивала пажњу јавности, јер када се певач заљубио у Труди био је ожењен са њеном најбољом пријатељицом. Наиме, Стинг је пре Труди био у браку с глумицом Франс Томелти од 1976. до 1984., а заједно су добили двоје деце.

Стинг и Труди тако су се заправо упознали преко Франс, која је била комшиница и пријатељица с Труди. Жене су заједнички одлазиле на кафу и у шопинг, а породице су им живеле једна до друге. Тако су се Стинг и његова садашња супруга познавали годинама пре него што је између њих заискрио љубавни пламен – и променио им животе.

- Ниједно од нас није поносно на ситуацију која се једноставно догодила. Волели смо једно друго, венчали се и добили још деце, то је наша прича - рекла је Труди.

Sting i Trudi
Стинг и Труди / Извор: Профимедиа

Али иако се може чинити наизглед једноставно, било је ипак мало компликовано. У тренутку започињања афере с Труди његова тадашња супруга је тек родила њихово дете те је била посебно рањива, а супруг је варао иза леђа с најбољом пријатељицом.

Само годину након што се сазнало за њихову везу 1982., Труди је већ била трудна с њиховим првим дететом, а он је кренуо на светску турнеју с бендом Полис на којој му се придружила и она. Те исте године када се родила њихова кћерка, Стинг се и службено развео од Францис, а остатак је, како многи кажу, историја.

Sting i Trudi
Стинг и Труди / Извор: Профимедиа

Труди и Стинг рекли су судбоносно да тек 1992., након десет година везе. Труди је на венчање стигла јашући на коњу којег је Стинг држао за узде, обучена у златну Версаће хаљину. Данас су у браку више од 30 година те свакога дана доказују како њихова љубав дефинитивно није била пролазна афера већ прст судбине који им је показао како су једно другоме сродна душа.

Шта је заправо тантрички интимни однос?

Тантрички интимни однос је идеалан за дугогишње парове, јер укључује све нивое повезаности две блиске особе, продубљује ту блискост и подиже однос на виши ниво.

Пре свега, морате издвојити неколико сати без ометања, у безбедном простору, у коме постојите само вас двоје. Искључите телефоне, звоно на вратима и све друге дистракције, да бисте могли сву пажњу да посветите једно другом. Тантрички интимни однос може трајати сат или два, или цео дан – зависи од вас и вашег партнера. Почните са два сата тантричке праксе, а једном када успоставите везу изван физичког нивоа, схватићете да вам је то прекратко и да желите још. Ево корака које треба да пратите (и направите паузу кад год пожелите).

seks
секс / Извор: Профимедиа

Седните једно преко пута другог прекрштених ногу, а ако вам то није удобно, можете клечати, односно, седети ногу подвијених испод себе. Можете се осећати узбуђено због саме чињенице да радите нешто ново и због несигурности како ће вам ићи, па зато дајте себи времена да се опустите и умирите. Гледајте се у очи и лагано милујте једно друго – по лицу, рукама, грудима, стомаку, по целом телу, колико можете да досегнете. Зажмурите док то радите и наставите миловање, кружећи око ерогених зона, без њиховог додиривања.

Појачавање узбуђења

Седите леђа уз леђа, осећајући како вам се тела наслањају једно на друго и додирују. Ставите једну руку на срце, а другу на интимне делове и лагано се љуљајте напред – назад, док дубоко и дуго удишете и издишете. Затворите очи и визуализујте боје и не размишљајте ни о чему, осим о жељи коју имате једно према другом. После неког времена почећете да осећате узбуђење. Ако неко од вас почне да се љуља брже у интимном узбуђењу, други партнер би требало да ограничи темпо и задржи исту брзину. Замислите интимни однос и затворених очију посматрајте како се боје формирају и испуњавају вас енергијом.