Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Стрелац ИСЦРПЉЕН, БЛИЗАНАЦ има неочекиване ТРОШКОВЕ, пријатни догађаји пред Јарчевима - Хороскоп за наредну недељу

08.05.2023. 14:05
Пише:
Србија Данас/Сенса
horoskop
хороскоп / Извор: Shutterstock

Спремите се за недељу пред нама!

Недељни хороскоп од 8. до 14. маја 2023. године!

Ован

Још од краја марта суочавате се са неким недостацима у кући, мањим сукобима са члановима породице или технолошким проблемима. Али Венера улази у ваш сектор дома и помаже вам да све доведете у ред, да се боље организујете и уживате у хармонији код куће.

Бик

Венера, планета која је повезана са вашим знаком, улази у Рака и ваш сектор комуникације, што ће донети више лепоте и задовољства у ваш живот. Искористите ову прилику да поделите своје емоције са својим најмилијима. Ви сте особа која има естетско "око", могући су неки уметнички доживљаји.

Близанци

Венера улази у Рака и ваш новчани сектор, што доноси добре вести за вашу финансијску ситуацију. Од краја марта морали сте да се носите са многим неочекиваним трошковима. Сада је време  и ослободите се неких брига око новца. Искористите вишак да организујете излете са пријатељима или породицом или за кратка путовања која вам доносе радост.

horoskop
хороскоп / Извор: Профимедиа

Рак

Месецима сте осећали потребу да имате бар малу победу и коначно ћете је имати ове недеље, након што Венера уђе у ваш знак. Већ неколико месеци се суочавате са високим стресом, али са Венером у вашем знаку можете да се фокусирате на сопствене радости и потребе. Осећате се боље у својој кожи и имате прилику да се фокусирате на своје благостање.

Лав

Добићете неке неочекиване обавезе 9. маја, када Сунце формира аспект са Ураном, планетом наглих промена. Иако бисте иначе искористили овај тренутак да покажете снагу, боље је остати иза кулиса током овог периода. Концентришите се на активности иза завесе и дајте себи времена за одмор.

Девица

Како се навикавате на нове одговорности у свом животу, осећате да је тешко наћи пријатеље који вас могу разумети. Али све се мења након што Венера уђе у ваш сектор пријатељства и доноси вам бројне могућности да упознате нове људе у наредним недељама. Они нису само пријатељи, већ људи са којима ћете пожелети да путујете и од којих имате шта да научите.

НУТРИЦИОНИСТА одговара како да СМРШАТЕ ДО ЛЕТА! Скините килограме без гладовања, никад лакше до ВИТКЕ ЛИНИЈЕ

НУТРИЦИОНИСТА одговара како да СМРШАТЕ ДО ЛЕТА! Скините килограме без гладовања, никад лакше до ВИТКЕ ЛИНИЈЕ

КОШТА 10. 000 ЕВРА! Погледајте хаљину коју је Лидија Ђукановић обукла за КРУНИСАЊЕ Чарлса III

КОШТА 10. 000 ЕВРА! Погледајте хаљину коју је Лидија Ђукановић обукла за КРУНИСАЊЕ Чарлса III

Вага

Венера, планета која влада вашим знаком, улази у Рака и ваш сектор каријере. То вам даје прилику да отклоните неке професионалне фрустрације, које су се појавиле од краја марта. Борили сте се да се потврдите и стекнете поштовање важних људи, али овај транзит вам помаже да оставите добар утисак. Време је да ажурирате своје информације на друштвеним мрежама, да се афирмишете и изађете испред.

Шкорпија

Помрачење Сунца у вашем знаку прошле недеље донело вам је нека велика емоционална ослобађања. Сада је време за одмор и опуштање. Неке занимљиве могућности се појављују након што Венера уђе у ваш сектор путовања и образовања. Али није време да правите велике планове или доносите важне одлуке, јер је Меркур још увек ретроградан.

Стрелац

Прошлонедељно помрачење дало вам је осећај исцрпљености и учинило да се осећате као да немате контролу. То је разлог зашто ову недељу почињете у меланхоличном расположењу. Венера улази у ваш сектор заједничких ресурса и коначно ћете добити помоћ која вам је потребна. Последњих неколико месеци били су испуњени тешким разговорима и стресним преговорима, али сада имате прилику да пожњете плодове.

Јарац

Венера улази у знаку Рака и ваш сектор односа, што уноси хармонију у ваше најближе односе. Било да успостављате бољу рутину са својим животним партнером, потписујете добар уговор са клијентом или коначно проводите квалитетно време са својим најбољим пријатељем, осећате се као да сте на правом путу. То је недеља која ће вам донети много лепих тренутака и које морате у потпуности искористити.

Водолија

Веома сте заузети од краја марта, а чак и ако имате још много посла, ове недеље уживате у периоду одмора. Венера улази у ваш сектор дневне рутине и подстиче вас да више уживате у малим животним задовољствима.

horoskop
хороскоп / Извор: Shutterstock

Рибе

Чак и ако вам је прошлонедељно помрачење донело нека открића, не дозволите да доживите жаљење због изгубљеног. Венера улази у Рака и ваш сектор сентименталног живота, што вам доноси више шанси у љубавном свету. У наредним недељама упознаћете веома занимљиву особу у коју се можете заљубити на први поглед!