Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

2023. је била година за ТАЈНЕ СВАДБЕ! Трудили да САКРИЈУ ЦЕРЕМОНИЈУ од јавности, а неки чак нису ни РОДИТЕЉЕ позвали

04.01.2024. 12:28
Пише:
Србија Данас/Курир
svadbe poznatih
свадбе познатих / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/handanovic, немањагудељ, славкобелеслин, Србија Данас

У години 2023., док се свет јавних личности често одликује бљесковима фотоапарата и пажњом медија упереној ка сваком кораку познатих, неки славни појединци су се одлучили на храбру одлуку да свој интимни тренутак љубави очувају од знатижељних погледа јавности. Тајност венчања постала је њихов избор, а вести о овим церемонијама изазвале су изненађење и дивљење, показујући да, чак и у доба друштвених мрежа и брзе информације, љубав може пронаћи пут да буде тајна и посебна

У свету славних, где сваки корак прати пажња јавности, неки познати појединци бирају пут дискреције када је реч о свом приватном животу.

Током 2023. године, неколико јавних личности одлучило се за тајна венчања, чиме су додатно зачинили интригантност свог љубавног пута. Иако су покушали сачувати своје тренутке среће далеко од знатижељних погледа, вести о овим венчањима наишле су на велики интерес јавности, откривајући да слава не може у потпуности сакрити љубавну срећу познатих.

Никада не бисте погодили шта је Ирина радила пре него што је постала ВОДИТЕЉКА! Била УЗОР на послу, а причају да је била СТРОГА и ПРАВЕДНАIrina Vukotić

Никада не бисте погодили шта је Ирина радила пре него што је постала ВОДИТЕЉКА! Била УЗОР на послу, а причају да је била СТРОГА и ПРАВЕДНА

"Прави сам ПАПУЧАР" - ИГРА СУДБИНЕ је довела 17 година МЛАЂУ Мају у наручје водитеља - овакву БОМБУ од жене одавно нисте виделиVoja Nedeljković

"Прави сам ПАПУЧАР" - ИГРА СУДБИНЕ је довела 17 година МЛАЂУ Мају у наручје водитеља - овакву БОМБУ од жене одавно нисте видели

Огњен Амиџић и Мина Наумовић

Јуче је као бомба одјекнула вест да су се водитељ Огњен и Мина, који ће ускоро постати родитељи, венчали у тајности.

Лепе вести потврдио је и водитељ које је открио да је желео да све прође без помпе.

Mina Naumović, Ognjen Amidžić
Мина Наумовић, Огњен Амиџић / Извор: Фото: Србија Данас/Саша Џамбић/Инстаграм printscreen/callmenaumi

- Истина је, венчали смо се. Желели смо да то буде без буке и да тај чин остане само за нас. Ми смо већ живели брак, сада је само и на папиру. Ја сам желео да се Мина презива као ја и сада носи моје презиме, то што је оставила на Инстаграму и своје - то вас лаже, да знате- рекао је Огњен.

Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ

Анастасија и Немања изненадили су све тајним венчањем у манастиру надомак Београда и то мало након што се сазнало за њихову веридбу.

Све се одиграло ван Београда, у манастиру Рајинац. Фотографију златних бурми ћерка Цеце Ражнатовић поделила је на свом Инстаграм профилу и тада је све било кристално јасно.

Ова вест изненадила је све, а на интимном венчању било је 10 људи, само најближи пријатељи и чланови породице Ражнатовић и Гудељ, преносе домаћи медији.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Анастасија Ражнатовић, Немања Гудељ / Извор: Србија Данас

Вест о њиховом венчању јавно су објавили месец дана након што се оно заиста и десило.

Анђелка Прпић

Анђелка Прпић удала се у тајности 8. септембра, за свог изабраника Марка Жугића, а свадбени ручак глумица и њен муж организовали су на невероватном месту.

Док се сви познати труде да венчање, свадба и прослава буду што луксузнији, Анђелка је двадесетак најближих одвела - на пијацу.

Како каже извор, гости су ручали у једном локалу који се налази у ушушканом пролазу Земунске пијаце, а који је нешто између "стрит фуда" и ресторана. Локал је постао препознатљив по томе што гости у њему могу да уживају у башти и да једу тек спремљено печење и домаћи хлеб са "мочом", али и да не буду "закинути" за квалитетне шампањце.

Anđelka Prpić i Marko Žugić
Анђелка Прпић и Марко Жугић / Извор: Фото: Инстаграм printscreen /tihanalazovich

Оно по чему је овај локал јуче личио на место на којем се организује свадбени ручак јесу лампице свуда по локалу, као и дуги бели столњаци преко малих столова.

Дамир Хандановић и Дубравка Ђедовић

Венчање министарке рударства и енергетике Дубравке Ђедовић и њеног партнера, композитора и директора ЦЕБЕФ-а Дамира Хандановића је многе изненадило. Познати пар је прославу организовао у једном ресторану на Авали, а међу гостима је било доста познатих личности.

Само неки од них који су били су политичар Ивица Дачић, родитељи тенисера Новака Ђоковића Дијана и Срђан, певач Оливер Мандић, певачица Катарина Грујић са супругом и фудбалером Марком Гобељићем...

Damir Handanović i Dubravka Đedović
Дамир Хандановић и Дубравка Ђедовић / Извор: Фото: Инстаграм printscreen/sanja.handanovic

Дубравка и Дамир Хандановић су се упознали поптуно случајно, на тениском турниру Сербиан Опен.

Славко Белеслин

Познати водитељ Славко Белеслин и његова изабраница Миљана Радевић заветовали су се на вечну љубав.

Прослава је била у кругу најближих пријатеља, а кума срећном пару је била Славкова колегиница Марија Килибарда.

Занимљиво је да је судбина наместила тако да су на неки начин Славко и лепа Миљана десет година чекали да се венчају.

- Срели смо се на неком интервјуу 2009. Није да није било варница током разговора, али је после тога свако отишао на своју страну. Чудно је што се, мада су нам послови слични, следећих десет година нисмо срели. Када се то најзад десило, наставили смо где смо стали, само овог пута много успешније - рекао је једном приликом Белеслин за "Hello".

Марија Микић

Свадба певачице Марија Микић је једна од оних дуго очекиваних. Наиме, Марија је два пута морала да одлаже свадбу са својим партнером Јованом Пантићем.

Једном због короне, а једном због трудноће. Славље је уприличено у једном београдском ресторану, а младенци су потпуно блистали и нису крили срећу.

Marija Mikić
Марија Микић / Извор: Србија Данас

Певачица је имала венчаницу која је стигла специјално из Дубаија, а само неки од познатих који су се појавили на свадби су били политичар Бранко Ружић, певачица Вања Мијатовић, Милена Ћеранић, Ана Рајковић. краљ обрва Адам Адактар, Марко и Милица Кон и многи други...

Србија Данас/Курир/М.А.