УКУС КОЈИ ЋЕТЕ ДУГО ПАМТИТИ! Запечене шницле са КАЈМАКОМ - морате да ПРОБАТЕ! (РЕЦЕПТ)
Брзо и једноставно.
Не знате шта бисте данас спремили за ручак? Запечене шницле су одличан избор, а спремићете их брзо и лако.

НИСУ МОГЛИ ОКЕАН ДА ПОГОДЕ! Литванија БРУТАЛНОМ партијом УНИШТИЛА Сенегал, невероватан учинак Фајеа! (ВИДЕО)

ОВОМЕ СЕ НИЈЕ НАДАО: Љубимца Делија сачекало НЕПРИЈАТНО изненађење у Кини!
Састојци:
- 1/2 кг кромпира
- 2 дл млека
- 1 кашика кајмака
- мало соли
- 300 г пилећих или јунећих шницли
- уље
- брашна по потреби
- биозачин
- 100 г траписта

ТРЕБА ВАМ РЕЦЕПТ ЗА БРЗУ И УКУСНУ ВЕЧЕРУ? Запечена тестенина са КРОМПИРОМ И СИРОМ је прави ИЗБОР!

ДЕЛУЈЕ ЈАКА АЛИ... Беквалчева крије велику бол "Моја тужна реалност..." Отворила душу (ФОТО)

ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ ПРАВИ НАЧИН КУВАЊА ПИРИНЧА: Припрема је КЉУЧНА! Ево где сте ГРЕШИЛИ!
Припрема:
1. Скувати кромпир, умутити га с млеком и кајмаком и преручити у подмазану ватросталну посуду.
2. Док се кромпир кува, припремити натур шницле. Месо излупати тучком и зачинити по укусу. Угрејати уље у тигању, шницле уваљати у брашно и пржити на врелом уљу. Смањити температуру, окренути шницле, поклопити их и динстати 10 минута.
3. Готове шницле прелити преко пире-кромпира са сафтом у којем су се пржиле, посути их ренданим трапистом и запећи десетак минута на 200 степени. Служити уз салату по жељи.
