Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЗА НЕКЕ ЋЕТЕ ТЕК САДА САЗНАТИ: Заборављени ХОЛИВУДСКИ ПАРОВИ којих се данас ретко ко сећа (ФОТО)

01.05.2021. 15:42
Пише:
Србија Данас
Ešton Kučer, Demi Mur
Ештон Кучер, Деми Мур / Извор: Shutterstock

Док су неке глумачке романсе одолеле тесту времена, друге су се показале као катастрофална грешка.

Иако неписано правило каже да посао и задовољство не треба мешати, љубавници с великог платна често су постајали партнери и у приватном животу.

Док су неке глумачке романсе одолеле тесту времена, друге су се показале као катастрофална грешка, а ово су само неки од заборављених холивудских парова.

ЛЕКАРИ УПОЗОРАВАЈУ: Ове ТРИ НАМИРНИЦЕ користите често, а оне доводе до озбиљних проблема са холестеролом!

ЛЕКАРИ УПОЗОРАВАЈУ: Ове ТРИ НАМИРНИЦЕ користите често, а оне доводе до озбиљних проблема са холестеролом!

Отварање ГРАНИЦА, путовања, ПРОМЕНЕ! Ево шта нам доноси МАЈ према прогнози нумеролога

Отварање ГРАНИЦА, путовања, ПРОМЕНЕ! Ево шта нам доноси МАЈ према прогнози нумеролога

Травари обожавају чај од ове БИЉКЕ, у потпуности УКЛАЊА ТОКСИНЕ из организма и јача имунитет

Травари обожавају чај од ове БИЉКЕ, у потпуности УКЛАЊА ТОКСИНЕ из организма и јача имунитет

Том Круз и Пенелопе Круз

Славни глумац Том Круз наводно је био скхран када га је Пенелопе Круз оставила након три године везе. Лепа Шпањолка након Тома је била у вези са Метју Меконахијем, који ју је, оставио недуго након што је у једном бару угледао бразилску манекенку Камилу Алвес. Она му је напослетку постала супруга, а Пенелопе је срећу нашла с Хавијером Бардемом.

Tom Kruz, Penelope Kruz
Том Круз, Пенелопе Круз / Извор: Shutterstock

Бред Пит и Џулијет Левис

Пре бракова са Џенифер Анистон и Анђелином Џоли, холивудски заводник Бред Пит био је у вези са многим славним дамама, међу којима су Гвинет Палтроу и Танди Њутон. Једна од најдужих била је веза с Џулијет, с којом је глумио у два филма на почетку каријере, "Премлада за смрт?" из 1990. и "Калифорнија" из 1993. године.

Ријана и Крис Браун

Мада је њена биографија препуна успона и падова, Ријана данас важи за једну од најбољих певачица на светској музичкој сцени. Међутим, Ријанина највећа љубав био је Крис Браун. Да пар има проблема, јавност је сазнала почетком 2009. када су били умешани у један од највећих скандала у Холивуду, када ју је Крис претукао.

Крис Браун је убрзо ухапшен, а у јавности је објављена фотографија претучене Ријане. Тада је певачица сведочила на суђењу и он је осуђен на пет година условно, уз забрану приласка на 50 метара, осим на јавним догађајима где је удаљеност смањена на 10 м.

Меколи Калкин и МИла Кунис

О њему круже приче да се препустио дроги, али од 2003. до 2010. Мила Кунис је била његов ослонац. Одрасли су заједно и имали успоне и падове, али је крај био неизбежан. Она је врло брзо након раскида почела да се виђа са колегом Ештоном Кучером.

Парис Хилтон и Ник Картер

Веза која је била константно пред очима јавности, трајала је седам месеци. Пуно драме, варања, свађања да би се на крају дефинитивно растали. Ово је била најбурнија веза у то време. 

Paris Hilton, Nik Karter
Парис Хилтон, Ник Картер / Извор: Shutterstock

Хајди КЛум и Ентони Кидис

Колико је љубавни живот Хајди Клум био буран говори и чињеница да је само четири дана након развода од мужа фризера Рика Пипина 2002. године , Хајди је са фронтменом групе Ред Хот Chili Peppers отишла у Сиднеј. Веза није дуго трајала и она је већ 2003. била трудна са Флавијом Бријатореом. Онда је упознала Сила и све је било савршено, бар на неко време.

Жизел Бундшен и Леонардо ДиКаприо

Када су се 2001. појавили као пар то је био прави бум и одмах су проглашени за најлеши холивудски пар. Ова веза трајала је прилично дуго за холивудске стандарде, чак је било и гласина о веридби 2004, али се пар растао 2005. године, а љубавници су вероватно остали у добрим односима јер је касније Жизел виђена у шопингу са Леонардовом мамом.

Žizel Bundšen, Leonardo Di Kaprio
Жизел Бундшен, Леонардо Ди Каприо / Извор: Shutterstock

Деми Мур и Ештон Кучер

Веома занимљив податак је да је глумица Деми од глумца Кучера старија 16 година. Деловали су јако срећно. Били су један од парова као примера да љубав не зна за године. Чак су се и венчали 2005. године, али се њихов брак завршио већ 2011. године, а какве су приже кружиле изгледа је разлог био неверство.

Ešton Kučer, Demi Mur
Ештон Кучер, Деми Мур / Извор: Shutterstock

Ким Кардашијан и Ник Кенон

Ник и Ким су били у љубавној вези годину дана. Њихова веза започета је крајем 2006. године, дакле давно пре него што је постала позната. Ник и Ким забављали су се од септембра 2006. до јануара 2007, пре него што се појавио приватни експлицитни снимак који ју је прославио и у време када се она још дружила с Парис Хилтон. Након тога он је оженио певачицу Марају Кери, а након развода дао је изјаву да је познату старлету оставио јер га је слагала о постојању провокативног видеа.

Kim Kardašijan, Nik Kenon
Ким Кардашијан, Ник Кенон / Извор: Shutterstock

Џенифер Лопез и Паф Деди

Латино лепотица заљубила се у репера Паф Дедија, с којим је провела две године. Важили су за најскладнији пар у светском шоубизнису, а везу су прекинули због његове наводне невере 1999. године, након великог успеха који је доживела са спотом "Booty". Ипак неки извори кажу да је разлог краја другачији. Пар је био у вези две и по године, а раскинули су након пуцњаве у једном њујоршком клубу, због које је Диди и ухапшен због незаконитог поседовања оружја.