Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Зашто ПОНИЖАВАШ своју ЖЕНУ?!" - Прошле године је он био БЕЗ ПАНТАЛОНА и попио КАЗНУ у ВЕНЕЦИЈИ, а сада је натерао Бјанку да се СКИНЕ

03.01.2024. 18:23
Пише:
Србија Данас/М.Аћимовић
Kanje Vest i Bjanka
Кање Вест и Бјанка / Извор: Профимедиа

Након периода тишине на друштвеним мрежама, Кање Вест је изазвао велику пажњу јавности објавивши скандалозне слике своје супруге, Бијонсе Ценсори, на свом Инстаграм профилу. Ове провокативне фотографије изазвале су контроверзе, изазивајући оштре реакције критичара који су их сматрали непристојним чином. Људи су се у коментарима питали зашто тако јавно понижава своју супругу

Кање Вест се дуго није оглашавао на друштвеним мрежама, а сада се вратио у "великом стилу" објављујући три фотографије своје супруге Бјанке Ценсори. И све би било у реду, да она на њима није практично гола.

Репер се раније суочио са негативним реакцијама због стилизовања своје жене у изузетно провокативну и често бизарну одећу. Али на пар ништа није превише, те су због свог екстравагантног стила често на мети, а чак се десило и да су избачени из Италије.

НЕСРЕЋА на имању БЕКАМОВИХ умало је претворила ПРАЗНИКЕ у ХОРОР! Чувени спортиста се извукао за ДЛАКУ, поручио је - "Увек може ГОРЕ"Dejvid Bekam

НЕСРЕЋА на имању БЕКАМОВИХ умало је претворила ПРАЗНИКЕ у ХОРОР! Чувени спортиста се извукао за ДЛАКУ, поручио је - "Увек може ГОРЕ"

Дубоко ЗАБИЈЕН НОЖ! Мајка Кике Ђукић у АГОНИЈИ, ово је дочекало на кућном прагу: "Одмах се преселите!" (ФОТО)NataÅ¡a Đukić, Kristina Đukić

Дубоко ЗАБИЈЕН НОЖ! Мајка Кике Ђукић у АГОНИЈИ, ово је дочекало на кућном прагу: "Одмах се преселите!" (ФОТО)

Кање (46) је запрепастио фанове након што је у уторак на Инстаграму поделио три нове објаве на којима је Бјанка (28) у првом плану.

На првој слици, Бјанка која је некада арадила код Кањеа као архитекта, сада је далеко од пословног изгледа. Она је позирала без грудњака и панталона у црним микро тангама и крзненом шалу који је једва покривао њене груди.

На ногама је имала потпетице у облику мрежастих чарапа, а косу је покрила црном марамом.

Кање је уз пикантну фотографију написао: "Ове године без панталона".

Друга фотографија је одавала садо-мазо вибрације. Пар је позирао у хотелском купатилу.  Бјанкине груди су биле скоро потпуно откривене осим што је микро бикини прикривао брадавице.

Модел је носио цуски црни корсет, микро црне танге, чизме до колена и капут. Коса јој је била зализана и имала је пуну глам шминку.

Кање је упарио своју одећу са супругом, па су било у стилу Матрикса.

Овде, на жалост, није било описа који би нам могао казати нешто више о оваквом стајлингу.

Трећа и последња слика приказује Бјанку како стоји сама у купатилу хотелске собе.

Бјанка је носила исту одећу као на другој фотографији, али без капута. Нагнула се, пуштајући да јој груди падну напред у изузетно малом бикини топу.

Коментари су само прштали: "Зар не волиш своју жену? Зашто би је понижавао на овај начин", упитао је један.

"Како објављујеш своју жену овако да је други мушкарци одмеравају. Ово је скандалозно", жалио се други.

Трећи је рекао: "Ово је веома чудно. Изгледа као Ким. Такође, чудно је да одрастао мушкарац објављује слике углавном голих жена.".

Протерани из Италије

У септембру, репер и његова супруга нашли су се под истрагом након низа тврдњи о непристојности у Италији.

Отац четворо деце био је под лупом након што га је Венецијанска полиција ухватила како крстари каналима у воденом таксију, спуштених панталона и главе његове супруге положене у крило.

- Постоје стандарди јавне пристојности које морају да поштују и туристи и локално становништво и свако кршење се строго кажњава, рекао је извор из венецијанске полиције за Дејлимејл.

- Слике певача са спуштеним панталонама и његове супруге у бродићу виђене су широм света.

Инсајдер је наставио: - Јасно се видело да су му панталоне биле напола спуштене и добили смо жалбе од људи који су томе присуствовали. Сада смо идентификовали возача и питаћемо га и шта је видео.

Kanje Vest i Bjanka
Кање Вест и Бјанка / Извор: Профимедиа

- Слике јасно показују да је пар у интимном односу и ако локални тужилац одлучи да поднесе тужбу онда ћемо обавестити пар, највероватније преко надлежних амбасада.

- Прекршај који се истражује је радња супротна јавној пристојности за која се изриче административна санкција.

Подигли су прашину и у другим италијанским градовима

У европској земљи, поступци "супротни јавној пристојности" – укључујући непристојно облачење – носе велике казне од 5.000 до 10.848 долара.

Неки критичари су тврдили да Бијонцин провокативан изглед представља јавну непристојност, а многи су позивали власти да предузму одговарајуће мере.

Једна особа је изразила бес на мрежи: "Изузетно је да није ухапшена. Италија је много конзервативнија, с правом у овом случају!" "Надам се да ће их Италија обоје избацити из земље. Нису им потребни да наруше нашу културу", рекао је други.

Кање се вратио на друштвене мреже прошле недеље након периода тишине, током којег је изазвао контроверзе серијом постова, укључујући и онај који напада јеврејску заједницу.