Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЗБОГ УЛТРА ЛАСТ МИНУТА TRAVELLAND РАДИ И У НЕДЕЉУ

15.06.2019. 09:59
Пише:
Промо
Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Свега неколико дана нас дели од почетка лета а ви још увек нисте резервисали своје летовање? Волели бисте да доживите савршен, релаксирајући одмор на заносним грчким плажама али по повољним ценама? Сада је тренутак!

Више од две деценије ,,Travelland’’ успешно организује изузетна летовања а ове године баш такво себи можете приуштити и ви! Због великог интересовања ,,Travelland’’ ради и у недељу 16. јуна од 10 до 17х! Искористите викенд и сјајне ултра ласт минуте понуде те уштедите!

Дугогодишње искуство показује да је средишње полуострво Халкидикија, Ситонија, међу посетиоцима, најпопуларније. На овом простору туристичка агенција „Travelland“ има широк избор хотела у понуди. Један од њих јесте Порфи Beach Хотел 3*, који је смештен на самој плажи, недалеко од летовалишта Никити. Уколико се одлучите да летујете у овом хотелу на располагању ћете имати базен, тениски терен, играоницу, ресторан, таверуну и још много тога. У овом хотелу загарантовани су вам миран одмор и пријатна атмосфера и то уз одличну понуду. Уз сопствени превоз, 10 ноћења са доручком, у термину 21.6.-1.7.2019. у овом хотелу можете обезбедити по цени већ од 359€ по особи или 398,5€ у супериор соби, где је смештај за дете до 12 година гратис!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Ништа мање интересантан није ни Alexandros Палаце 5*, позициониран на свега пар минута вожње од Уранополиса, на Атосу. Овај фантастичан хотел са 5 звездица је изузетно пријатан и комфоран и састоји из соба, као и пространих и луксузних апартмана од којих већина има поглед на море. Хотел поседује и wellness центар, као и тениски терен а приватна плажа је оно по чему је препознатљив широм Грчке. Комбинација морских лепота и планина чине заједно невероватан пејзаж па су посетиоци посебно одушевљени амбијентом. Уз сопствени превоз, 10 ноћења на бази полупансиона у овом хотелу можете обезбедити по цени већ од 486€ по особи, при чему је смештај за једно дете до 12 или двоје деце до 6 година - гратис!

travelland
travelland / Извор: Фото: Промо

Аристотелес Beach хотел са 4 звездице се налази на удаљености од 86 км од Солуна. Смештен је у веома значајном подручју Афитоса, на Касандри, најјужнијем делу Халкидикија. Осим јединственог погледа овај импресивни панорамски положај нуди посетиоцима директан приступ једној од најзначајнијих пешчаних плажа на Касандри, те сви гости могу уживати у прелепим водама залива Торонеос. Хотелски комплекс се састоји од 8 засебних зграда поређаних у виду амфитеатра, захваљујући коме велики део соба има предиван поглед на море. Свака соба има ТВ, радио, телефон, мини фрижидер, клима уређај, балкон или терасу, креветац, купаитло са кадом или туш кабином.. Уз сопствени превоз, 10 ноћења са all инцлусиве услугом у термину 21.6.-1.7.2019. можете обезбедити по цени већ од 457,5€ по особи, при чему је смештај за једно дете до 12 и друго до 6 година гратис!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Ако сте љубитељи острва сигурно ће вам се допасти Тасос, чувен по свом епитету ,,шума која плови”. На Тасосу је смештен луксузни ресорт хотел Thassos Гранд Ресорт 5* који нуди 167 двокреветних соба и 12 апартмана, смештен у 14 зграда. Традиционални ресторани, по којима је надалеко познат, пружају гостима широки избор за ручавање и амбијент за свачији укус. Први се налази у главној згради хотела, где се служи доручак. Традиционална коноба се налази на обали мора и нуди разноврсне специјалитете за љубитеље морских плодова. Јединствени Спа центар нуди богат избор рекреативних третмана, као и парно купатило, класичне финске сауне, ђакузи, итд. У вечерњим часовима гости могу уживати уз програме вечерњих забава у амфитеатру или уз пиће у ноћном клубу. Хотел нуди и 4 отворена базена а лежаљке и сунцобрани су бесплатни. Уз сопствени превоз, 10 ноћења  на бази полупансиона, у термину 21.6.-1.7.2019. можете обезбедити по цени већ од 575€ по особи, при чему је смештај за двоје деце до 12 година гратис. 

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Уколико вас срце вуче јужније од Халкидикија и Тасоса добра идеја је Леда Village Ресорт са 3 звездице. Овај диван, ушушкани хотел се налази у близини традиционалног села Хорто. Смештен је у малом заливу, на падини пуној маслињака и има сопствену плажу чувену по кристално чистом мору. Препознатљив је по свом изгледу, симпатичним фолклорним детаљима и витражима путем којих одаје традиционални дух Пелиона. Поседује базене, сауну, jacuzzi, лежаљке на плажи и око базена, дечији клуб и игралиште, теретану, терене за спортске активности. Анимација и за одрасле и за децу је одлична јер хотел нуди многобројне и разноврсне активности, међу којима су и часови грчког плеса, као и часови грчке кухиње! Уз сопствени превоз, 10 ноћења на бази полупансиона у периоду 21.6.-1.7.2019. можете обезбедити по цени већ од 536€ по особи, при чему је смештај за једно дете до 12 и друго до 4 године гратис!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Не пропустите ове сјајне ултра ласт минуте понуде и резервишите свој одмор што пре! Не заборавите да због великог интересовања ,,Travelland’’ ради и у недељу 16. јуна од 10 до 17х!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/