Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

"Узимао је толико ВИЈАГРЕ да је оглувео": Бивша Плејбој зечица ШОКИРАЛА јавност детаљима из СПАВАЋЕ СОБЕ- рекао би само "Ох, сад је твој ред"

27.08.2023. 22:44
Пише:
Србија Данас
Plejboj zečice
Плејбој зечице / Извор: Профимедиа

Кристал Хефнер постала је жена Хефнеру са само 21. годином - он је имао 81!

Бивша Плејбојева зечица открила је реалност живота иза зидова злогласне виле и свог брака са Хјуом Хефнером.

Кристал Хефнер, која живи на Хавајима, била је трећа супруга оснивача Плејбоја, а остала је удовица 2017. када је Хефнер преминуо у 91. години.
У новим мемоарима, бивша зечица је детаљно описала "интиму из њихове спаваће собе", његову опсесију да има грађу "лутке на надувавање" и полицијски час у 18:00х.

Расту јој ГРУДИ у 60-ОЈ? Глумица негира да је била на ПЛАСТИЧНОЈ ОПЕРАЦИЈИ, те смо ПРОЧЕШЉАЛИ старе фотке да бисмо сазнали ИСТИНУ

Расту јој ГРУДИ у 60-ОЈ? Глумица негира да је била на ПЛАСТИЧНОЈ ОПЕРАЦИЈИ, те смо ПРОЧЕШЉАЛИ старе фотке да бисмо сазнали ИСТИНУ

Упутила јавну ПРЕТЊУ бившем: Бритни Спирс ВАН КОНТРОЛЕ, меша ЛЕКОВЕ и АЛКОХОЛ, а видео који је објавила ШОКИРАО све

Упутила јавну ПРЕТЊУ бившем: Бритни Спирс ВАН КОНТРОЛЕ, меша ЛЕКОВЕ и АЛКОХОЛ, а видео који је објавила ШОКИРАО све

Ова 37-годишњакиња је деценију била у свету Плејоја, од чега је половина била Хефнерова жена. Њена књига под називом "Причај само лепе ствари" названа је по Хефнеровим упутствима које јој је оставио на самртној постељи. 

Иако је за Mail Online признала да је она "у извесној мери још увек лојална Хефу", мемоари обећавају да ће открити реалистичнији приказ Плејбој шефа. Неке од њих су Хефнерова диктиатура која се тицала изгледа супруге, а која се кретала од тачне нијансе лака за нокте који би требало да носи до денталне хигијене.

Били су обавезно кристално ружичасти, бледи, прозирни нокти и мат никада није био опција. Да би нежно подсетио жену да се офарба, једноставно би је тапкао по глави.

Кристал се присетила свог старог Плејбојевог тела рекавши да су груди морале бити превелике.

- Изгледала сам као надувана се*с лутка из Кине. Моји импланти су били само реквизити, осећали су се као да носим костим.

Zečice i Hefner
Зечице и Хефнер / Извор: Профимедиа

Сада много природније изгледа, а избацила је и своје импланте и офарбала плаву косу. Кристал такође редовно излази без шминке и боса када ужива у свом животу на Хавајима.

Она се присећа да када су боравили у вили, очекивало се да се све зечице придржавају Хефнерових правила. Ово је укључивало и полицијски час у 18:00 како би Кристал могла да буде код куће са Хефнером да му сервира вечеру.

Оснивач Плејбоја би увек јео пилећу супу са крем сиром и крекерима, док је гледао своје омиљене филмове. Након тога, Кристал и њен муж су учествовали у групном се*су који је она назвала "срамним".

- Било је непријатно. Ни не знам колико је људи било у нашој спаваћој соби, али – много. Било је прилично болесно - 'Ох, сад је твој ред.' Нико заиста није желео да буде тамо, али мислим да је у Хефовом уму он и даље мислио да је у својим 40-им, а те ноћи су учврстиле ту идеју.

Недеље су биле посебне у Плејбој вили, јер су се редовно одржавале "Недељне забаве" на које су долазиле нове жене. Према Кристалиним речима, ових дана би Хефнер био под толиком количином вијагре, да је постајао глув на једно уво.

Pleboj vila
Плебој вила / Извор: Профимедиа

- Хеф је увек говорио да би радије био глув и могао да има се*с. Чудно, рекла је она.

Након што му је постала супруга 2012. године, Кристал је веровала да ће њихова веза бити интимнија и приватнија.

- Постојао је део мене који је увек мислио да, ако је ово права љубав, не би било других жена у спаваћој соби. Помирила сам се са тим покушавајући да верујем да ме Хеф воли на свој начин.

Кристал је упознала свог будућег мужа када је имала 21 годину, а он 81. Очајнички се надала да ће себи наћи породицу која није "сломљена" и где је би припадала.

Студенткиња психологије из Сан Дијега није могла да верује када је добила карту за једну од Хефнерових злогласних забава за Ноћ вештица. На годишњи догађај је било позвано много звезда - Леонардо Дикаприо, Памела Андерсон и Бред Пита.

Она се одмах након тога уселила у вилу. Међутим, Хефнерова удовица је открила да је њихова прва заједничка ноћ била "неуобичајена".

Hju i Kristal Hefner
Хју и Кристал Хефнер / Извор: Профимедиа

- Шта год желите, шта год да мислите, или како год желите да прође ноћ, никако није пролазила. Да имам ћерку, никада јој не бих дозволила овако нешто.

- Све што могу да кажем је да ако сте имали срећно, савршено детињство са пуно љубави, обично не завршите са неким ко је већ имао 60 година када сте се родили. Гледам уназад и жао ми је те девојке.

Упркос томе, Кристал одбија да се стиди својих одлука или да живи са жаљењем.

- Када је твоја породица разбијена, осећаш се као да не припадаш нигде. Зависиш од љубазности других и чиниш се понизним да би те прихватили. Немаш моћ. Тако сам упознала Хефа. У почетку се вила осећала као уточиште, али она није то била.

Kristal Hefner
Кристал Хефнер / Извор: Профимедиа

- Али онда се или прилагодиш или одлазиш, а ја се нисам осећала као да имам где другде да одем или да могу било шта да направим од себе.

Након пресељења на Хаваје, Кристал је написала своју књигу и почела да гради уобичајенији живот. Вратила се својој страсти према психологији и заклела се да ће се вратити на своје девојачко презиме и постати др Кристал Харис.