Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Бакин рецепт за КРОМПИРУШУ БЕЗ КОРА: Готова за ПОЛА САТА, а боље од оне класичне (РЕЦЕПТ, ВИДЕО)

16.02.2023. 09:19
Пише:
Србија Данас
bakina kuhinja
бакина кухиња / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Одушевиће вас и мирис и укус ове пите

Потребно је:

  • 2 кромпира
  • 3 јајета
  • 2 кашике брашна
  • 1 кашике гриза
  • млевени бибер
  •  со
  • шака першуновог листа
  • 100 гр сира 
  • 100 гр листова качкаваља
Мама Мила одушевила рецептом: СПРЕЈ ОД 4 САСТОЈКА КОЈИ ТЕРА ПРАШИНУ ИЗ КУЋЕ - заборавићете на брисање

Мама Мила одушевила рецептом: СПРЕЈ ОД 4 САСТОЈКА КОЈИ ТЕРА ПРАШИНУ ИЗ КУЋЕ - заборавићете на брисање

ВОЋНЕ КУГЛИЦЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ - БЕЗ ПЕЧЕЊА: Чисто савршенство укуса, спремно очас посла!(РЕЦЕПТ)

ВОЋНЕ КУГЛИЦЕ СА ОРАСИМА И ЧОКОЛАДОМ - БЕЗ ПЕЧЕЊА: Чисто савршенство укуса, спремно очас посла!(РЕЦЕПТ)

Припрема:

Кромпир очистити и изрендати, па ставити у воду да одстоји мало, а затим исцедити.

Додати излупана јаја, брашно и гриз, мл. бибер, со, измрвљен сир и першунов лист сецкан.

Добро измешати .

Мањи плех премазати уљем, сипати пола, па изравнати. Поређати листове качкаваља, па другу половину сипати и  изравнати.

По жељи измрвити још мало сира и пећи на 200 степени Ц 50 минута.