Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

БИЛДУЈЕ ИМУНИ СИСТЕМ! Овако припремљена ВОДА, у ПОТПУНОСТИ ДЕТОКСИКУЈЕ организам, уклања све отрове!

22.12.2020. 08:42
Пише:
Србија Danas/Still
Voda
Вода / Извор: Профимедиа

Тајна је у овом састојку!

Белолучана вода јача имуни систем и чисти тело од токсина, а веома моћно делује и против свих врста упала - вирусних, гљивичних и бактеријских. Сматра се једним од најјачих природних лекова.

ЗУБИ ПОСТАЈУ СИВИ И ИЗГЛЕДАЈУ НЕУРЕДНО! Овај напитак који се сматра ЗДРАВИМ може негативно да утиче на глеђ!

ЗУБИ ПОСТАЈУ СИВИ И ИЗГЛЕДАЈУ НЕУРЕДНО! Овај напитак који се сматра ЗДРАВИМ може негативно да утиче на глеђ!

Лекари потврдили лоше вести: КОРОНА и ЕРЕКЦИЈА су повезане

Лекари потврдили лоше вести: КОРОНА и ЕРЕКЦИЈА су повезане

Beli luk
Бели лук / Извор: Профимедиа

Како да припремите белолучану воду?

Очистите један чен белог лука и исеците га уздужно, убаците га у воду, поклопите тањирићем и оставите да стоји на собној температури 24 сата. За то време ће бели лук отпустити састојке у воду. Воду попијте, а половине исеченог чена сачувајте. Понављате овај поступак барем седам пута у току једног месеца. Најбоље би било да напитак пијете просечно два пута недељно.

Овај напитак "набилдоваће" ваш имуни систем, очистиће тело од нагомиланих отрова и деловаће превентивно на низ обољења, међу којима су висок крвни притисак, упале, грип, вируси и бактерије, али и најтежа обољења попут канцера.

Проклијали бели лук

Можда нисте знали, али проклијали бели лук је још здравији у односу на обичан, јер је јачи антиоксиданс. Његова противупална и антиканцерогена својства, као и моћно дејство које има на очување кардиоваскуларног система су још јача у клицама белог лука.

Неке биљке као што је кромпир нису здраве када проклијају, јер тада испуштају одређене токсине, али то није случај са белим луком. Он је најздравији кад проклија, јер тада постиже свој пун потенцијал и нутритивне вредности.

voda
вода / Извор: Профимедиа

Дакле, слободно оставите бели лук да проклија, а затим га користите. Ево и како.

Половине чена које су вам остале из воде, одмах ставите у тањирић и поклопите. чашом. Оставите на собној температури. На тај начин ћете створити услове сличне стакленој башти и бели лук ће врло брзо пустити клице. Проклијали бели лук најбоље је да користите у свежем стању, тако што ћете га додати у салате, напитке или посути преко јела