ПУДИНГ, ЧОКОЛАДА, ВИШЊЕ! Одушевиће вас нови КОЛАЧ из БАКИНЕ кухиње, садржи све састојке које волимо
Преукусан...
Данас вам из бакине кухиње представљамо чоколадни колач за све љубитеље воћа, пудинга и чоколаде.

ЧИСТИ ЗУБЕ, ДЕСНИ И КОЖУ, УКЛАЊА ЗАДАХ! Ова биљка СМАТРА се НАЈЗДРАВИЈОМ, тотално детоксикује организам

ДИЈЕТА ЗА ДИЈАБЕТИЧАРЕ: Неколико смерница које ПО САВЕТУ ЛЕКАРА брзо воде до РЕГУЛАЦИЈЕ телесне ТЕЖИНЕ
Фил:
- 1 /2 л пуномасног млека
- 2 пудинга ванила
- 1 ванилин шећер по жељи
- 100 г шећера
- 50 г маслаца
- 50 мл слатке павлаке
Бисквит: 100 г маслаца собне температуре 50 г шећера у праху 3 ком јаја 150 г брашна 1/2 г прашка за пециво - за тамни део још потребно, 1 кашика квалитетног какаа 1 кашика киселе павлаке 300 гр вишања из замрзивача.
Потребан вам је плех димензија 30x25 цм.
Припрема, прво припремити фил:
Скувати пудинг у млеку додати шећер по жељи. Ову смесу закувати у крем у остатку млека које смо загрејали (врућим млеком прекрити површину крема прозирном фолијом и оставити на хлађење.
Док се фил хлади припремити бисквит:
Маслац и шећер у праху измешати миксероми додавати једно по једно јаје (свако следеће додајемо тек кад смо добро умутили претходно) затим додати и просејано брашно и прашак за пециво. Поделити смесу на 2 једнака дела и у један додати и 1 кашику какаа и 1 каш. киселе павлаке.
У плех који обложите пек папиром прво пажљиво распоредимо жути део и поравнамо, а затим преко пажљиво прво мањом кашичицом распоредимо тамни део преко, што равномерније, преко поређати вишње.
Пећи на 180 степени Ц око 40 мин.
Наставак фила: У млак фил додати измиксано 50 г маслаца, а затим у потпуно охлађен додати и 50мл умућене слатке павлаке
Преко равномерно распоредити фил од пудинга и поравнати. Одозго може преливена или изрендана чоколада.
Служити охлађен.