Црни, бели лук: Најмоћније средство за лечење срца, мозга и јачање имунитета!
Изузетно укусан.
Народни лекови све више форсирају коришћење црног белог лука, али овај производ није ништа ново. Вековима се користи у сврхе лечења, али понајвише се може наћи у азијској кухињи.
Црни бели лук, је најједноставније речено: остарео, такорећи труо чен белог лука. За постизање преласка белог лука у труло стање, потребно је да се држи у просторији са одређеном температуром и влажношћу.

Сви су се питали "Да ли чај може да се поквари?", а ОВАЈ одговор нико није очекивао!

Гурмански залогајчићи: Домаћи мини бургери (РЕЦЕПТ)

Право је легло бактерија: Ево колико често треба мењати даску за сечење
Труо бели лук има двоструко већу количину антиоксиданата него здрав бели лук, због чега је изузетно тражен.
Бели лук који је поцрнео и постао лепљив има бољи укус од стандардног белог лука те је одличан гурмански додатак сиру и јелима од пилетине.
Процес претварања белог лука у црни бели лук, се догађа за од три недеље до 60 дана.
Уклоните прљавштину са спољне стране белог лука, али не уклањајте опну. Никако не чистите бели лук водом, већ користите сув сунђер да остружете прљавштину.
Раздвојите чешњеве белог лука без одстрањивања опне. Затим чешњеве ставите на велику тепсију. Сваки пут када нешто печете у рерни, након печења када се рерна хлади, убаците бели лук унутра да се суши. Ово понављајте сваки дан или свако други дан. Након 2 до 3 недеље, имаћете црни бели лук који је изузетно здрав и укусан.
Моћан антиоксиданс - наука је доказала да је црни бели лук дупло јачи него обичан бели лук.
Нормализује шећер у крви - спречава компликације дијабетеса. Смањује ниво холестерола и триглицерида у крви.
Јача здравље срца- студија из 2018. године показала је да овај лук спречава оштећења срца.
Спречава рак - конзумирање екстракта црног белог лука смањује раст ћелија рака дебелог црева и ћелија леукемије.
Побољшава здравље мозга - побољшава памћење, спречава деменцију.

Кувана пшеница обавезна је у јеловнику: Ево како да је припремите

САМО МИ ДАЈ КАФУ И НЕЋЕМО ИМАТИ ПРОБЛЕМА: 10 особина кофеинских зависника - откријте да ли сте и ви међу њима!

Да буде укусна као у пицерији: Избегните ову грешку када правите домаћу пицу

Супер идеје за брз и здрав доручак: Ове намирнице одличан су избор за почетак дана
