Додајте увек овај ТАЈНИ САСТОЈАК у надев за пуњене паприке, даће им посебну арому и САВРШЕН УКУС
Брзо и преукусно.
Пуњене паприке су једно од најпопуларнијих куваних јела у српској кухињи. Ретко који Србин не воли комбинацију упечатљивог укуса паприке и савршено зачињеног млевеног меса, али они који воле да експериментишу у кухињи знају да се и најлепши укус може надоградити и постати још бољи.
Доносимо вам два трика уз које ће пуњене паприке бити апсолутно савршене!
Вода у којој се кувају
Након што се напуне надевом, паприке се кувају у води, а потом наливају водом у којој се кувају, да би се потом запекле. Уместо воде, почните да користите говеђи бујон или бистру супу од поврћа.
Сличан ефекат добија се ако налијете паприку водом, а потом убаците коцкице за супу.
Надев
Мађарски кувари практикују додавање ситно сецкане испржене сланине у надев од пиринча и млевеног меса. Сланиница ће дати баш добар шмек и подићи укус овог традиционалног јела на сасвим нови ниво, пише Лепа и срећна.