Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

У ресторанима ово ЈЕЛО бисте СКУПО ПЛАТИЛИ: Научите да спремите ТРАДИЦИОНАЛНИ ИТАЛИЈАНСКИ ОБРОК на старински начин

10.10.2022. 08:33
bakina kuhinja
бакина кухиња / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Ако желите да мало промените исхрану, покушајте са овим ручком

Потребно је:

  • 300 гр пуњена тестенина 
  • 1 кашика брашна
  • 4 чена белог лука
  • 200 мл павлаке за кување
  • 150 м млека
  • 2 кашике маслиновог уља
  • 3 листа топљеног сира
  • 1 шака рендане моцареле 
  • соли, бибера 
УЗ ВРЛО МАЛО УЉА - Ево како да приремите ШНИЦЛЕ из РЕРНЕ по бакином рецепту, идеалан предлог за ручак (ВИДЕО)

УЗ ВРЛО МАЛО УЉА - Ево како да приремите ШНИЦЛЕ из РЕРНЕ по бакином рецепту, идеалан предлог за ручак (ВИДЕО)

ПИЛЕЋЕ НОГИЦЕ ЈАЧАЈУ КОСТИ И СМАЊУЈУ БОЛОВЕ: Спремљене на овај начин, опорављају цело тело! (РЕЦЕПТ)

ПИЛЕЋЕ НОГИЦЕ ЈАЧАЈУ КОСТИ И СМАЊУЈУ БОЛОВЕ: Спремљене на овај начин, опорављају цело тело! (РЕЦЕПТ)

Припрема:

Mortelline скувати. У тигањ ставити уље и изгњечен бели чук да зарумени. 

Додати брашно, млеко и  воду. Пустити да мало кува, додати со и бибер. У то убацити тесто, измешати. 

bakina kuhinja
бакина кухиња / Извор: Фото: YouTube printscreen/Jelajelena Петровиц

Оставити  још минут-два, па додати листове сира. 

 Пред крај ставити рендану моцарелу или други качкаваљ, а на самом крају и листове першуна.